Maak kennis met Ninarosa

Erasmus Universiteit Rotterdam

Als tutor zal ik helpen met zowel de inhoudelijke kennis als het organisatorische. Ik heb geen exacte werkwijze, er is naar mijn idee geen ‘one size fits all’ approach, dus kijk ik graag naar de individuele situatie. Time management is key en ik vind het belangrijk dat studenten ook gewoon een leuke tijd hebben. We gaan dus hard werken, maar ik vind pauzes en beloningen net zo belangrijk.

Ik begin altijd met een kennismakingsgesprek om duidelijk te krijgen wat jij nodig hebt en alvast te brainstormen over de opdracht. Aan de hand hiervan stippelen we een plan voor de tutoring uit. Je krijgt toegang tot je eigen Google Drive folder waar ik alles zal uploaden. Ook heb ik een paar ‘default tutor documenten’ zoals tips voor het vinden van bronnen, een overzichtelijke planning en info over methodology – en natuurlijk mijn 3 scripties.

Omdat ik als digital nomad werk, ben ik afwisselend in Nederland en het buitenland. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar online tutoring – maar het hangt er net vanaf wanneer.

Vakken

WO HBO
Cijfer: 7.7

Plannen, schrijven, organiseren, APA

WO HBO
Cijfer: 7.6

Organiseren, plannen, schrijven, grammatica, structuur

WO HBO
Cijfer: 8

Organiseren, plannen, schrijven, grammatica, structuur

WO HBO
Cijfer: 8.6

WO HBO
Cijfer: 7.7

WO HBO
Cijfer: 7.7

WO HBO
Cijfer: 8.5

WO HBO
Cijfer: 8.5

VWO HAVO
Cijfer: 7

HBO
Cijfer: 8

WO HBO
Cijfer: 8

WO HBO
Cijfer: 8

WO
Cijfer: 8

Organiseren, plannen, schrijven, grammatica, structuur

Over Ninarosa

Op mijn 16e wisselde ik van vwo naar havo via vavo. Mijn bachelor ‘media informatie en communicatie’ behaalde ik cum laude (8). Tijdens die studie was ik de secretaris van de opleidingscommissie, deed ik 3 stages, studeerde ik 3x in het buitenland en begon ik 2 bedrijven. In een tussenjaar bouwde ik mijn freelancecarrière uit op Bali (en leerde ik surfen).

In totaal schreef ik 3 scripties (1x HBO in Nederlands, 2x uni in Engels). Mijn premaster ‘media studies’ rondde ik met een 7,7 gemiddeld af, terwijl ik als freelancer werkte. Ik ben afgestudeerd van de masteropleiding ‘media and business’ met een 8. Hier ben ik ook master mentor voor, waarbij ik premaster studenten begeleid en help.

Misschien klink ik een beetje als een nerd, maar stiekem ben ik heel sociaal, lief en behulpzaam en kan ik erg genieten van een wijntje, vakantie en Netflix. It’s all about balance!

Informatie
 • Uurtarief: 32.50
Maandag 09:00 - 20:00
Dinsdag 09:00 - 20:00
Woensdag 09:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 10 beoordelingen

 1. Virginia

  Denkt goed mee. Is proces en oplossingsgericht.

 2. Ilona

  Een super behulpzame, flexibele en lieve tutor! Had geen betere kunnen wensen, heel duidelijk in haar afspraken en komt deze ook netjes na. Los van alleen naar je werk kijken merk je ook haar betrokkenheid in het proces

 3. tom

  Ninarosa heeft een hele prettige manier van coachen en uitleggen. Zelfs op master niveau heeft ze me veel geholpen!

 4. Tim

  Ninarosa heeft mij onwijs goed begeleid met het doen van een onderzoek en de bijbehorende vaardigheden van academisch schrijven. Ze pakt het zeer professioneel aan en geeft goede feedback. Zeker een aanrader!

 5. Laurian

  Ninarosa is een geweldige tutor. Ze is enthousiast, wilt je heel graag helpen, is vriendelijk en geduldig en heeft van heel veel onderdelen goede kennis.
  Ninarosa heeft naar mijn mening ook veel ervaring in het helpen van studenten en het opstellen van verslagen/scripties, dus de hulp die je krijgt is van goede kwaliteit.

 6. Angelie

  Nina is erg duidelijk en komt haar afspraken altijd na!
  In een woord top begeleiding.

 7. Tim

  Erg fijne samenwerking!

 8. Max

  Ninarosa biedt een complete begeleiding aan, waarbij ze meedenkt over planning en beoordelingscriteria maar ook inhoudelijk feedback geeft over gekozen theorieën en bewaakt dat de rode draad van je scriptie niet verloren gaat. Al met al een fijne begeleider om te helpen rondom het afstuderen

 9. Elise

  o Ninarosa heeft mij geholpen bij het verder verbeteren van mijn thesis proposal defence. Samen hebben we kunnen sparren over de verschillende onderwerpen en een plan van aanpak. Ninarosa heeft een prettige manier van feedback geven en dacht mee met hoe het anders/beter kon, super fijn.

 10. Coen

  o Ninarosa heeft mijn scriptie voorzien van een kritische, maar vooral zeer sterke inhoudelijke feedback. Dit heeft er toe geleid dat ik mijn scriptie naar een hoger niveau heb gebracht.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen