Maak kennis met Roos

Radboud Universiteit Nijmegen

Hoi! Ik ben Roos,

Ik help graag andere mensen, daarom vind ik uitleggen zo leuk!

Voor het corona-tijdperk gaf ik fysiek bijles. Dat gaat nu natuurlijk wat moeilijker dus ben ik bijles gaan geven via skype. Ik merk dat dit prima gaat. Lang leve de technologie haha!

Mijn studie staat ivm corona op een laag pitje, vandaar dat ik erg flexibel ben en veel tijd heb om les te geven. Mocht je (last-minute) bijles willen in exacte vakken dan kan dat nu dus lekker snel.

Ik heb ervaring met bijles geven in wiskunde, natuurkunde en scheikunde aan bovenbouw havo en vwo, en bijles scheikunde op mbo niveau. Ik verwacht dat HBO exacte vakken (in de eerste jaren) ook geen probleem zijn.

Stuur mij een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk!

Groetjes!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb drie jaar scheikunde gestudeerd dus ik heb een erge brede kennis van het onderwerp. I studied chemistry for three years so I have broad knowledge of the subject.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kan vooral mechanische opdrachten en sommen goed uitleggen.

Over Roos

Ik vind het leuk om dingen uit te leggen en heb hier veel geduld bij. Vooral bij beta vakken is het vaak een kwestie van een vraagstuk op verschillende manieren benaderen tot het kwartje valt. Ik heb een natuur-techniek profiel gevolgd op de middelbare school waarna ik Scheikunde ben gaan studeren aan de universiteit. Deze bachelor heb ik afgerond. Ook tijdens mijn bachelor scheikunde heb ik natuurkundige en wiskundige vakken gehad dus deze kennis heb ik onderhouden. Nu ben ik begonnen aan een master filosofie, dus om lekker wat weg te filosoferen over het leven ben je bij mij ook aan het goede adres!

Informatie
 • Uurtarief: 19.80
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 5 beoordelingen

 1. lena

  Ik krijg van Roos natuurkunde bijles en ze doet het heel goed. `Ze legt goed uit hoe je sommen het beste kunt aanpakken. Ze zorgt er ook voor dat je eerst zelf nadenkt over de stof of vraag voordat je gelijk om het antwoordt vraagt. Ze kijkt goed naar wat je wel of niet kunt en past zich daarop aan.

 2. M.

  Roos heeft onze dochter, 1ste jaars middelbare school, duidelijk en heel toegankelijk geholpen met wiskunde. Ze had zich heel goed voorbereid, zodat ze samen online voortvarend aan de slag konden. De goede voorbereiding en leren hoe skype werkt was al een hele leerzame kant aan de bijles. Graag tot een volgende keer Roos.

 3. Gijsje

  De bijles was top! Ze past zich helemaal aan, aan jouw niveau. En werkt rustig en gestructureerd. Daarnaast geeft ze handige tip! 🙂

 4. Tess

  Ik vond de bijles met Roos super!
  Goede en rustig uitleg, houd alles goed overzichtelijk en neemt alle stapjes rustig met je door.
  Ze probeert vooral te kijken naar waar het fout gaat en geeft dan een goede en duidelijke uitleg over hoe je het anders kan aanpakken om het te snappen.

 5. Kyra

  Ik had een erg fijne ervaring met de bijles bij Roos. Het was erg prettig hoe ze tijdens het doorspreken van de stof en het opdrachten maken probeerde op te letten waar het fout gaat. Ook neemt ze de tijd om te kijken wat jij wilt en nodig hebt. Ik zou Roos zeker als bijlesdocent aanraden!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen