Maak kennis met Pauline

Universiteit van Amsterdam

Ik ben een enthousiaste student met een grote passie voor geschiedenis. Niet kan ik alleen goed jaartallen opdreunen, feedback geven voor een opstel, werkstuk, paper of essay kan ik eveneens geven.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Met mijn bachelor studie geschiedenis heb ik een breed overzicht gekregen van de westerse geschiedenis met daarbij alle bijbehorende discussies, debatten en theorieƫn. Ik heb overigens veel vaardigheden bij mijn studie geleerd zoals het snel analyseren van teksten en het schrijven van essay's.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Het onderwerp globalisering is iets waar ik mijzelf nog veel mee bezighoud. Bij mijn studie geschiedenis heb ik namelijk twee vakken over dit onderwerp gevolgd, dus ik ben nog erg up to date. Eveneens was ik ook altijd goed in het fysische gedeelte. Platentektoniek en klimaatverandering interesseerde mij tijdens mijn lessen aardrijkskunde.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Maatschappijleer is een vak dat moeilijk is te omschrijven en wordt op veel scholen verschillend aangeboden en gegeven. Zelf vond ik het een dynamiek vak waar ik vaak nog voordelen uit haal bij mijn eigen studie geschiedenis aangezien sommige onderwerpen overeenkomen. Dus onderwerpen als onze rechtstaat en de Nederlandse politiek zijn thema's waar ik graag over vertel.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

De Nederlandse grammatica regels ken ik inmiddels uit mijn hoofd. Zelf heb ik ook moeite gehad met onze moedertaal, echter toen ik met mijn studie geschiedenis begon is mijn taalgevoeligheid beter geworden. Naast grammatica kan ik ook helpen met schrijven. Ik let goed op structuur en op de boodschap die jij als schrijver wil overbrengen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Zelf heb ik mijn profielwerkstukken bij de profielen E&M en C&M gehaald, dus ik kan het beste werkstukken die binnen deze profielen passen het beste begeleiden.

Over Pauline

Ik heb in Groningen aan de RUG mijn bachelor Geschiedenis gehaald en ga nu de Master Militaire Geschiedenis volgen aan de UvA. Daarvoor heb ik mijn havo en VWO gedaan, dus ik ben met beide niveaus bekend.
Leren werkt bij mij het beste wanneer je van de informatie jouw eigen verhalen maakt. Hierbij is het belangrijk om veel te praten over het onderwerp en vervolgens jouw woorden te noteren. Wanneer jij de kennis weet volgens jouw eigen plot dan kan je jouw kennis het beste overbrengen.

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag 19:00 - 21:00
Woensdag 19:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 13:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 16:00
Zondag 11:00 - 16:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Pauline heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen