Bijles van Minne

Maak kennis met Minne

Universiteit Utrecht

Ik ben Minne, 25 jaar en masterstudent Neuroscience & Cognition. Hiervoor heb ik biologie gestudeerd aan de UU waarbij de focus vooral lag bij neurobiologie, celbiologie en fysiologie. Tijdens mijn bachelor heb ik meegedaan aan het honourspogramma van de Béta vakken en samen met medestudenten een boek gepubliceerd. In mijn vrije tijden ben ik zeilinstructeur en verder hou ik van sporten, reizen en concertjes. Daarnaast ben ik dit jaar lid geworden bij de vrouwen rugbyvereniging. Ik geef nu een tijd bijles aan middelbare scholieren en merk dat ik veel energie krijg van lesgeven.

Aanbod

WO HBO
Cijfer: 9

Ik weet uit ervaringen van medestudenten dat het schrijven van een scriptie een moeizaam en eenzaam proces kan zijn. Ik wil graag andere studenten hierbij ondersteunen en samen een mooie goedlopende scriptie neerzetten.

WO HBO VWO HAVO
Cijfer: 7.8

Ik heb biologie gestudeerd aan de UU en ben heel enthousiast voor dit vak. Ik geef op dit moment bijles aan middelbare scholieren maar zou ook graag studenten willen begeleiden. Neurobiologie, cel biologie en fysiologie zijn mijn focuspunten maar alle andere velden van biologie zijn ook behandeld tijdens mijn studie.

WO HBO
Cijfer: 7.8

WO HBO
Cijfer: 8

WO HBO
Cijfer: 8.5

WO HBO
Cijfer: 8.7

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

WO HBO
Cijfer: 7.8

WO HBO
Cijfer: 8.5

Het opstellen van duidelijke deelvragen, structuur aanbrengen in de tekst, verbeteren van de kwaliteit van de tekst (grammatika en spelling, zowel Nederlands als Engels), statistiek.

Over Minne

Tijdens mijn lessen probeer ik de leerling eerst zelf na te laten denken door vragen te stellen en zo stap voor stap het grotere geheel te laten zien. Daarnaast probeer ik te zorgen voor afwisseling door niet alleen tekst te gebruiken maar ook metaforen, filmpjes en tekeningen. Bij het schrijven van bijvoorbeeld een scriptie is het belangrijk om ook de positieve punten te benadrukken en niet alleen op verbeterpunten te focussen. Volgens mij is het behouden van structuur het belangrijkst bij een verslag of scriptie en daar besteed ik dan ook voldoende aandacht aan.

Informatie
 • Uurtarief: 19.25
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 6 beoordelingen

 1. Yentl

  Minne heeft mij goed geholpen met mijn scriptie. Ze werkt kritisch, behulpzaam, oprecht en neemt goed de tijd voor je. De feedback die ze geeft is van professioneel niveau. We keken samen naar de vragen die ik had, waarbij we voornamelijk aandacht hebben besteedt aan de achterliggende gedachte van mijn onderzoek.

 2. Robin

  Minne heeft alles heel snel nagekeken en super goede en uitgebreide feedback gegeven, top! Daarna zelfs nog de tijd gehad om via skype wat punten extra te bespreken. Ik kan Minne aanraden!

 3. Max

  Ik had hulp nodig met mijn scriptie, en ondanks dat economie niet haar vakgebied is wist Minne toch nog met een hoop goede tips te komen. Verder is ze heel makkelijk in de omgang en merk je dat ze erg met het lot van haar studenten begaan is, ze komt goed voorbereid aan en zoekt zelfs buiten de lessen om dingen voor je uit. Ik zou haar iedereen aanraden.

 4. Christian

  Minne heeft mijn geholpen met het nalezen van mijn scriptie, het ging hier dan vooral om taaltechnische verbeteringen en zinsopbouw. Ondanks dat ze geen enkele affiniteit heeft met mijn vakgebied, had ze veel en waardevolle toevoegingen! Ook kon ze gelijk beginnen en was ze er flexibel. al met al een aanrader!

 5. Jill

  Minne is heel erg behulpzaam, vriendelijk en geduldig en ik raad haar hierbij dan ook graag aan! Ze heeft kennis van zaken en dacht gedurende de les met me mee. Toen ze iets minder bekend was met een heel specifiek onderwerp kon ze heel snel deze voor haar nieuwe stof opnemen, analyseren en het mij weer duidelijk uitleggen, wat mij hielp bij een presentatie. Al met al gewoon een hele fijne les!

 6. Lianne

  Minne is heel snel met het nalezen van de stukken en daarbij is de kwaliteit top! Ze heeft mij heel erg geholpen met de tekst van mijn scriptie. Terwijl ze zelf bezig was met nog een tentamen heeft ze veel van haar kostbare tijd besteed aan het lezen van mijn scriptie. Ook heeft ze de tijd genomen om even face to face de feedback te bespreken wat het duidelijker maakte. Ik zou haar bij iedereen die moeite heeft met het schrijven van een scriptie aanraden! Echt top!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen