Maak kennis met Ruben

Hogeschool Utrecht

Ik studeer werktuigbouwkunde op de Hogeschool Utrecht. Ik heb een passie voor techniek en hoop dat ik iemand kan helpen met de vakken waar ik goed in ben. Ik beschik over een auto dus het is mogelijk om voor een vergoeding naar een locatie te komen.

Vakken

HBO MBO HAVO VMBO
Cijfer: 9.3

Mijn specialiteiten zijn het doorrekenen van zowel dichte als open gassystemen met behulp van enthalpie en entropie.
Ik kan een gasturbine (brayton cyclus) en stoomturbine (rankine cyclus) doorrekenen. Ik kan een pv en ts diagram tekenen en log ph diagram uitlezen. Ik heb verstand van thermodynamische rendementen berekenen.

HBO MBO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik kom zelf van het MBO dus ik heb geen eindexamen wiskunde gedaan. De onderdelen van het VWO en HAVO examen heb ik opgezocht en op het HBO heb ik de meeste onderdelen behandeld. Mijn specialiteiten zijn algebraïsche vaardigheden, goniometrische functies, meetkunde, differentiëren en integreren.

HBO MBO
Cijfer: 8.2

Ik heb verstand van de atomaire structuur van staal, hoe deze is opgebouwd en wat er gebeurd als staal word verwarmd. De verschillende behandelprocessen van staal en ik kan een trekkromme doorrekenen. Ik heb ook kennis over thermoplasten en thermoharders.

HBO MBO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb nu ongeveer 1,5 jaar ervaring met natuurkunde op het HBO. Mijn specialiteiten zijn conductie, convectie, warmtestromen, elektrische schakelingen, snelheid, sommen uitgelegd als een verhaal en nog veel meer. Als het onderwerp er niet tussen staat neem dan even contact met me op.

Over Ruben

Mijn vooropleiding is MBO niveau 4 werktuigbouwkunde. Door de HBO studie heb ik voldoende kennis opgebouwd met Wiskunde B op havo niveau. De technische vakken waar ik verstand van heb zoals thermodynamica, sterkteleer en materiaalkunde zijn mijn specialiteit.

Mijn voorkeur gaat naar bijles op locatie omdat ik persoonlijk geen fan ben van online bijles. Maar online bijles is een mogelijkheid als het door omstandigheden niet anders kan.

Als er interesse is voor bijles hoor ik het graag!

Informatie
  • Uurtarief: 19.80
Maandag 17:00 - 21:00
Dinsdag 17:00 - 21:00
Woensdag 17:00 - 21:00
Donderdag 17:00 - 21:00
Vrijdag 17:00 - 21:00
Zaterdag 13:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00
  • Fysiek
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Amber

    Dit jaar had ik heel veel moeite met het vak sterkteleer op mijn studie forensisch onderzoek (HBO), doordat ik nooit natuurkunde heb gehad. Ruben heeft me geholpen met het begrijpen van de leerstof en het toepassen ervan. De leerstof werd een stuk makkelijker en ik heb mijn examen zelfs in één keer gehaald zonder herkansingen. Ik raad hem zeker aan!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen