Maak kennis met Thirza

Radboud Universiteit Nijmegen

Ik ben een master student theologie met een grote passie voor Klassieke talen en academisch schrijven. Voor al je hulp bij Latijn, Grieks en het schrijven van je scriptie kun je bij mij terecht!

Vakken

WO VWO
Cijfer: 8

Ik kan leerlingen goed helpen om hun vertaalstrategie aan te pakken en beter te weten hoe ze zo effectief mogelijk kunnen leren. Ik doe intensief onderzoek naar Griekse teksten waardoor ik de taal op een hoog niveau beheers.

WO VWO
Cijfer: 8

Ik kan leerlingen goed helpen om hun vertaalstrategie aan te pakken en beter te weten hoe ze zo effectief mogelijk kunnen leren. Ik doe intensief onderzoek naar Latijnse teksten waardoor ik de taal op een hoog niveau beheers.

WO
Cijfer: 10

Tijdens mijn Bachelor op University College heb ik zeer intensieve training gehad op het gebied van Academisch schrijven. Mijn master scriptie heb ik met een 10 afgerond en wordt binnenkort gepubliceerd.

Over Thirza

Klassieke talen:
Al van kinds af aan heb ik een grote liefde voor de Oudheid en voor Klassieke talen. Voor mijn studie lees ik veel teksten in het Latijn of Grieks en daarnaast heb ik beide ook met een 8 afgerond op mijn eindexamen. Ik wil graag bijles geven in deze talen om te kijken of lesgeven iets voor me is en om mijn passie voor de Oudheid handen en voeten te geven.

Scriptiehulp:
Ik kan studenten goed helpen als ze vastzitten bij hun scriptie, zowel in de beginfase, bij het zoeken van een onderzoeksvraag en de inkadering in het wetenschappelijke debat, als in de midden-en eindfase waar het actieve schrijven en herschrijven van groot belang is. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan met academisch schrijven die ik graag wil inzetten om andere studenten te helpen.

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
Maandag -
Dinsdag 14:00 - 17:00
Woensdag 14:00 - 17:00
Donderdag 14:00 - 17:00
Vrijdag 14:00 - 16:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Thirza heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen