Maak kennis met Marlou

Wageningen University

Hallo allemaal, ik ben Marlou, ik studeer Environmental Sciences en heb bijna drie jaar ervaring met bijles geven aan leerlingen uit klas 1 t/m 6 van alle niveaus. Ik vind het leuk om samen te werken naar het gewenste resultaat en de stof zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk te maken. Ik kom zelf net van de middelbare school en weet daarom goed hoe je erin staat als je voor het eerst de stof ziet en hoe je deze kunt leren begrijpen en toepassen. Ik kijk uit naar onze eerste bijles!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik kan iets abstracts veel tastbaarder maken en heb ervaring met het uitleggen van Natuurkunde

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Eerst neem ik de stof door met de leerling en vervolgens test ik of deze het echt heeft begrepen door vragen te stellen en samen opdrachten te maken. Daarnaast gebruik ik vaak tekeningen om concepten duidelijk te maken voor de leerling. Dit werkt vaak verhelderend

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik versimpel de stof voor mezelf en door dat proces weet ik precies hoe je er moet komen zodat anderen het ook begrijpen. Samen met de leerlingen maak ik opdrachten en zoek ik naar waar het mis gaat.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik versimpel de stof voor mezelf en door dat proces weet ik precies hoe je er moet komen zodat anderen het ook begrijpen. Samen met de leerlingen maak ik opdrachten en zoek ik naar waar het mis gaat. Ik heb ervaring met bijles geven in wiskunde

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Bij biologie is het belangrijk dat je processen begrijpt en daarin links kunt leggen. Daar focus ik me dan ook op. We maken er als het ware een verhaaltje van wat je makkelijker kunt onthouden in plaats van alleen maar begrippen stampen.

Over Marlou

Ik probeer zo veel mogelijk te stimuleren om vragen te stellen zodra je iets niet begrijpt. Niks is te gek. Als je dit lastig vindt probeer ik zelf aan de hand van vragen erachter te komen waar de moeilijkheid zit. Als het nodig is maken we schema’s of tekeningen om het duidelijker te maken. Samen kijken we nog een keer naar de theorie en als ik het idee heb dat het duidelijk is geworden, proberen we dit toe te passen in opdrachten.

Ik vind het ook belangrijk om te behandelen hoe je bijvoorbeeld leert voor een toets. We kijken dan wat er allemaal te oefenen is en plannen dit in. Door veel te oefenen ga je zekerder de toets maken en vaak komen veel concepten uit bestaande opdrachten ook terug in een toets.

Naast het doornemen van theorie en het maken van opdrachten ben ik van mening dat de sfeer ook belangrijk is voor het leerproces. In het begin is dat aftasten maar ik heb erg goeie ervaringen als het gaat om er een gezellige, productieve tijd van te maken.

Informatie
 • Uurtarief: 15.95
Maandag 14:00 - 18:00
Dinsdag 14:00 - 21:00
Woensdag 13:00 - 18:00
Donderdag 14:00 - 21:00
Vrijdag 14:00 - 21:00
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Miranda

  Onze dochter is heel blij met de extra duidelijke uitleg

 2. Charlotte

  Het is superfijn om met Marlou te werken. Zij is heel erg lief ,aardig en kan heel goed uitleggen. Liefs van Charlotte

 3. maaike

  Marlou is geduldig en goed voorbereid. Ze vraagt ook wat je zelf wil behandelen, wat het werken erg fijn maakt.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen