Maak kennis met Renée

Christelijke Hogeschool Windesheim

Hooi, mijn naam is Renée, ik ben 18 jaar en ik zit in het tweede leerjaar van de lerarenopleiding algemene en bedrijfseconomie. Ik help je graag met economie of rekenen. Economie lijkt vaak moeilijker dan het werkelijk is en dit wil ik je graag laten zien!

Vakken

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7.3

De mensen die ik kan helpen met economie doen: vmbo, havo (leerjaar 1 t/m 3) en op havo 4 niveau kan ik je met bijna alle onderwerpen helpen.

MBO HAVO VMBO
Cijfer: 7.4

Lineaire formules, basis rekenregels, wiskunde A achtige berekeningen. Vraag mij gerust of ik je kan helpen met andere onderwerpen!

Over Renée

Voor mij was economie een erg lastig vak, dit maakte dan ook dat ik ontzettend veel spijt heb gehad dat ik economie in mijn vakkenpakket had gekozen, maar uiteindelijk (met de juiste begeleiding) heb ik het Havo eindexamen met een 7,3 afgerond en nu zit in in het tweede jaar van de lerarenopleiding algemene en bedrijfseconomie. Iedereen kan economie begrijpen, het kost alleen wat tijd en soms heb je wat begeleiding nodig, daarmee wil ik je graag helpen!

Voordat de bijles begint wil ik graag foto’s van je theorie- en opgaven boek, zodat we op hetzelfde niveau zitten qua stof. Ook vind ik het prettig om van tevoren met je te overleggen hoe jij wilt dat de lessen eruit gaan zien, hiermee bedoel ik dat sommige leerlingen het prettig vinden om eerst uitleg te krijgen en anderen vinden het juist weer prettig om gezamenlijk opdrachten te maken.

Lijkt jou het wat om bijles van mij te krijgen? Stuur me dan een bericht en dan kijken we samen of ik degene ben die jouw kan helpen met dit/ deze onderwerp(en).

Informatie
  • Uurtarief: 17.60
Maandag 16:00 - 21:00
Dinsdag 18:00 - 21:00
Woensdag -
Donderdag 08:00 - 15:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Zaterdag 08:00 - 14:00
Zondag 14:00 - 21:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Renée heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen