Maak kennis met Ruben

Radboud Universiteit Nijmegen

Hoi allemaal! Ik ben Ruben, 29 jaar, woon in Nijmegen en ben afgestudeerd jurist (Burgerlijk Recht) aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Heb jij last van de ‘scriptienachtmerrie’? Behoefte aan de feedback van een vriendelijke taalnazi? Ik weet alles van puntjes en kommaatjes en stel met alle liefde mijn energie beschikbaar om je verder te helpen.

Vakken

WO HBO
Cijfer: 9

Ik vind het heel erg leuk om onderzoek te doen en vervolgens hier een stuk over te schrijven. Mijn werklust, doelgerichtheid, sociale instelling, enthousiasme en creativiteit wil ik graag inzetten om mensen verder te helpen in het maken van hun scriptie.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9.5

Ik hou van taal en vind het heerlijk om anderen hierbij te helpen waar nodig :)

WO HBO MBO VWO HAVO
Cijfer: 8

Een essay schrijven kan hartstikke leuk zijn, en ook nog eens tot een mooi punt leiden. Ik help je graag!

Over Ruben

Lettertjes zijn mijn grote liefde. In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om zelf te schrijven of te dichten. Dankzij mijn studie Rechten, eerst op hbo- en later op wo-niveau, ben ik nog meer met taal en schrijven in aanraking gekomen, en heb ik geleerd om relevante informatie te verwerken in een schriftelijk stuk. Voor mijn studie heb ik vaker dan eens een pleidooi, een rapport of een essay moeten schrijven. Mijn bachelorthesis heb ik vrij succesvol afgerond (9), mijn masterthesis ook (7,5). In mijn tijd in de studentenpolitiek heb ik regelmatig stukken op moeten stellen. Ook heb ik een tijdlang als copywriter gewerkt. In het verleden gaf ik bijles Nederlands en Engels aan middelbarescholieren.

In de eerste plaats vind ik het belangrijk om mijn inspanningen volledig af te stemmen op jouw behoeften. Ik denk graag mee bij het opzetten van een structuur, dat ene zinnetje en de gelikte afwerking. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om waar nodig een klankbordfunctie op me te nemen. Vind je het hele scriptiegebeuren effe helemaal kut, dan gooi ik er een peptalk uit en zet ik een hapje voor je op tafel.
In de samenwerking vind ik het bovendien belangrijk dat we elkaar alles kunnen zeggen en vragen, waarbij we er op letten dat het allemaal niet te zwaarmoedig wordt. Een scriptie schrijven kan – jazeker! – leuk zijn!

Persoonlijk vind ik het niet zo relevant of we fysiek of digitaal met elkaar afspreken. Wat dit betreft laat ik de keuze volledig aan jou. Voor fysieke afspraken ben ik beschikbaar in (de regio) Nijmegen of Arnhem; bij uitzondering kan ik ook naar een andere plek komen.

Ik hoop van harte dat ik je mag helpen! 🙂

Ps.: wat schuift dat, zo’n hulpje?

* Scriptie-/essayhulp algemeen (Nederlands/Engels): €23,95
* Taalles: €23,95
* Scriptie-/essayhulp Rechten (Nederlands/Engels): €28,50
* Grotere opdrachten: prijs op maat

Informatie
 • Uurtarief: 23.95
Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 20:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Hizir

  Scherp en behulpzaam!

 2. Michelle

  Ruben heeft me heel goed met een schrijfopdracht geholpen! De communicatie was heel duidelijk en makkelijk. Ik zou hem altijd weer om hulp vragen. Echt een aanrader!

 3. Linda

  Ruben heeft me geholpen met mijn paper. Hij heeft me geholpen met de structuur, opbouw en de Nederlandse taal. Ruben is vriendelijk en denkt graag met je mee. Voor mijn paper heb ik een mooi cijfer gehaald.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen