Bijles van Stijn

Hoi, ik ben Stijn! Studeer je HBO-Rechten en kan je wel wat hulp gebruiken? Met ervaring op zowel de universiteit als op het HBO ben ik degene die je zoekt! Klik gerust verder. Beschikbaar in Duiven e.o. & Arnhem

Vakken

HBO MBO
Cijfer: 8

Ik kan alle stof uitleggen, opdrachten met je oefenen & jurisprudentie uitleggen. Handige schema's en doorverwijzen, zodat je minder hoeft te onthouden is waar we op zullen focussen.

HBO MBO
Cijfer: 7

Voor bestuursrecht kunnen we de stof doornemen en kijken we naar het systeem van de wet. Wanneer je dat begrijpt kan je ook alles op het tentamen vinden.

HBO MBO
Cijfer: 10

Goederenrecht is ontzettend abstract en kan daarmee heel vaag en saai zijn. Of je iets saai vindt kan ik moeilijk veranderen, maar zorgen voor een top cijfer kan ik wel!

HBO MBO
Cijfer: 9

Dit is de ultieme basis op HBO-Rechten. Ken je dit vak goed dan zijn de losse publiekrechtelijke vakken later in het jaar ook een stuk makkelijker. We zullen dus focussen op dit vak, maar dat is gelijk een goede voorbereiding voor later in het jaar!

HBO MBO
Cijfer: 9

Dit is de ultieme basis op HBO-Rechten. Ken je dit vak goed dan zijn de losse privaatrechtelijke vakken later in het jaar ook een stuk makkelijker. We zullen dus focussen op dit vak, maar dat is gelijk een goede voorbereiding voor later in het jaar!

HBO MBO
Cijfer: 8.5

HBO MBO
Cijfer: 9

HBO MBO
Cijfer: 7

HBO MBO
Cijfer: 8.4

Burgerlijk Procesrecht gebaseerd op het KEI-project. Dit omdat de HAN er vanuit gaat dat deze wijze in de toekomst alsnog geïmplementeerd gaat worden.

HBO
Cijfer: 7.4

Ondernemingsrecht in de Hoofdfase: gericht op de B.V. en de N.V. Ik kan theorie uitleggen en je goede verwijzingen in de wet geven en jurisprudentie uitleggen zonder dat je alles hoeft te lezen.

HBO MBO
Cijfer: 7

Ik kan jurisprudentie en alle stof uitleggen. Weet je nog niet hoe je snel door de wettenbundel kan? Dan oefenen we daar direct mee. Verder mag je zelf bepalen wat je wil weten/vragen/oefenen etc.

HBO MBO
Cijfer: 7

Ik kan jurisprudentie en alle stof uitleggen. Weet je nog niet hoe je snel door de wettenbundel kan? Dan oefenen we daar direct mee. Verder mag je zelf bepalen wat je wil weten/vragen/oefenen etc.

HBO MBO
Cijfer: 8

Alles van het bestuursrecht weten? Word je helemaal gek van de Awb? Bij mij ben je aan het juiste adres! Ik help je bij de fijne kneepjes van het bestuursrecht op HBO of MBO niveau!

HBO MBO
Cijfer: 8

De ins&outs van het sociaal zekerheidsrecht? Bij mij zit je goed! Samen lopen we de verschillende wetten langs en maken we verwijzingen die je helpen tijdens het tentamen. Doel: alleen onthouden waar je moet zoeken!

HBO MBO
Cijfer: 9.5

Word je gek van cijfers en is dit vak je grote struikelblok? Vraag bijles aan! Samen zullen we vooral oefenen omdat je, helaas, veel gewoon moet weten. Lijkt je dat wat? Stuur een berichtje!

Over Stijn

Volgeboekt!
Alleen bijles via Skype i.v.m. COVID-19!
Hoi ik ben Stijn,
Ik val maar meteen met de deur in huis: voor een succesverhaal hoef je niet bij mij te zijn.
Ik was een typische student die alles qua stof onderschatte. VWO heb ik met gemak afgerond maar op die manier kon ik natuurlijk niet de Universiteit aan. Dat jaar bracht me zo een negatief-BSA, om in te lijsten, maar ook een jaar met heel veel kennis.
Ik ben naar de HAN in Arnhem gegaan en met beide benen weer op de grond wist ik dat ik toch echt moest werken om goede cijfers te behalen. Resultaat: in één jaar mijn P in de pocket met een gewogen gemiddelde van een 8+.
Als je voor mij kiest zorg ik ervoor dat je de stof snapt en hoe je het best en snelst kan ‘dealen’ met de enorme collegebundel. Oefenen, je bestoken met theorie of ben je misschien vergeten te leren en wil je er in sneltrein tempo doorheen? Alles mag van mij zolang jij aan het eind van de dag maar denkt dat je er iets aan hebt gehad.
Denk je dat ik je kan helpen? Neem dan vooral contact op!
NB. Beschikbaarheid is afhankelijk van mijn agenda. Per februari loop ik stage. Bijles is alleen in het weekend (reiskostenvergoeding) of in de avond mogelijk. Skype heeft dan de voorkeur. Schrik niet van Skype, uit ervaring blijkt dat dit net zo goed werkt als bijles in persoon 🙂
Vragen? Stuur gerust een berichtje!

Stijn

Informatie
 • Uurtarief: 16.50
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag 06:00 - 23:00
Zondag 06:00 - 23:00
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 8 beoordelingen

 1. Sara

  Stijn is een goede bijlesdocent. Ik heb bijles gekregen voor het vak ondernemingsrecht en nu heb ik het vak afgerond met een 7 en mijn propedeuse gehaald! Stijn legt alles duidelijk uit en vind het niet erg als hij vaker iets moet herhalen zodat je het begrijpt. Daarnaast is Stijn vriendelijk en aardig en daardoor voel je je prettig om vragen te stellen. Hij past zich ook vooral aan aan jou en wilt echt dat je het haalt. Ik raad Stijn aan als bijlesdocent!

 2. Tesse

  Stijn heeft mij heel goed kunnen helpen met Ondernemingsrecht. Hierdoor heb ik het tentamen gehaald en daarbij de opleiding afgerond. Zijn praktische manier van lesgeven heeft voor mij het verschil gemaakt!

 3. Anoniem

  Stijn is een topgozer. Hij heeft me goed geholpen doordat hij precies weet wat hij moet uitleggen. De stof die ik met hem had doorgenomen kreeg ik later nogmaals op school waardoor ik dit makkelijk kon opnemen. Stijn maakt goede afspraken en is altijd op tijd. Hij is erg oprecht en weet de rust te bewaren. Nogmaals: top!

 4. Sanae

  Stijn is super aardig en heeft mij ontzettend goed geholpen!
  Daarnaast is Stijn flexibel en heeft hij veel kennis van het recht.
  Hij heeft mij echt geholpen naar een mooi cijfer!

 5. Rachida

  Stijn legt op goede wijze uit, heeft veel geduld en beheerst veel kennis.
  Hij neemt alle tijd om je te helpen, wat ik erg op prijs stel.
  Ik raad hem zeker aan !

 6. Suz

  Ik heb bijles gevolgd bij Stijn voor materieel strafrecht. Dit ging via Skype omdat Stijn in Nijmegen woont en ik in Leiden. Dit ging verrassend goed. Stijn is een fijne en geduldige jongen, die veel kennis heeft over het recht en mij heeft geholpen meer vertrouwen te krijgen in mijn eigen kennis over het vak. Hij heeft me oefententamens gestuurd die we vervolgens samen bespraken. Hij heeft ook veel kennis over jurisprudentie. Ik ben hem erg dankbaar en zou hem aan iedereen aanraden die moeite heeft met het vak. Ik ga volgend jaar formeel strafrecht volgen en zal zijn hulp ook zeker weer nodig hebben. Van mij krijgt hij een 10!

 7. Linda

  Stijn heeft mij bijles gegeven voor het vak staats- en bestuursrecht. Ik hier echt heel veel van geleerd. Hij legt alles stap voor stap uit en doet er ook alles aan om het duidelijk uit te leggen. Verder stuurde hij mij ook opdrachten en oefenexamens via de mail, zodat ik thuis ook veel kon doen. Echt super bedankt voor je hulp Stijn! 🙂

 8. Michelle

  Stijn is een goede bijlesdocent. Hij heeft veel kennis van de verschillende rechtsgebieden en heeft praktische tips om zo die enorme wetbundel iets beter te begrijpen. Ik zou zijn hulp zeker vaker kunnen gebruiken!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen