Maak kennis met Martijn

Hanze Hogeschool Groningen

Ik ben gedreven en toegewijd, als ik ergens aan begin dan wil ik het ook graag afmaken met het juiste resultaat. Ik sta ook snel open om anderen te helpen omdat ik dit ook belangrijk vindt.

Aanbod

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Heb je moeite met het vinden van de rode draad in een tekst? Ik kan je helpen met het begrijpend lezen van teksten.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9.1

Heb je moeite met het vinden van de rode draad in een tekst? Ik kan je helpen met het begrijpend lezen van teksten.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.2

Heb je moeite met de relatie zien tussen gebeurtenissen, of het onderzoeken van bronnen? Ik kan helpen met het leggen van verbanden en het onderzoeken van bronnen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.2

Ik kan helpen bij de theorie voor het vak kunstgeschiedenis

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9.2

Heb je moeite met begripsvorming of vind je het lastig om in te zien wat er precies gebeurt bij wiskunde? Ik kan helpen met het vormen van begrip en beeld bij de abstracte uitvoering.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.2

Ik kan helpen met het vormen van begrip en onderscheid.

HBO MBO
Cijfer: 8.1

Hebben jullie als groep hulp nodig bij het ontwikkelen van jullie project? Hebben jullie concrete handvatten nodig bij de ontwikkelingstaken, of hebben jullie hulp nodig bij het vormen van een teamverband? Ik kan helpen met beide aspecten door jullie team te coachen.

Do you need help with the development of your game project? Do you need a hand in the development tasks, or is your team in need of a more unified approach? I can help your team out by coaching you through the process.

HBO MBO
Cijfer: 7.2

Heb je hulp nodig met het uitwerken van individuele opdrachten? Ik heb ervaring met programmeren (java, c#), art (photoshop, illustrator, blender) en design (Unity).

Do you need help with your solo development assignments? I can help with programming (java, c#), art (photoshop, illustrator, blender) and design (Unity).

HBO MBO
Cijfer: 7.9

Moet jij kritisch zijn op het ontwerp van een spel? Misschien moet je je eigen spel verbeteren, of een verslag schrijven over een ander spel? Ik kan je helpen leren kijken naar de elementen van een spel die het belangrijkste zijn.

Do you have to take a critical look at the design of a game? Do you need to improve your own game, or write a report about someone else's game? I can help you figure out the most important aspects of games.

Over Martijn

Ik ben vrij zelfstandig en snel van begrip, wat er voor zorgt dat ik zelf niet veel tijd nodig heb om iets te leren. Hierdoor heb ik nooit veel moeite gehad met vakken op de middelbare school.

Als tutor kan ik dit gebruiken om leerlingen tegemoet te komen. Ik probeer een overbrugging te maken tussen de kennis van nu en de kennis die nog geleerd moet worden. Ik zal de stof in stappen bespreken die voor de leerling gepast zijn.

Ik werk ook graag met abstracte idee├źn en het vormgeven hiervan. Dat betekent dat ik ingewikkelde stof op een andere manier kan brengen, door het bijvoorbeeld uit te tekenen of te vergelijken met iets anders.

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
  • 15 min. gratis kennismakinggesprek
Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 14:00
Vrijdag 10:00 - 16:00
Zaterdag 12:00 - 16:00
Zondag -
  • Bij mij thuis
  • Een publieke locatie
  • Via de webcam

Log in en chat direct met Martijn

Inloggen
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Martijn heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een zoekopdracht en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Plaats een zoekopdracht