Hoi! Mijn naam is Sam. Ik geef graag bijles, zodat je jouw huiswerk begrijpt en je proeven met zekerheid maakt! Ik ben van mijzelf erg geduldig en heb zin om je te helpen!

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Bij natuurkunde draait het om het juist toepassen van gegevens. Het 'destilleren' van de gegevens uit de opgave en de juiste formules toepassen is een vaardigheid die ik je graag leer! Het aan de leerling het intuïtieve plaatje laten zien, en een eenvoudig stappenplan uitleggen om hiermee de vragen te kunnen beantwoorden! Tot 4vwo of 5havo.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Voor scheikunde is een systematische aanpak van belang. Ik leer je graag hoe je opgaven aanpakt en leg je de stof net zo vaak uit tot je het begrijpt! Samen kijken waar de problemen liggen, en bouwen hiermee een nieuw fundament aan om zo het vak beter te begrijpen.

VWO
Cijfer: 8

Grieks vertalen blijft iets lastigs, maar ik kan je helpen om je vertaalniveau, grammatica en inzicht omhoog te krikken! Hulp bij vertalen, grammatica, woordjes en achtergrondinformatie geef ik je graag. Grieks bijles tot 4VWO.

VWO HAVO
Cijfer: 9

Duits is een prachtige -en als je het door hebt - hele logische taal. Ik help je graag met Duitse grammatica en leesvaardigheid en uitspraak.

HAVO VMBO
Cijfer: 8

Een meer fundamentele benadering van het vak, zodat je precies weet wat er gebeurt en dit dus ook kan toepassen op iets inzichtelijkere vragen. Vooral wiskunde B (algebra, meetkunde) ben ik goed in.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Biologie draait om kennis. Ik leer je graag hoe je de kennis het beste tot je kan nemen en kan toepassen bij opgaven.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben een kei in grammatica en spelling. Om je leesvaardigheid te verbeteren heb ik ook veel tips!

Over Sam

Ik zit momenteel in mijn laatste jaar op het gymnasium. Ik pak snel dingen op en vind het leuk om dingen aan anderen uit te leggen. Mijn klasgenoten vragen vaak om extra uitleg, omdat ze mijn manier van uitleggen fijn vinden. Omdat ik zelf scholier ben, sta ik dichter bij leerlingen dan docenten. Ik wil met mijn bijlessen graag bereiken dat je je bewust bent van waar je staat in het leerproces en dat je hierdoor zelfverzekerd de toetsen kan maken. Ik besteed daarom graag aandacht aan de manier waarop je opgaven aanpakt, hoe je het beste leert, planningen maakt, etc. Kortom alles wat bij het leren hoort! Mijn cijfers zijn allemaal 8 of hoger. Interesse of kennismaken? Neem gerust contact op!

De vakken die ik volg zijn: biologie, Duits, Engels, Grieks, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, tekenen en wiskunde B.

Informatie
 • Uurtarief: 15.40
Maandag 17:00 - 21:00
Dinsdag 17:00 - 21:00
Woensdag 17:00 - 21:00
Donderdag 17:00 - 21:00
Vrijdag -
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 21:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Claudine

  Sam reageert snel, legt goed uit en overbrugt makkelijk het contact met de leerling. Hij is geduldig en neemt het geven van bijles erg serieus.

 2. Mandy

  Sam kan duidelijk uitleggen en de stof in duidelijke stapjes opdelen waardoor opdrachten overzichtelijk worden. De bijlessen hebben mij goed geholpen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen