Maak kennis met Nienke

Hogeschool Van Hall Larenstein

Mijn naam is Nienke. Ik hou heel erg van buiten en natuur. Wat ik erg leuk vind is om door natuurkunde, scheikunde en wiskunde de technische dingen achter de natuur beter te leren begrijpen.

Vakken

HBO MBO HAVO VMBO
Cijfer: 6.5

Het lukt mij goed om wiskunde zo uit te leggen dat leerlingen structuur kunnen vinden. Het lukt me goed om er voor te zorgen dat leerlingen meer duidelijkheid krijgen in wiskunde en begrijpen waar welke formules vandaan komen.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 6.7

Aardrijkskunde ben ik altijd makkelijk doorheengekomen. Vooral de fysisch geografische kant is de kant van aardrijkskunde die ik interessant vind en daardoor ook goed kan uitleggen aan leerlingen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 6.2

Verduidelijken van moeilijk te begrijpen onderwerpen in de natuurkunde. Samen opdrachten maken om hierdoor onder de knie te krijgen hoe natuurkunde werkt.

Over Nienke

Een aantal jaar geleden heb ik op een hele leuke bijles school gewerkt. Hier heb ik aan allerlei verschillende leerlingen les gegeven. Basisschool leerlingen die op een leuke manier wat meer over de vakken die ze op school kregen konden leren. Leerlingen van het vmbo die meer structuur nodig hadden waardoor ze veel beter werden in hun vakken, of leerlingen die bijvoorbeeld examentraining nodig hadden of bijvoorbeeld bijles voor een specifiek vak. Ook heb ik leerlingen van havo en vwo bijles gegeven. Ik ben heel erg geduldig en weet op vele verschillende manieren onderwerpen uit te leggen. Lukt de ene manier niet, dan proberen we een andere manier.

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Asija

  Ze geeft hele fijne en duidelijke uitleg. Ze neemt namelijk de tijd om alles goed uit te leggen, top!

 2. Naomi

  Nienke heeft mij echt goed geholpen met een statistiekopdracht met Excell voor wiskunde. Ze is aardig en geduldig en kan goed uitleggen. Ik kon ook snel bij haar terecht.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen