Bijles van Robin

Maak kennis met Robin

Radboud Universiteit Nijmegen

Een hele eigen manier van bijles geven, gericht op de student zelf. Parate kennis en een breed spectrum aan kennis binnen de wiskunde.
1 op 1 sparren met de stof om zo een beter begrip te krijgen en uiteindelijk alles op eigen kracht herproduceren op de toets!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik geef inmiddels al bijna 9 jaar bijles in wiskunde (op alle niveau's, tot en met universitair bachelor) met een 100% slagingspercentage.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik geef inmiddels al bijna 9 jaar bijles in wiskunde (op alle niveau's, tot en met universitair bachelor) met een 100% slagingspercentage.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik geef inmiddels al bijna 9 jaar bijles in wiskunde (op alle niveau's, tot en met universitair bachelor) met een 100% slagingspercentage.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 6

Voor Economie heb ik op VWO een 6 gehaald. Dit is natuurlijk niet zoals Studentvoorstudent vereist een 7, maar tijdens mijn minor Economie aan de RU heb ik meer dan genoeg kennis in de economie zodat ik jou nu goed van dienst kan zijn.

Ik geef inmiddels al bijna 5 jaar bijles in wiskunde (op alle niveau's, tot en met universitair bachelor) en natuurkunde, scheikunde en economie (tot en met vwo niveau) met een 100% slagingspercentage.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik geef inmiddels al bijna 9 jaar bijles in natuurkunde (tot en met vwo niveau) met een 100% slagingspercentage.

MBO
Cijfer: 7

Door mijn achtergrond in de Economie kan ik je helpen met alle belangrijke onderwerpen zoals indexcijfers, brutowinstmarge, btw en frequentietabellen.

Over Robin

Ik geef inmiddels al bijna 9 jaar bijles in wiskunde (op alle niveau’s, tot en met universitair bachelor), natuurkunde en economie (tot en met vwo niveau) met een 100% slagingspercentage.
Daarbij is de bijles altijd 1 op 1, gericht op de student zelf. Waar liggen jouw pijnpunten? Die kan ik op meerdere manieren aan je uitleggen, totdat het voor jou duidelijk is! Bijles wordt gegeven in een klein lokaaltje, met een computer en een schoolbord, waar jouw oefening met de stof centraal staat! Bij vakken als economie, natuurkunde en vóóral wiskunde is het maken van opgaven erg belangrijk om zo een goed begrip te krijgen van de stof en het jou uiteindelijk zo makkelijk mogelijk te maken!

Informatie
 • Uurtarief: 22.00
Maandag 16:00 - 22:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 28 beoordelingen

 1. Marije

  Betrokken en flexibel zo hebben wij Robin ervaren. Samen examenopgaven geoefend, waardoor er goed zicht was op wat er te verwachten was op het examen. Met goed eindresultaat 👍🏻. Aanrader!

 2. Gisele

  De bijles van Robin is heel goed bevallen, hij is rustig en legt de stof duidelijk uit!

 3. Annabel

  Robin heeft mij heel helder en geduldig uitleg gegeven

 4. Helena

  Ik heb fijne online bijlessen gehad bij Robin! Hij stond open om zich in te lezen in iets wat niet perse tot zijn specialiteiten behoorde maar het alsnog op een begrijpelijke en rustige manier uitlegde. Ik heb veel aan zijn motivatie gehad om mij aan het werk te krijgen en grote stappen te maken naar het tentamen toe. De lessen zijn zeker voor herhaling vatbaar !

 5. Vera

  Robin heeft mij heel erg geholpen met zijn bijles! De basis weer even opgefrist en zo door naar het moeilijkere. Hij zit er snel en kan goed schakelen waardoor je goed effectief bezig bent!

 6. Haico

  Robin heeft bijles wiskunde gegeven aan onze dochter. Hij is geduldig, heeft goede kennis, legt de stof duidelijk uit en vraagt vooraf waar de uitdagingen zijn cq waar je mee worstelt. Hierdoor kan je gericht aan de slag.

 7. Judith

  Robin is een hele fijne bijlesdocent! Hij maakt makkelijk contact, legt helder uit en weet snel hoe hij de leerling kan motiveren. Aanrader!

 8. Yentl

  Dankzij Robin zijn heldere uitleg heb ik in een korte periode mijn achterstand in wiskunde in kunnen halen. De bijlessen zijn allemaal erg prettig verlopen. Het is duidelijk dat Robin veel ervaring heeft. Ook is hij erg flexibel wat betreft het maken van afspraken en is hij goed bereikbaar. Een absolute aanrader!!!

 9. Aytul

  Ik heb fijne bijlessen gehad bij Robin! Hij legt het op een rustige en begrijpelijke manier uit. Ik heb online lessen gehad. Dit ging prima. Hij is erg vriendelijk!
  Tijdens de lessen heeft hij mij heel erg goed op weg geholpen. Zo ben ik mijn tentamen vol vertrouwen in gegaan!

 10. Anoniem

  Zeer prettig. Goede tutor die mooie resultaten levert.

 11. lotte

  Robin heeft onze spoedaanvraag heel goed opgepakt en is van grote waarde geweest om de herkansing van mijn zoon te ondersteunen. Mede door zijn aanpak en zijn snelle beschikbaarheid is het wiskunde cijfer van een 3,8 naar een 6,1 opgetrokken. Superbedankt voor de goede lessen!

 12. Habib

  Robin is vriendelijk waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Hij legt goed uit en heeft mij echt geholpen!

 13. Charlotte

  Mijn dochter is erg tevreden over de bijles van Robin. Hij kan de wiskunde stof goed en rustig uitleggen. Ze heeft ook een heel goed punt gehaald daarna, dus daar zijn we heel blij om.

 14. Sidney

  De bijles van Robin ging erg goed. Als ik vragen had legde hij dit uit doormiddel van voorbeelden uit het boek. Op deze manier kon ik makkelijk een link leggen. Robin las zich vooraf in waardoor hij altijd goed voorbereid was. Hij is vriendelijk en rustig in omgang en heeft echt de aandacht voor je.

 15. Joris

  Robin helpt je goed mee met het uitwerken van opdrachten. Hij legt uit aan de hand van aantekeningen en schrijft actief met je mee. Een hele aardige en duidelijke tutor om te hebben.

 16. Marijn

  Robin geeft erg goede uitleg en is erg professioneel, hij weet overal antwoord op te geven en maakt alles veel duidelijker,

 17. Sandra

  Dik tevreden over Robin! Veel ervaring en legt alles goed, duidelijk en vooral rustig uit! De resultaten gaan met sprongen vooruit!

 18. Eva

  Heel fijne uitleg gekregen en ik voel me nu een stuk beter voorbereid voor mijn toets.

 19. Sarya

  Robin geeft hele goede bijles, hij legt het op een rustige, begrijpelijke manier uit! Zijn lessen zijn net zo goed als een middelbare school docent. Het is je geld heel erg waard om hem te boeken.

 20. Helena

  Goede en fijne bijlessen. Probeert goed mee te denken en legt heel fijn uit.

 21. Thomas

  Hij geeft duidelijk uitleg en neemt echt de tijd voor je het is een hele fijne manier van les krijgen. Ik ben zeer te vrede

 22. Youri

  Robin geeft goede bijles, hij legt alles duidelijk en rustig uit en past de bijles aan op de behoeften van de leerling.

 23. Oxana

  We zijn super tevreden over de bijles van Robin. Duidelijke uitleg en een rustige manier van lesgeven zijn zijn sterkste kanten!

 24. Wido

  Ik wil jullie bedanken voor de paar lessen wiskunde die mijn zoon via jullie heeft mogen volgen.

  Dit met als resultaat dat hij een onvoldoende heeft omgezet naar een voldoende.

  Ben zeer tevreden en zou het zo weer doen.

 25. Roeda

  Ik was direct tevreden over Robin. Zijn bijlessen waren perfect naar mijn mening. Hij heeft me veel tips gegeven, wist alle vragen te beantwoorden en nam een professionele docentrol aan. Dit heeft geresulteerd dat ik mijn tentamen heb gehaald. Als ik nog eens bijles nodig heb, weet ik Robin te vinden. Een echte aanrader!

 26. Said

  Robin geeft super goed bijles! Hij probeert goed met je mee te denken en legt alles op een rustige manier uit!

 27. Lars

  Prettige bijles. Snel en duidelijk geholpen, ik kreeg waarvoor ik betaald had.

 28. Robin

  Je kunt merken dat Robin ervaring heeft met bijles geven. Hij legt alles op een rustige manier uit en hij heeft veel geduld. Als je twijfelt, niet doen. Gewoon boeken!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen