Maak kennis met Sander

Universiteit Leiden

Ik ben 25 jaar oud en mijn master Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden aan het afronden. Veel civielrechtelijke vakken worden als abstract en vaag ervaren en ik kan dit voor studenten concreet maken tijdens een cursus.

Vakken

WO
Cijfer: 7

Tijdens mijn bachelor rechtsgeleerdheid had ik veen affiniteit met de privaatrechtelijke vakken. Verbintenissenrecht is legt voor alle andere civiele vakken een goed fundament waardoor het essentieel is dit goed te snappen. Tijdens mijn master heb ik dit verder ontwikkeld door het vak Fusies & Overnames met een 8 af te ronden!

WO
Cijfer: 7.3

In de bachelor wordt dit vak vaak als een één van de moeilijkste vakken gezien. Ik heb dit zelf ook ervaren en tijdens de bachelor een 6 gehaald voor dit vak. Ik heb me hier meer in verdiept door mijn scriptie te schrijven over de positie die de fiscus inneemt in faillissement. Deze scriptie heb ik afgerond met een 8. Verder heb ik het vak Insolventierecht tijdens de master ook afgerond met een 8. Door de mastervakken af te ronden heb ik een goed gestructureerd overzicht van de inhoud en tevens voldoende inzicht in wat verlangt wordt voor een goed cijfer op het tentamen.

WO
Cijfer: 8

Dit vak heb ik in mijn eerste jaar afgerond en was voor mij het teken dat ik carrière wil gaan maken als civilist. Het is een groot vak dat vaak als onoverzichtelijk en veel wordt ervaren. Zodra je de samenhang gaat inzien en begrip krijgt in de stof wordt de inhoud van het vak duidelijk en ook gelijk een stuk leuker. Ik help hier graag bij!

WO
Cijfer: 8

Een vak dat zich onderscheid omdat het uit twee delen bestaat. Ik help graag bij beide delen door een gestructureerd helder stappenplan aan te leren.

WO
Cijfer: 7

Dit vak is de reden dat ik de master Ondernemingsrecht ben gaan doen. Het is een groot en ingewikkeld vak waarbij veel verschillende aspecten van het recht samenkomen. Ik leg graag gestructureerd en helder de inhoud van het vak uit, zodat aan het eind van de cursus een duidelijk en helder beeld van de inhoud bekend is.

WO
Cijfer: 8

Insolventierecht wordt ook wel de lakmoesproef van het privaatrecht genoemd, omdat meerdere rechtsgebieden samenkomen. Dit is ook gelijk wat als moeilijk wordt ervaren door studenten. Door mijn brede privaatrechtelijke kennis kan ik studenten een gestructureerd en helder beeld geven over de stof, zodat een zo'n hoog mogelijk cijfer voor het tentamen gehaald kan worden.

WO
Cijfer: 8

Voor iedere jurist is het contractrecht van belang, omdat je er gewoonweg niet omheen kan. Iedereen sluit namelijk wel eens een overeenkomst met een ander. Door mijn civielrechtelijke kennis en achtergrond kan ik een gestructureerd en duidelijk beeld schetsen voor de student zodat een zo'n hoog mogelijk cijfer gehaald kan worden.

WO
Cijfer: 9

Europees Recht is bij uitstek een vak waarbij de inhoud scherp op het netvlies moet zitten voor het tentamen. het is een vak dat niet alleen begrip van de stof vergt, maar deze kennis moet ook met voldoende snelheid geproduceerd kunnen worden op het tentamen. Door mijn ervaring met het vak, voldoende oefenmateriaal en mijn zelfgeschreven samenvattingen kan ik ervoor zorgen dat jij een net zo goed resultaat behaald als ik voor het tentamen.

Over Sander

Ik heb tijdens mijn bachelor door de jaren heen geleerd wat er gevraagd wordt om goede cijfers te halen voor een vak. Hierbij is enerzijds kennis en anderzijds een gestructureerde aanpak van de vraag van belang. Ik denk dat ik in beide disciplines studenten verder kan helpen. Verder ben ik zelf enthousiast over alle civiele en internationale rechtenvakken en ik hoop dit enthousiasme tijdens de te geven cursussen over te kunnen brengen op de studenten.

Informatie
 • Uurtarief: 19.25
Maandag 06:00 - 23:00
Dinsdag 06:00 - 23:00
Woensdag 06:00 - 23:00
Donderdag 06:00 - 23:00
Vrijdag 06:00 - 23:00
Zaterdag 06:00 - 23:00
Zondag 06:00 - 23:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 2 beoordelingen

 1. Sander

  Ik was tot 5x gezakt voor mijn tentamen ondernemingsrecht aan de Haagse Hogeschool. Ik wist niet meer waar ik moest beginnen. Na wat online zoekwerk ben ik terecht gekomen bij Sander. Eerst wist ik niet wat ik moest verwachten. Na de eerste les was de aanpak van Sander duidelijk. Hij is erop gericht om jou persoonlijk te helpen. Na 7 lessen in totaal heeft Sander mij klaar gestoomd voor mijn tentamen. Het resultaat een 9,4! Ik ben heel blij met de bijles van Sander en het resultaat. Ik raad de bijlessen van Sander aan!

 2. Ab

  Sander geeft overzichtelijk inzicht in het verbintenissenrecht. Sander laat je de wet erbij pakken en geeft heel helder inzicht in de systematiek van de wet. We hebben samen de stof doorgenomen en oefenvragen doorgenomen. Dankzij Sander begint de stof weer te leven. Ik ben erg tevreden over de les van Sander. Hij zou een goede docent zijn voor de opleiding HBO-recht.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen