Maak kennis met Roos

Radboud University

Hoi! Ik ben Roos. Ik vind uitleggen een leuke manier om wat geld bij te verdienen. Ik heb goed geduld om iets op zoveel manieren als nodig uit te leggen tot jij het begrijpt 🙂

Aanbod

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb drie jaar scheikunde gestudeerd dus ik heb een erge brede kennis van het onderwerp. I studied chemistry for three years so I have broad knowledge of the subject.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik vond wiskunde op de middelbare school goed te doen. Ook tijdens mijn studie heb ik veel wiskunde vakken gehad! I found Math in highschool quite easy. During my bachelor study I took some math courses as well.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan vooral mechanische opdrachten en sommen goed uitleggen.

Over Roos

Ik vind het leuk om dingen uit te leggen en heb hier veel geduld bij. Vooral bij beta vakken is het vaak een kwestie van een vraagstuk op verschillende manieren benaderen tot het kwartje valt. Ik heb een natuur-techniek profiel gevolgd op de middelbare school waarna ik Scheikunde ben gaan studeren aan de universiteit. Deze bachelor heb ik afgerond. Ook tijdens mijn bachelor scheikunde heb ik natuurkundige en wiskundige vakken gehad dus deze kennis heb ik onderhouden. Nu ben ik begonnen aan een master filosofie, dus om lekker wat weg te filosoferen over het leven ben je bij mij ook aan het goede adres!

Informatie
  • Uurtarief: 19.80
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 11:00 - 17:00
Woensdag -
Donderdag 09:00 - 13:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 16:00
  • Fysiek
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Kyra

    Ik had een erg fijne ervaring met de bijles bij Roos. Het was erg prettig hoe ze tijdens het doorspreken van de stof en het opdrachten maken probeerde op te letten waar het fout gaat. Ook neemt ze de tijd om te kijken wat jij wilt en nodig hebt. Ik zou Roos zeker als bijlesdocent aanraden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen