Let op: Shifra is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Shifra

Universiteit Utrecht

Hi! Ik ben Shifra, eerstejaars Kunstmatige Intelligentie student, en ik heb al 5 jaar bijles ervaring. Hiervoor heb ik mijn gymnasium diploma (cum laude) gehaald. Jouw wensen als leerling staan centraal. Heb je vooral behoefte aan uitleg, wil je opdrachten stap voor stap bespreken of wil je het hebben over de standaardaanpak van opgaven? Het kan allemaal!

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 9

Ik ben erg goed in het visualiseren van wiskundige onderwerpen en probeer moeilijke onderwerpen altijd op verschillende manieren uit te leggen totdat de leerling het begrijpt. Daarnaast kunnen we opgaven één-op-één doorlopen.

VWO HAVO
Cijfer: 9

Ik kan je heel goed helpen de logica achter scheikunde in te zien. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk eventueel missende basiskennis in te halen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik ben erg goed in het visualiseren van wiskundige onderwerpen en probeer moeilijke onderwerpen altijd op verschillende manieren uit te leggen totdat de leerling het begrijpt. Daarnaast kunnen we opgaven één-op-één doorlopen.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben erg goed in het visualiseren van natuurkundige onderwerpen en probeer moeilijke onderwerpen altijd op verschillende manieren uit te leggen totdat de leerling het begrijpt. Daarnaast kunnen we opgaven één-op-één doorlopen.

Over Shifra

Ik heb in de afgelopen jaren op verschillende manieren ervaring opgedaan in bijles geven, onder andere als vrijwilliger bij een basisschool maar ook 1-op-1 met eindexamenleerlingen. Ik zelf heb altijd al met weinig moeite exacte vakken kunnen begrijpen. Helaas is dit niet iets wat iedereen even makkelijk afgaat. Daarom wil ik jullie hier graag mee helpen. Wat mij uniek maakt is dat ik veel geduld heb en dat ik erg goed ben in het visualiseren van complexe onderwerpen. Niets is fijner dan het moment dat een leerling eindelijk een moeilijk onderwerp begrijpt. Geef voorafgaand aan de bijles aan welke onderwerpen je wilt behandelen en op welke manier (opdrachten of basisuitleg). In deze tijden gaat mijn voorkeur uit naar het geven van online bijles. Ik hoop dat dit geen probleem is. Hopelijk kan ik jou helpen!

Informatie
  • Uurtarief: 17.00
Maandag 10:00 - 14:00
Dinsdag 18:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 17:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Jasmijn

    Shifra heeft mij heel goed geholpen en was altijd beschikbaar. Heel prettig!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen