Bijles van Mick

Maak kennis met Mick

Radboud Universiteit Nijmegen

Programmeren heb ik pas ontdenkt op het moment dat ik ging studeren maar het is sindsdien één van mijn grootste passies. De afgelopen 4 jaar heb ik veel aandacht besteedt aan het eigen maken van verschillende technieken, principes en talen. Dit heb ik gedaan op zowel theoretische als praktische vlakken. Ik streef altijd om mijzelf te verbeteren en wil graag mijn kennis overbrengen op mensen die hier open voor staan.

Vakken

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 7

De afgelopen 4 jaar heb ik het meest gewerkt met Java en Object-Oriented programming. Ik beheers daarom ook alle principes en technieken die hier bij komen kijken en heb veel ervaring in het toepassen van deze principes en technieken.

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 7

Tijdens mijn studie heb ik veel gefocust op programmeren en daarom ook functioneel programmeren. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van Clojure, maar de functionele principes zoals immutability, recursion, lazy evaluation en higher-order functions blijven hetzelfde. Hier heb ik door mijn studie veel kennis over en ervaring mee.

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 8

In mijn studie heb ik veel geleerd over dit onderwerp, hierbij stond niet alleen de theoretische kennis centraal, maar was ook de implementatie in de praktijk belangrijk. Ik kan dus zowel redeneren over de technische aspecten als helpen bij het vertalen naar de praktijk.

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 7

Bij mijn studie en stages heb ik geleerd over databases en vooral de verschillende soorten die beschikbaar zijn. Hier valt onder: SQL, NoSQL, en Key-value databases. Ik heb ervaring met MySQL, MSSQL, MongoDB, Redis en Elasticsearch.

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 8

Tijdens mijn studie heb door mijn projecten Python geleerd. Daardoor heb ik zowel praktische als theoretische kennis over Python. Verder beschik ik door mijn evaring op het gebied van programmeren ook over programmeerkennis die toepasbaar is op elke programmeertaal.

Over Mick

Ik ben begonnen met de studie Artificial Intelligence, na een jaar ben ik overgestapt naar ICT voor een meer praktische achtergrond. Vorig jaar heb ik deze studie afgerond met als specialisatie Software Development. Op dit moment ben ik bezig met en master Data Science. Ik heb veel ervaring in verschillende vakgebieden maar overal is het overlappende thema het programmeren. Door deze ervaring ben ik geschikt om bijles te geven aan beginners maar ook gevorderden. Tevens kan ik hierdoor de stof op toegankelijke wijze uit leggen zodat mensen zonder een bèta achtergrond.

Informatie
 • Uurtarief: 27.50
Maandag 12:00 - 15:00
Dinsdag 10:00 - 19:00
Woensdag 13:00 - 18:00
Donderdag 15:00 - 19:00
Vrijdag 15:00 - 19:00
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 23:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Bram

  Mick heeft een goede vakkennis die hij helder en gestructureerd overbrengt. Vriendelijke en efficiënte ondersteuning bij mijn opdracht!

 2. Kai

  Mick heeft goede vakkennis, communiceert makkelijk en begreep direct waar ik tegenaan liep.

 3. Rolf

  Super en erg behulpzaam.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen