Maak kennis met Ruben

Hogeschool Utrecht

Gedreven door een passie voor techniek, ben ik een toegewijde student aan de Hogeschool Utrecht. Mijn enthousiasme overstijgt de grenzen van mijn studie – ik geniet er enorm van om mijn technische kennis te delen en anderen te inspireren. Maar het gaat bij mij niet alleen om de kennisoverdracht. Ik heb een bijzonder geduld dat mij in staat stelt om complexe concepten te vereenvoudigen en op een begrijpelijke manier over te brengen.

Mijn benadering is persoonlijk en aangepast aan jouw leerstijl. Ik zal altijd een manier vinden om de stof zo duidelijk mogelijk te maken, zodat je niet alleen de kennis vergaart, maar ook echt begrijpt wat je leert. Mijn doel is om jouw zelfvertrouwen in de technische wereld te versterken, en je te helpen om je volledige potentieel te bereiken.

Vakken

HBO
Cijfer: 9.3

Mijn specialiteiten zijn het doorrekenen van zowel dichte als open gassystemen met behulp van enthalpie en entropie.
Ik kan een gasturbine (brayton cyclus) en stoomturbine (rankine cyclus) doorrekenen. Ik kan een pv en ts diagram tekenen en log ph diagram uitlezen. Ik heb verstand van thermodynamische rendementen berekenen.

HBO
Cijfer: 8.2

Ik heb verstand van de atomaire structuur van staal, hoe deze is opgebouwd en wat er gebeurd als staal word verwarmd. De verschillende behandelprocessen van staal en ik kan een trekkromme doorrekenen. Ik heb ook kennis over thermoplasten en thermoharders.

HBO
Cijfer: 7.5

Ik heb nu ongeveer 1,5 jaar ervaring met natuurkunde op het HBO. Mijn specialiteiten zijn conductie, convectie, warmtestromen, elektrische schakelingen, snelheid, sommen uitgelegd als een verhaal en nog veel meer. Als het onderwerp er niet tussen staat neem dan even contact met me op.

Over Ruben

Na een succesvolle reis door de technische wereld, van de Mavo tot MBO werktuigbouwkunde, en vervolgens een sprong naar HBO werktuigbouwkunde, heb ik een diepgaande kennis opgebouwd in dit vakgebied. Maar mijn passie voor techniek eindigt niet bij de studieboeken. In mijn vrije tijd vind je me vaak verdiept in de nieuwste technische uitdagingen, steeds op zoek naar manieren om mijn vaardigheden te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

In mijn bijlessen zet ik deze passie in om complexe concepten in begrijpelijke taal over te brengen. Ik maak gebruik van visuele leermethoden, zoals schetsen en diagrammen, om de stof zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarbij is geduld mijn tweede natuur – ik geef niet op tot je de stof volledig begrijpt en ben bereid om dingen vanuit verschillende hoeken te benaderen tot het ‘klikt’.

Het opbouwen van een positieve en ondersteunende relatie met mijn leerlingen is voor mij van groot belang. Ik geloof dat leren niet alleen over kennisoverdracht gaat, maar ook over het opbouwen van vertrouwen en wederzijds respect.

En vergeet niet: Ik beschik over een auto, wat betekent dat ik flexibel ben qua locatie en tijden voor bijlessen. Dus of je nu thuis hulp nodig hebt of op school, ik ben er om je te helpen slagen in je technische studies.

Ben je klaar om je kennis van werktuigbouwkunde naar een hoger niveau te tillen? Laten we dan samen deze wereld verkennen!

Informatie
 • Uurtarief: 18.00
Maandag 17:00 - 21:00
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag 17:00 - 21:00
Zaterdag 13:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Alexander

  Ruben heeft mij super goed geholpen!! Zeker een aanrader!!

 2. Floor

  Ruben heeft mij enorm geholpen met het vak materiaalkunde. Ondanks de korte tijd heeft hij de leerstof uitgelegd en mij klaargestoomd voor het tentamen. Dankzij al zijn hulp heb ik het tentamen zonder herkansing afgerond met een mooie voldoende. Zeker een aanrader als je een keer vanuit een ander perspectief door de stof heen wilt.

 3. Amber

  Dit jaar had ik heel veel moeite met het vak sterkteleer op mijn studie forensisch onderzoek (HBO), doordat ik nooit natuurkunde heb gehad. Ruben heeft me geholpen met het begrijpen van de leerstof en het toepassen ervan. De leerstof werd een stuk makkelijker en ik heb mijn examen zelfs in één keer gehaald zonder herkansingen. Ik raad hem zeker aan!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen