Maak kennis met Mick

Open Universiteit

Mijn naam is Mick en ik ben 26 jaar. Door mijn brede achtergrond in verschillende gebieden (mbo IT, Bachelor Business studies en nu bezig met een premaster Rechtsgeleerdheid) kan ik complexe stof uitleggen op de manier dat jij het begrijpt. Stuur me gerust een berichtje^^

Vakken

HBO MBO VWO HAVO
Cijfer: 7

In mijn tweede jaar Business Studies heb ik internationaal recht in één keer gehaald met een 7. Nu met mijn premaster rechtsgeleerdheid krijg ik weer internationaal recht. Internationaal recht kan ingewikkeld zijn met de verschillende begrippen, organisaties en wetten. Hierbij kan ik jou helpen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Economie was een erg belangrijk onderdeel van mijn Bachelor in Business Studies. Het was verweven in bijna elk onderdeel van de opleiding. Voor alle tentamens van economie bij elkaar heb ik een 7. Ik vind het altijd leuk om met economie bezig te zijn.

HBO MBO VWO HAVO
Cijfer: 7

In 2020 heb ik mijn Bachelor gehaald. Mijn afstudeertraject cijfer was een 6,4. Dit cijfer bestond uit een 7 voor mijn scriptie/onderzoek vaardigheden en 5,9 voor mijn stageverslag.

HBO MBO VWO HAVO
Cijfer: 7

In het 4de jaar van mijn Bachelor kreeg ik het tentamen Process Management. Ik had er een 7 voor. Voor mijn scriptie was de kennis zeer belangrijk. Mijn scriptie was vooral processen analyseren en verbeteren en dat is precies wat ik had geleerd van Process Management. Voor mijn scriptie had ik een 7.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Communicatie bestond uit twee delen. Het eerste deel was een tentamen en het tweede deel was presenteren. Het gemiddelde van de cijfers werd het eindcijfer, dit was een 8.

HBO MBO VWO HAVO
Cijfer: 8

Tijdens mijn tweede jaar van mijn Bachelor Business Studies kwam ik in aanraking met arbeidsrecht. Door alle juridische vakken tijdens mijn opleiding ben ik mijn premaster Rechtsgeleerdheid begonnen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik dacht altijd wat een onzin is het vak Professionele Vaardigheden. Tot ik door kreeg dat de vaardigheden erg belangrijk zijn voor projecten, tentamens leren en het dagelijks leven. Professionele Vaardigheden zijn helemaal belangrijk wanneer je bezig bent met een scriptie. Met de vaardigheden die ik geleerd heb tijdens het vak Professionele Vaardigheden heb ik mijn scriptie kunnen afsluiten met een 7.

Over Mick

Zoals te zien is in mijn introductie heb ik een brede achtergrond in verschillende gebieden. Ik begon met mbo IT, daar heb ik mijn analytische vaardigheden geleerd en daarbij om snel de kern van een probleem te herkennen. Op mijn hbo opleiding heb ik geleerd om de rode draad van een onderwerp te herkennen en deze vervolgens duidelijk uit te leggen. Nu ben ik bezig met mijn premaster Rechtsgeleerdheid waar ik regelmatig mijn medestudenten help om complexe concepten te begrijpen. Wanneer iemand iets niet begrijpt zal ik het blijven uitleggen op verschillende manieren tot die persoon het snapt.

Informatie
  • Uurtarief: 18.00
Maandag 09:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 11:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. walid

    Mick heeft mijn geholpen met mijn scriptie. Hij heeft mijn taalfouten eruit gehaald en mijn zinnen soepeler laten verlopen. Hij is is ontzettend nauwkeurig en perfectionistisch. Verder heb ik ook alles live met hem meegekeken en veel zelf geleerd. Soms wilde ik dat het wat sneller ging, maar dat kon ook komen doordat ik te veel taalfouten had.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen