Let op: Rikko is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.
Bijles van Rikko

Maak kennis met Rikko

Radboud Universiteit

Mijn naam is Rikko en heb mijzelf in de masterfase gespecialiseerd in hersenen en gedrag. Nu volg ik de opleiding tot docent Biologie, omdat mijn hart uitgaat naar het delen van mijn kennis. Daarnaast geef ik bijles aan middelbare scholieren en studenten om de nodige pedagogische en didactische ervaringen op te doen. Hierbij ben ik ook beschikbaar voor jongeren die door letselschade achterstand op school hebben opgelopen. Dit werk doe ik via het bureau LetsCo, verder na letsel.
Dit werk is een inspiratiebron voor mij om te zien hoe veerkrachtig jongeren kunnen zijn ondanks beperkingen. Ik help hen hierbij de draad op te pakken door aan huis les te geven in de exacte vakken wiskunde scheikunde natuurkunde en biologie. Maar ook bij het maken van planningen en contact te leggen met de docenten over het inhalen van tentamens en dergelijke.

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Inzicht verkrijgen in biologische concepten op gebied van genetica, biochemische processen, moleculaire biologie, energieconversie van de cel, het menselijk lichaam, afweersysteem, opbouw en functies van de hersenen, planten- en diefysiologie, microbiologie, werking van ecosystemen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Wiskunde leer je naar mijn mening heel praktisch door actief met de sommen aan de slag te gaan. Ik kan je ondersteunen met de theorie en tips en trics omtrent de algebraïsche vaardigheden die van pas komen bij het oplossen van je sommen!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Biologie is de studie van het leven. Alle processen in je lichaam kunnen verklaard worden vanuit fysische reacties en cascades. Hierover vertellen vind ik super leuk en wil je graag meenemen in deze interessante wereld. Ook hou ik enorm van de natuur en alle ecologische processen die hierin plaatsvinden. Daarbij leg ik ook altijd uit waarom deze zo essentieel belangrijk zijn voor het behoud van onze aarde. Leren is niet alleen een diploma halen maar ook een voorbereiding op ethische dilemma's die iedereen vroeg of laat zal tegenkomen in het leven.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Chemie is de wiskunde achter biologie. Gaat over reacties van materie. Dit is prachtig uit te drukken ik chemische formules maar ik wil je graag het verhaal achter de formules uit leggen zodat het abstracte begrijpelijk en inzichtelijk wordt. Hierbij neem ik je stap voor stap aan de hand en laat ik je eigen weg vinden in wat in beginsel een doolhof lijkt maar gaandeweg een duidelijke route blijkt naar je diploma!

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Natuurkunde is het vak bij uitstek dat wiskundige verklaringen biedt aan tal van fenomenen in ons heelal. Naast de wiskunde wil ik je ook laten zien het verhaal achter de sommen. Wat is nu precies een moment? Wat zijn fotonen? Hoe verklaar je een brekingsindex van licht?

Over Rikko

Maar ik doe dit niet voor mezelf. Ik doe dit voor de leerlingen en studenten die door wat voor omstandigheden dan ook moeite hebben om mee te komen. Ik zal de tijd nemen om op een rustige en behapbare manier de stof door te nemen. Daarnaast heb ik oog voor jouw manier van werken en studeren, en zal waar mogelijk tips en tricks geven om je tijd efficiënter te benutten. Mijn doel is om jouw je doel te laten bereiken!

Informatie
  • Uurtarief: 22.00
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 16:00
Donderdag 08:00 - 14:00
Vrijdag 13:00 - 20:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Djin

    Een leraar die weet hoe hij moet omgaan met een student en hij heeft veel geduld en kan heel goed uitleggen. Hij ziet meteen waar je moeite mee hebt en helpt je daarmee.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen