Maak kennis met Marjolein

Radboud Universiteit Nijmegen

Hoi, ik ben Marjolein, 19 jaar oud en ik studeer momenteel Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik vind het erg leuk om anderen dingen uit te leggen.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Reactievergelijkingen, rekenen met mol, ik vond het allemaal geen probleem en alleen maar leuk op de middelbare school. Momenteel krijg ik met mijn studie vooral te maken met zuur-base en reactievergelijkingen. Ik zou je graag met deze dingen helpen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.3

Ik studeer biomedische wetenschappen dus ik ben elke dag bezig met biologie, met name het menselijk lichaam. Ook andere onderwerpen dan het menselijk lichaam gingen me op de middelbare school altijd goed af.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.7

Ik was altijd goed in wiskunde, omdat ik snel dingen begrijp. Ik zou je hier dus goed mee kunnen helpen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.6

Ik vond Engels op de middelbare school geen moeilijk vak, daarbij heb ik ook nog twee Cambridge English certificaten gehaald. Cambridge English first certificate (B2 niveau) en Cambridge English Advanced certificate (C1 niveau).

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.4

Ik was vooral goed in begrijpend lezen en betogen schrijven, maar andere dingen zoals spelling kon ik ook wel. Ik heb je daar graag bij.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.1

Grammatica en lezen kon ik altijd wel, dus dat zou ik kunnen uitleggen.

HAVO VMBO
Cijfer: 7.1

Berekeningen kan ik je vooral mee helpen

HAVO VMBO
Cijfer: 7

Over Marjolein

Ik heb altijd goede resultaten behaald op het VWO en hielp regelmatig klasgenoten door hen wat uit te leggen. Ik ben flexibel en luister goed naar wat de student uit de lessen wil halen. Zo kan ik dingen uitleggen, maar ook helpen met opdrachten maken en plannen. Daarnaast kan ik studenten ook handige tips geven voor het maken van toetsen en verslagen. Momenteel ben ik vooral bezig met biologie en scheikunde door mijn studie, maar ik was ook altijd erg goed in wiskunde en de talen.

Informatie
 • Uurtarief: 14.85
Maandag 09:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 5 beoordelingen

 1. Elfi

  Onze dochter heeft bijles economie gehad van Marjolein. Ze vond dat ze goed bijles gaf. Ze ging door totdat ze de opdracht af hadden en mijn dochter het begreep. Ze werkte de opdrachten ook goed uit. Mijn dochter heeft na de bijlessen haar eerste voldoende voor economie gehaald dus het heeft echt goed geholpen!

 2. Charlotte

  Marjolein heeft mij goed geholpen met economie. En zij is heel aardig.Dankjewel Marjolein. Groetjes van Charlotte

 3. Dennis

  Onze dochter heeft veel opgestoken van de lessen van Marjolein. De lessen waren heel goed maar ook leuk en gaven onze dochter veel meer vertrouwen. Marjolein weet waar ze het over heeft. We gaan zeker nog vaker een beroep op Marjolein doen.

 4. Cindy

  Flexibel en een goede stok achter de deur om mijn dochter weer op weg te helpen en te motiveren in deze lastige Coronaperiode.

 5. J

  Een vrolijk, behulpzaam en duidelijk uitleggende tutor die je heel enthousiast alles wilt uitleggen over elk onderwerp die jij je maar kan bedenken. Een zekeren aanrader!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen