Maak kennis met Nina

Universiteit Utrecht

Hi! Ik ben Nina en iemand die veel houd van creativiteit en dus automatisch ook van creatief denken. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om te luisteren naar anderen en vindt ik het natuurlijk ook absoluut geweldig om enthousiast onderwerpen en processen uit te leggen. Biologie en scheikunde zijn altijd mijn favoriete en sterkste vakken geweest, en helpen doe ik dus graag!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

verbanden leggen en het geheel van biologische processen kunnen in zien is belangrijk, daarnaast is het ook vaak moeilijk om die inzicht te hebben. Ik doe graag mijn best om van alles een creatief maar simpel en begrijpbaar verhaal van te maken. Zo wordt biologie hopelijk ook nog een stuk interessanter!

HAVO VMBO
Cijfer: 7

Een combinatie van creativiteit en 'thinking outside the box' kun je bij mij vinden. Scheikunde lessen zijn niet makkelijk, ik doe mijn best om te meer positieve en interessante kanten van scheikunde te laten zien, zodat het een stuk makkelijker, en natuurlijk leuker, wordt om het te begrijpen!

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Alles over functies en formules van wiskunde A zijn mijn pluspunten!

Over Nina

Mijn studie (pharmaceutical sciences) verwacht dat ik creatief (‘outside the box’), maar ook sociaal moet kunnen zijn. Ik heb mijn hele leven in een creatief huishouden en omgeving gewoond, ik ben het dus zelf al gewend. Sociaal zijn is geweldig, dus ik vind het zeker super tof om over mijn favoriete onderwerpen te praten én uit te leggen. Ik ben een open persoon, en ik doe zeer graag mijn best om iemand te kunnen helpen met behulp van zelf gemaakte aantekeningen en ‘interactieve’ uitleg.

Informatie
  • Uurtarief: 15.00
Maandag -
Dinsdag 11:00 - 16:00
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag 13:00 - 15:00
  • Fysiek
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Nina heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen