Maak kennis met Summer

Radboud Universiteit Nijmegen

Hii, mijn naam is Summer en ik studeer momenteel rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit. Ik deel graag mijn kennis die ik heb opgedaan op het MBO en HBO (eerste leerjaar). Ik geef bijles aan MBO en HBO leerlingen. Wil jij met een zeker gevoel het tentamen in gaan? Dan kan ik jou misschien helpen!

Vakken

HBO
Cijfer: 9.3

Leerjaar 1

HBO
Cijfer: 8.4

Leerjaar 1

HBO
Cijfer: 9.2

Leerjaar 1

HBO
Cijfer: 9.2

Leerjaar 1

HBO
Cijfer: 9.1

Leerjaar 1

HBO
Cijfer: 9.1

Leerjaar 1

HBO
Cijfer: 8.6

Leerjaar 1

HBO
Cijfer: 9.1

Leerjaar 1

Over Summer

Hoihoi, ik ben Summer en ben 21 jaar oud. Zit jij op het mbo of hbo (eerste jaar) en heb jij bijles nodig? Dan ben ik degene die jou zou kunnen helpen. Momenteel volg ik de studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik ben begonnen op het mbo en heb daar de opleiding Juridisch Administratief Medewerker (niveau 4) gevolgd. Nadat ik mijn diploma heb gehaald, ben ik doorgegaan naar het hbo. Ik heb vorig jaar de opleiding Rechten gevolgd en in één jaar mijn propedeuse mogen halen. Ik heb alle rechtsvakken mogen afsluiten met minimaal een 8, zonder herkansingen. Na mijn propedeuse gehaald te hebben ben ik doorgegaan naar de universiteit. Momenteel volg ik de studie rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit en ook hier heb ik al een 10 voor privaatrecht (deel A) gehaald.

Het doel van de bijles voor mij is dat jij met een zeker gevoel kan zeggen dat je de stof begrijpt en beheerst. Wat mij vooral is bijgebleven van het hbo (eerste jaar) is dat het vooral om rechtsvoorwaarden gaat. Ik zou jou dus kunnen helpen met het op orde krijgen van je lesstof en daarbij de belangrijke aspecten van het vak helder krijgen.

Ik ben de persoon die jou kan helpen met het begrijpen van de stof. Dit kunnen wij mede doen door het doornemen van oefentamens.

Ik ben beschikbaar in de omgeving tussen Arnhem en Doetinchem en alles wat daar tussen in ligt. Verder ben ik ook altijd beschikbaar voor de online mogelijkheden.

Spreekt deze werkwijze jou aan? Plan dan gauw een afspraak met mij in.

Informatie
  • Uurtarief: 19.25
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 1 beoordeling

  1. Bibi

    Ben heel erg tevreden over haar manier van bijles geven. Ver gekomen al binnen een les en vooral heel duidelijk op de manier van hoe Summer het doet!

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen