Maak kennis met Pleun

Maastricht University

Mijn naam is Pleun Donkers, ik ben 21 jaar en zit in het derde jaar van de Bachelor Psychologie.
Ik ben een echte doener, en hou ervan om bezig te zijn. Vandaar dat ik in Student voor Student een mooie kans zie om leuk werk te hebben daar ook nog eens geld voor te krijgen.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO
Cijfer: 7

Psychologiestudenten moeten tegenwoordig goede kennis hebben van de structurele organisatie en werking van de hersenen. Ik kan studenten leren hoe de gerelateerde functies structureel en functioneel opgebouwd zijn, op welke manier zij bestudeerd kunnen worden en wat de gevolgen zijn van beschadiging of dysfunctie voor gedrag en psychologisch welzijn. Ik kan studenten er ook bij helpen te weten te komen waar verschillende hersenstructuren liggen en hoe deze met elkaar verbonden zijn.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb dit vak zelf met gemak gehaald. Ook vind ik dit een heel interessant vak, waardoor ik denk dat ik hier erg goed mee kan helpen, door gebruik te maken van concrete voorbeelden.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Het vak ontwikkeling bevat veel stof, waarbij je goed moet begrijpen waar de focus ligt. Ik kan studenten hierbij helpen, voor de algehele stof over te brengen en daarbij toch te focussen op belangrijke delen van de stof.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Voordat je met dit vak aan de gang kan, is het belangrijk dat je begrijpt waar het vak echt over gaat. Ik zou hier eerst met de student over in gesprek gaan, voordat we door gaan met de stof. De stof zelf is niet heel lastig, als je maar begrijpt wat het doel ervan is.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Al een aantal jaar geef ik reken-les, zowel aan kinderen van de basis- en middelbare school, als aan studenten.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Wiskunde is altijd mijn beste vak geweest. Ik vind het zelf heel erg leuk en kan daarom enthousiast aan de gang gaan met mijn leerlingen. Ik geef al een gehele tijd wiskunde bijles, en heb daarbij verschillende leerlingen naar de voldoende geholpen.

Over Pleun

Ik geef al bijna twee jaar bijles op verschillende niveaus. Vaak krijg ik dan complimenten van de leerlingen en ouders zelf, omdat ik veel geduld heb en met heel veel plezier bijles geef. Ook heb ik er tot nu toe bij al mijn leerlingen voor gezorgd dat ze zijn over gegaan naar het volgende schooljaar, terwijl ze dat nooit hadden verwacht. Ik denk dat ik een goede bijles-docente ben omdat ik veel kennis kan overbrengen door een goede band op te bouwen met de bijles-leerling en zijn/haar omgeving.

Informatie
  • Uurtarief: 19.80
Maandag 12:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Pleun heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen