Bijles van Rianne

Maak kennis met Rianne

Radboud Universiteit

Door mijn studie Duitse taal en cultuur is mijn interesse en kennis voor Duitsland alleen maar groter geworden. Aangezien ik ook in Duitsland heb gewerkt en gestudeerd, kan ik goed helpen bij het verbeteren van je taalvaardigheden. Ik heb de master Europese letterkunde voltooid en studeer nu aan de Radboud Docenten Academie om mijn eerstegraads bevoegdheid te halen.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Doordat ik mijn bachelor Duitse taal en cultuur heb afgerond en ook een tijd in Duitsland heb gestudeerd en gewerkt, kan ik je zeker helpen bij het verbeteren van je Duits, zodat jij je toets of examen kan halen!

Over Rianne

Als eerste kijk ik naar wat je al kunt en wat je doelen zijn. Dan gaan we samen kijken naar hoe we met behulp van een plan daar naartoe kunnen werken. Het kan soms beangstigend zijn om een andere taal te spreken, maar samen komen we er wel. Zodra je van deze angst af bent, gaat het al een stuk beter en wordt het oefenen ook leuker. Ik heb al vaker bijles gegeven en leerlingen van deze angst af geholpen. Graag stimuleer ik jou ook, zodat je je toetsen of examens met een goed cijfer kan halen!

Informatie
  • Uurtarief: 21.18
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
  • Fysiek
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Stef

    Ik ben positief over de bijles. Rianne heeft me goed geholpen met mijn specifieke vragen en was uiteindelijk goed voorbereid waardoor ik mijn tentamen gehaald heb!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen