Maak kennis met Stijn

Radboud Universiteit Nijmegen

Hoi, ik ben Stijn! Studeer je HBO-Rechten en kan je wel wat hulp gebruiken? Of moet krijg je opeens een juridisch vak en weet je niet waar je moet beginnen? Met ervaring op zowel de universiteit als op het HBO ben ik degene die je zoekt! Klik gerust verder. Ik help niet met het maken van een tentamen! Beschikbaar in Duiven e.o. & Arnhem

Vakken

HBO MBO
Cijfer: 7

Voor bestuursrecht kunnen we de stof doornemen en kijken we naar het systeem van de wet. Wanneer je dat begrijpt kan je ook alles op het tentamen vinden.

HBO MBO
Cijfer: 10

Goederenrecht is ontzettend abstract en kan daarmee heel vaag en saai zijn. Of je iets saai vindt kan ik moeilijk veranderen, maar zorgen voor een top cijfer kan ik wel!

HBO MBO
Cijfer: 9

Dit is de ultieme basis op HBO-Rechten. Ken je dit vak goed dan zijn de losse publiekrechtelijke vakken later in het jaar ook een stuk makkelijker. We zullen dus focussen op dit vak, maar dat is gelijk een goede voorbereiding voor later in het jaar!

HBO MBO
Cijfer: 9

Dit is de ultieme basis op HBO-Rechten. Ken je dit vak goed dan zijn de losse privaatrechtelijke vakken later in het jaar ook een stuk makkelijker. We zullen dus focussen op dit vak, maar dat is gelijk een goede voorbereiding voor later in het jaar!

HBO MBO
Cijfer: 8.5

HBO MBO
Cijfer: 9

HBO MBO
Cijfer: 7

HBO MBO
Cijfer: 8.4

Burgerlijk Procesrecht gebaseerd op het KEI-project. Dit omdat de HAN er vanuit gaat dat deze wijze in de toekomst alsnog geïmplementeerd gaat worden.

HBO MBO
Cijfer: 8

Alles van het bestuursrecht weten? Word je helemaal gek van de Awb? Bij mij ben je aan het juiste adres! Ik help je bij de fijne kneepjes van het bestuursrecht op HBO of MBO niveau!

HBO MBO
Cijfer: 8

De ins&outs van het sociaal zekerheidsrecht? Bij mij zit je goed! Samen lopen we de verschillende wetten langs en maken we verwijzingen die je helpen tijdens het tentamen. Doel: alleen onthouden waar je moet zoeken!

HBO MBO
Cijfer: 8.6

HBO MBO
Cijfer: 9.8

Ik heb kennis uit de minor Jeug & Gezin van de HAN. De kennis bestaat uit een stuk familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht.

HBO MBO
Cijfer: 8

Kennis van Jeugd(straf)recht op basis van de minor Jeugd en Gezin van de HAN.

Over Stijn

~~ Alleen online bijles ~~ Stuur een chat om te vragen of ik beschikbaar ben ~~
Hoi ik ben Stijn,
Ik val maar meteen met de deur in huis: voor een succesverhaal hoef je niet bij mij te zijn.
Ik was een typische student die alles qua stof onderschatte. VWO heb ik met gemak afgerond maar op die manier kon ik natuurlijk niet de Universiteit aan. Dat jaar bracht me zo een negatief-BSA, om in te lijsten, maar ook een jaar met heel veel kennis.
Ik ben naar de HAN in Arnhem gegaan en met beide benen weer op de grond wist ik dat ik toch echt moest werken om goede cijfers te behalen. Resultaat: in één jaar mijn P in de pocket met een gewogen gemiddelde van een 8+. In 2021 ben ik met genoegen afgestudeerd. In studiejaar 2021-2022 en 2022-2023 volg ik de pre-master rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit.

Als je voor mij kiest zorg ik ervoor dat je de stof snapt en hoe je het best en snelst kan ‘dealen’ met de enorme collegebundel. Oefenen, je bestoken met theorie of ben je misschien vergeten te leren en wil je er in sneltrein tempo doorheen? Alles mag van mij zolang jij aan het eind van de dag maar denkt dat je er iets aan hebt gehad.
Denk je dat ik je kan helpen? Neem dan vooral contact op!

Schrik niet van online bijles, uit ervaring blijkt dat dit net zo goed werkt als bijles in persoon 🙂
Vragen? Stuur gerust een berichtje!

Stijn

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag 19:00 - 23:00
Dinsdag 19:00 - 23:00
Woensdag 19:00 - 23:00
Donderdag 19:00 - 23:00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 17 beoordelingen

 1. Sabrine

  Stijn is super fijn in de omgang en heel aardig. Je voelt je helemaal niet bezwaard om bepaalde dingen te bespreken of te vragen, omdat je daar net niet goed in bent. Ik heb Stijn tenslotte echt last minut benaderd en hij was de enige die mijn verzoek aannam, alle andere bijles docenten wezen dit dit af ivm tijdsgebrek. Zelfs last minut heeft hij tot in de late uren nog geholpen!
  Ik zal Stijn in de toekomst nog zeker benaderen!
  Mocht je nog een docent zoeken, dan raad ik hem zeker aan!
  Ik ben alleen maar positief in de ervaring met Stijn!

 2. Claire

  Stijn is an excellent law tutor. He takes a very personal approach to each student targeted to his/her needs. He really makes sure the student understands the material and able to navigate within piles of words of Dutch law.

  He explains very well and makes sure the student understands the material and able to navigate easily within piles of pages of Dutch law. He is very honest and has high morals so he will make sure that your tutoring need is met . He has a very personal approach targeted to students needs . I think in the future he will be a great lawyer .

 3. Natasja

  Fijne hulp, legt het rustig uit en heeft veel voorbereidende vragen.

 4. Maud

  Stijn geeft structuur waar ik die zelf compleet kwijt ben en maakt de laatste onduidelijkheden duidelijk met voorbeelden en duidelijke schema’s. Fijn dat ik hierdoor eindelijk mijn tentamen heb gehaald!

 5. Juliette

  Stijn is een super fijne bijlesdocent! Hij is erg geduldig, steekt veel energie in de bijlessen en gebruikt veel voorbeelden waardoor de stof tastbaar wordt. Hij is enthousiast over zijn vak en weet dit ook over te brengen.

 6. Rosanna

  Stijn is een super fijne bijlesdocent. Hij neemt goed de tijd om het je uit te leggen naar stof hoe jij het het beste snapt. Hij gebruikt ook voorbeelden waardoor het tastbaar word en in je hoofd makkelijker wordt om de verbanden te leggen! Daarnaast merk je dat Stijn het vak echt leuk vind en hij heel graag wilt dat je het haalt en wat er voor zorgt dat ik in ieder geval gemotiveerder werd om het vak te begrijpen en te halen. Mede dankzij Stijn heb ik een 8 gehaald voor een tentamen die ik al twee keer niet had gehaald en mega tegen op zag.

 7. Rosanna

  Stijn is een super fijne bijlesdocent. Hij neemt goed de tijd om het je uit te leggen naar stof hoe jij het het beste snapt. Hij gebruikt ook voorbeelden waardoor het tastbaar word en in je hoofd makkelijker wordt om de verbanden te leggen! Daarnaast merk je dat Stijn het vak echt leuk vind en hij heel graag wilt dat je het haalt en wat er voor zorgt dat ik in ieder geval gemotiveerder werd om het vak te begrijpen en te halen. Mede dankzij Stijn heb ik een 8 gehaald voor een recht tentamen waar ik eerst als een berg tegen op zag!

 8. Cheniva

  Stijn is een goede bijles docent. Hij heeft mij geholpen met de vakken Arbeidsrecht en Socialezekerheidsrecht. Stijn is heel geduldig en kan heel goed uitleggen en hij vindt het niet erg om het nogmaals uit te leggen als je het niet begrijpt , want hij gaat door tot dat je het onder de knie hebt. Stijn komt met duidelijke oefenvragen om te checken of jij de stof begrijpt. Ik raad een ieder Stijn aan als bijlesdocent. Door Stijn heb ik mijn examens Arbeidsrecht en Socialezekerheidsrecht in in 1 keer goed afgerond en behaald.

 9. Denise

  Stijn is erg geduldig en vindt het geen probleem om de stof nog eens te herhalen wanneer je iets nog niet begrijpt. Om dit te controleren stelt hij regelmatig vragen, het liefst in de vorm zoals dit ook op het tentamen kan voorkomen. Hij deelt graag extra oefenmateriaal en tips om je zo optimaal op het tentamen voor te bereiden. Ik heb de bijlessen als zeer prettig ervaren!

 10. Sara

  Stijn is een goede bijlesdocent. Ik heb bijles gekregen voor het vak ondernemingsrecht en nu heb ik het vak afgerond met een 7 en mijn propedeuse gehaald! Stijn legt alles duidelijk uit en vind het niet erg als hij vaker iets moet herhalen zodat je het begrijpt. Daarnaast is Stijn vriendelijk en aardig en daardoor voel je je prettig om vragen te stellen. Hij past zich ook vooral aan aan jou en wilt echt dat je het haalt. Ik raad Stijn aan als bijlesdocent!

 11. Tesse

  Stijn heeft mij heel goed kunnen helpen met Ondernemingsrecht. Hierdoor heb ik het tentamen gehaald en daarbij de opleiding afgerond. Zijn praktische manier van lesgeven heeft voor mij het verschil gemaakt!

 12. Anoniem

  Stijn is een topgozer. Hij heeft me goed geholpen doordat hij precies weet wat hij moet uitleggen. De stof die ik met hem had doorgenomen kreeg ik later nogmaals op school waardoor ik dit makkelijk kon opnemen. Stijn maakt goede afspraken en is altijd op tijd. Hij is erg oprecht en weet de rust te bewaren. Nogmaals: top!

 13. Sanae

  Stijn is super aardig en heeft mij ontzettend goed geholpen!
  Daarnaast is Stijn flexibel en heeft hij veel kennis van het recht.
  Hij heeft mij echt geholpen naar een mooi cijfer!

 14. Rachida

  Stijn legt op goede wijze uit, heeft veel geduld en beheerst veel kennis.
  Hij neemt alle tijd om je te helpen, wat ik erg op prijs stel.
  Ik raad hem zeker aan !

 15. Suz

  Ik heb bijles gevolgd bij Stijn voor materieel strafrecht. Dit ging via Skype omdat Stijn in Nijmegen woont en ik in Leiden. Dit ging verrassend goed. Stijn is een fijne en geduldige jongen, die veel kennis heeft over het recht en mij heeft geholpen meer vertrouwen te krijgen in mijn eigen kennis over het vak. Hij heeft me oefententamens gestuurd die we vervolgens samen bespraken. Hij heeft ook veel kennis over jurisprudentie. Ik ben hem erg dankbaar en zou hem aan iedereen aanraden die moeite heeft met het vak. Ik ga volgend jaar formeel strafrecht volgen en zal zijn hulp ook zeker weer nodig hebben. Van mij krijgt hij een 10!

 16. Linda

  Stijn heeft mij bijles gegeven voor het vak staats- en bestuursrecht. Ik hier echt heel veel van geleerd. Hij legt alles stap voor stap uit en doet er ook alles aan om het duidelijk uit te leggen. Verder stuurde hij mij ook opdrachten en oefenexamens via de mail, zodat ik thuis ook veel kon doen. Echt super bedankt voor je hulp Stijn! 🙂

 17. Michelle

  Stijn is een goede bijlesdocent. Hij heeft veel kennis van de verschillende rechtsgebieden en heeft praktische tips om zo die enorme wetbundel iets beter te begrijpen. Ik zou zijn hulp zeker vaker kunnen gebruiken!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen