Maak kennis met Nadia

Tilburg University

Hallo! Ik ben Nadia, 27 jaar oud en op het moment bezig met het afronden van mijn tweede master in sociologie. Voor vragen over scripties, verslagen of statistiek ben je bij mij op het juiste adres!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Dit was niet specifiek een vak, maar ik heb voor mijn master of science in sociologie een 8 gemiddeld gescoord. Hierdoor kan ik van alles vertellen over de grondbeginselen van sociaalwetenschappelijk onderzoek.

WO HBO
Cijfer: 8

Voor mijn scriptie over scepticisme naar klimaatverandering heb ik een 8 ontvangen. Ik kan jou helpen bij de opbouw van je scriptie, de schrijfstijl, het onderzoek (zowel statistisch als kwalitatief), maar ook het terugvinden van de kern! Meer woorden zijn namelijk niet altijd beter...

WO HBO
Cijfer: 8.5

Dit vak heb ik gevolgd gedurende mijn tweede master in sociologie. Hier leerde ik hoe ik theorie moet omzetten naar zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Ook heb ik veel gewerkt met verschillende statistische onderzoekstechnieken. Kortom kan ik helpen bij:

- het lezen en interpreteren van wetenschappelijke artikelen
- het schrijven van een wetenschappelijk artikel
- het opstellen van onderzoeksvragen en hypotheses
- het uitvoeren van een literatuurstudie
- het opstellen van een vragenlijst en het uitvoeren van interviews
- het uitvoeren van statistische analyses
- en nog veel meer!

Wel is het belangrijk om te benoemen dat je alles zelf schrijft. Ik geef vooral input, tips en kan reageren op je werk met suggesties voor aanpassingen.

Over Nadia

Welkom op mijn profiel! Wie weet kan ik je helpen.

Na een HBO-opleiding, pre-master en twee masterstudies, kan ik zeggen dat ik veel ervaring heb met het schrijven van scripties. Hierdoor weet ik goed hoe lastig het kan zijn! Doordat ik hiernaast een 8 en 8.8 heb behaald voor mijn masterthesis en bijhorend literatuurstudie, ben ik ervan overtuigd dat ik je kan helpen met jouw schrijfproces.

Daarbij heb ik enige kennis over statistiek en multivariate analysemethoden Ik heb ervaring met (logistische) regressie analyses, multi-level analyses, propensity score matching, factor analyses en nog veel meer. Tevens ben ik handig met het gebruiken van zowel SPSS als Stata. Hierdoor kan ik je begeleiden in zowel het theoretische als statistische gedeelte van jouw scriptie.

Wat is mijn werkwijze? Voordat we aan de slag gaan vind ik het belangrijk om je te leren kennen en te begrijpen wat je moeilijk vindt. Immers is het jouw leerproces en leert iedereen op een eigen manier. Ook vind ik het leuk om erachter te komen wat voor leermethode specifiek voor jou werkt. Misschien vind je het fijn om zelf aan de slag te gaan en dat ik nadien feedback geef? Of misschien heb je input nodig voor de opzet van je scriptie?

Neem vooral vrijblijvend contact op zodat we dit kunnen bespreken. Wellicht tot snel!

Informatie
  • Uurtarief: 22.00
Maandag 08:00 - 19:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 08:00 - 19:00
Donderdag 08:00 - 19:00
Vrijdag 08:00 - 19:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Nadia heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen