Maak kennis met Sam

Hogeschool van Amsterdam

Ik ben nu een eerste jaars student maar was op de middelbare school goed in wiskunde! Ik vind het leuk om andere mensen wiskunde te laten snappen! Dit doe ik door middel van het uitleggen van stof of het samen maken van opdrachten. Ik geef online bijles maar of het een eenmalige bijles, bijles voor een specifieke toets of vaste bijles is mag de bijles nemer natuurlijk zelf bepalen.

Vakken

HAVO
Cijfer: 8.3

Ik zit op dit moment in 5 Havo en ben goed in wiskunde. Ook merk ik dat ik het leuk vind om het uit te leggen en begrijpen de mensen het dan veel beter. Ik heb in de tweede, derde en vierde wiskunde afgerond met een 9 en op dit moment sta ik er een 8,3 voor, voor mijn examens.

HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb wiskunde als een heel leuk vak ervaren op de middelbare school omdat ik het ook goed snapte. Dit kan voor andere studenten niet het geval zijn en dit vind ik erg jammer. Hierdoor wil ik graag helpen! Ik heb mijn havo-diploma afgerond met een 9 en vindt het leuk om wiskunde uit te leggen door middel van theorie en opdrachten.

Over Sam

Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van creative business aan de Hogeschool van Amsterdam. Wiskunde is op de middelbare school altijd mijn beste vak geweest en ik vond het ook super leuk om te doen. Hierdoor heb ik wiskunde afgerond met een 9 en dit was in alle jaren wel vergelijkbaar. In alle jaren heb ik best vaak andere leerlingen geholpen met wiskunde en daarna begrepen ze het veel beter. Ook merk ik dat ik sommige dingen op een makkelijkere manier uitleg dan docenten zodat de leerlingen het wel begrijpen. Ik vind het dan heel erg leuk dat je mensen kunt helpen met iets waar ze moeite mee hebben. Ik geef online bijles maar via welke dienst maakt mij niet uit, dat is aan jullie. Ik geef eenmalig bijles, bijles voor een specifieke toets of vaste bijles bijvoorbeeld iedere week. Ik hoef niet veel naar school dus ben ik best flexibel wanneer ik bijles kan geven. Ik kan theorie uitleggen maar ook samen vragen maken en uitleggen zodat je zonder stress je toets kunt maken.

Informatie
 • Uurtarief: 11.00
Maandag 15:00 - 18:00
Dinsdag 16:00 - 18:00
Woensdag 15:00 - 18:00
Donderdag 15:00 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Paulina

  Goede uitleg en erg aardig :))))

 2. Zara

  Hele fijne en duidelijke uitleg. Ze was ook heel geduldig en bleef uitleggen als ik het niet begreep. Ik zou Sam zeker aanraden.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen