Maak kennis met Marshalligue

Maastricht University

Ik heb de Bachelor Fiscaal Recht aan Maastricht Universiteit afgerond. Nu ben ik bezig met mijn scriptie voor de Master Fiscaal Recht Indirecte Belastingen. Verder volg ik nog een master, International and European Tax Law. Na het lopen van stages en werkstudentschap, heb ik bevestigd dat ik de juiste studiekeuze heb gemaakt.

Vakken

WO HBO MBO
Cijfer: 7

Onderwerpen zoals ondernemerschap, belastbare prestatie (leveringen en diensten), maatstaf van heffing, tarief, vrijstellingen, transaties in verband met onroerend goed (inclusief samenloop tussen omzetbelasting en overdrachtsbelasting bij dergelijke transacties), aftrek van voorbelasting, internationale goederen- en dienstenverkeer (intra-communautaire leveringen)

WO HBO MBO
Cijfer: 8

Subjects such as taxable person, taxable transactions (including transactions regarding immovable property), exempted activities, place of supply, liability to pay vat, deductions, refunds, cross-border transactions (intra-community purchases of goods)

WO HBO MBO
Cijfer: 8

Onderwerpen zoals rechtshandeling, aanbod en aanvarding, wilsontbreken, wilsgebreken, onderscheid koopovereenkomst en overdracht, (vereisten) overdracht, natrekking, vermenging, zaaksvorming, bezit en houderschap

Over Marshalligue

Naar mijn ervaring is het studeren in combinatie met tentamen training optimaal. Niet wachten totdat je (bijna) klaar bent met studeren, maar gelijktijdig trainen met examens. Verder werkt de promodoro techniek fantistisch voor mij. Het is belangrijk dat jij als student weet welke studie techniek(en) het beste resultaat voor je oplevert. Ik ben iemand die niet snel opgeef als ik iets niet begrijp. Ik blijf lang zoeken totdat ik het antwoord heb of de stof begrijp. Zols ik begrijp van anderen kan ik ook ingewikkelde informatie goed uitleggen.

Informatie
  • Uurtarief: 17.60
Maandag 16:00 - 23:00
Dinsdag 10:00 - 23:00
Woensdag 10:00 - 23:00
Donderdag 14:00 - 23:00
Vrijdag 10:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag 14:00 - 22:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Marshalligue heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen