Bijles van Shilene

Maak kennis met Shilene

Hanze Hogeschool Groningen

Ik ben een artistiek persoon, niet dat dat betekent dat ik heel zweverig ben, maar wel dat ik creatief over problemen na kan denken. Ik ben heel visueel ingesteld, omdat ik voornamelijk werk met grafische vormgeving en design in mijn dagelijkse bezigheden: Ik doe aan Game Design, als 2D artist. Dus ik heb altijd wel een potlood/pen in de hand om wat te krabbelen eigenlijk. Ik ben ook heel georganiseerd, ik werk heel netjes, dus ik kan daar zeker wat kennis voor overdragen.

Aanbod

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb mijn studie in het Engels gevolgd dus ik kan helpen met documenten schrijven, presentaties geven en gesprekken/mondelingen voorbereiden. Ook kan ik helpen met de technische basis van grammatica en zinsopbouw.

VWO
Cijfer: 7

Ik kan ondersteuning bieden bij vertaling van huiswerk teksten en goede technieken om een zin te ontleden. Grammatica en woordenschat zijn dingen die ik eventueel kan helpen om makkelijker te onthouden met ezelsbruggetjes, maar vertaling is wel de hoofdfactor.

VWO
Cijfer: 7

Ik kan ondersteuning bieden bij vertaling van huiswerk teksten en goede technieken om een zin te ontleden. Grammatica en woordenschat zijn dingen die ik eventueel kan helpen om makkelijker te onthouden met ezelsbruggetjes, maar vertaling is wel de hoofdfactor.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik ben afgestudeerd als artist voor Game Design, wat betekent dat ik vormgeving en tekenen goed onder de knie heb. Ik kan helpen met het aanleren van technieken, en tips geven voor de ontwikkeling van je eigen stijl. Ook kan ik ondersteuning bieden bij het leren van bijvoorbeeld Photoshop.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Mijn ervaring met research is breed en veelvuldig getest. Ik kan helpen bij het opstellen van document structuur, het kiezen en samenstellen van de juiste methodes voor het verzamelen van data en het beoordelen van bronnen op hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over Shilene

Ik heb net een HBO programma afgerond als Game Design and Development student onder de titel CMD, op de Hanze Hogeschool. Dat betekent niet dat ik alleen maar dingen weet van games, maar ook veel over research, testen, Engelse taal, presentatie vaardigheden en nog meer. Ik heb veel algemene kennis opgedaan, juist om in mijn veld zo breed mogelijk te kunnen werken. Gamers zijn er namelijk tegenwoordig in zoveel soorten en maten dat je als ontwikkelaar heel divers moet zijn.

Ik ben een heel georganiseerd type, dus ik kan helpen met technieken, in een net jasje, maar ik kan ook helpen met tips en trucjes om dingen makkelijker te beheersen, of een manier te vinden die echt bij jou past om te leren. En ik weet ook het een en ander over spelenderwijs leren, zodat het niet allemaal droge kost is om in je hoofd te stampen.

Heb je moeite met documenten schrijven of opstellen? Ook daarbij kan ik je helpen, zowel om ze mooi en overzichtelijk te houden, als door de inhoud goed structuur te geven.

Informatie
  • Uurtarief: 19.25
Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 11:00 - 20:00
Woensdag 11:00 - 20:00
Donderdag 11:00 - 20:00
Vrijdag 11:00 - 20:00
Zaterdag 11:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Suzanne

    Ik vond de bijles goed. Ik had maar 1 uur omdat ik alleen wat vragen had en deze zijn allemaal beantwoord. Shilene gaf goede tips en een duidelijke uitleg!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen