Maak kennis met Sam

Universiteit van Amsterdam

Hey ik ben Sam,
Ik heb 7 jaar op de middelbare school gezeten en binnen deze tijd heb ik zowel VWO als HAVO cum laude afgerond. Ik heb dus flink wat ervaring en die ervaring gebruik ik graag om anderen te helpen.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 9

Mijn begrip van wat er gevraagd wordt van een middelbare scholier voor het vak Economie is zeer goed. Ik heb zowel op VWO als op HAVO, eindexamen gedaan in dit vak en in beide gevallen heb ik dit vak afgerond met een 9. Ik heb dan ook veel ervaring met eindexamens en het type vragen dat wordt gesteld. Bovendien geeft ik inmiddels al 5 jaar bijles dus ik heb ook al flink wat ervaring als het gaat om wiskunde bijles.

VWO HAVO
Cijfer: 8

Mijn begrip van wat er gevraagd wordt van een middelbare scholier voor het vak Aardrijkskunde is zeer goed. Ik heb zowel op VWO als op HAVO, eindexamen gedaan waarbij ik HAVO afrondde met een 9 en VWO met een 8 voor dit vak. Ik heb dan ook veel ervaring met eindexamens en het type vragen dat wordt gesteld. Bovendien geeft ik inmiddels al 5 jaar bijles dus ik heb ook al flink wat ervaring als het gaat om aardrijkskunde bijles

VWO HAVO
Cijfer: 9

Mijn begrip van wat er gevraagd wordt van een middelbare scholier voor het vak Geschiedenis is zeer goed. Ik heb zowel op VWO als op HAVO, eindexamen gedaan in dit vak. Ik heb dan ook veel ervaring met eindexamens en het type vragen dat wordt gesteld. Bovendien geeft ik inmiddels al 5 jaar bijles dus ik heb ook al flink wat ervaring als het gaat om geschiedenis bijles.

VWO HAVO
Cijfer: 8

Mijn begrip van wat er gevraagd wordt van een middelbare scholier voor het vak Wiskunde A is zeer goed. Ik heb zowel op VWO als op HAVO, eindexamen gedaan in dit vak en in beide gevallen heb ik dit vak afgerond met een 8. Ik heb dan ook veel ervaring met eindexamens en het type vragen dat wordt gesteld. Bovendien geeft ik inmiddels al 5 jaar bijles dus ik heb ook al flink wat ervaring als het gaat om wiskunde bijles.

Over Sam

Zoals uit mijn introductie blijkt heb ik veel ervaring met eindexamens en ik begrijp goed wat er van een middelbare scholier gevraagd wordt. Ik heb al enkele jaren ervaring met bijles geven en heb voor mijn ondersteuning aan medescholieren bovendien een officieel tutor certificaat ontvangen. Ik help je graag om een gestructureerde werkwijze te ontwikkelen die je helpt de stof beter te begrijpen en de juiste antwoorden te formuleren. Ik snap dat sommige vakken overweldigend kunnen zijn en het zou mooi zijn als ik je een stapje in de goede richting kan helpen.

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag 18:00 - 23:00
Dinsdag 16:00 - 23:00
Woensdag 13:00 - 23:00
Donderdag 20:00 - 23:00
Vrijdag 18:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag 10:00 - 23:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 11 beoordelingen

 1. Ruben

  Ik heb met Sam mijn Economie voorbereid. Rustig en duidelijk. Erg fijn om met Sam te werken.

 2. Angelina

  Fijne wiskunde uitleg, laat je eerst zelf nadenken zodat je onthoud wat je doet!

 3. Alex

  Sam is erg betrokken bij je vragen en weet visueel goed uit te leggen. Mijn wiskunde A kennis is door hem weer in de basis opgehaald.

 4. Raquel

  My son had a few lessons so far with Sam about Geography and Maths what seem to be precisely what he needs.
  From the first lesson, my son was pleased with the Mathematics class, mainly because he finally understood something he struggled with.

  Sam explains complex subjects in a way a 12 years old can easily understand and kept motivated.

  I hope most classes go this way 😊

 5. Noah

  Goede rustige maar vooral duidelijke bijles, in totaal 6 effectieve lessen afgenomen.

 6. Mevrouw

  Onze dochter heeft economie bijles en is super geholpen met deze begeleiding. Sam kent de materie (zonder zich te hoeven verdiepen) en kan goed uitleggen.

 7. Anna

  Sam geeft met enthousiasme en kennis van zaken bijles Geschiedenis. Hij geeft vertrouwen en waardevolle tips.

 8. Bente

  Duidelijke én structurele uitleg! Echt top!

 9. Azad

  Geeft goed bijles. Legt alles lekker duidelijk uit. Als je de uitleg niet begrijpt kan hij het ook op een andere manier uitleggen dat je wel begrijpt.

 10. Demi

  Ik heb aardrijkskunde bijles van Sam, hij geeft erg goede uitleg en helpt mij goed.

 11. Sofia

  goede 5 havo economie bijles

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen