Bijles van Thomas

Maak kennis met Thomas

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Goedendag, Ik ben Thomas. Ik ben 23 jaar en woon in Wageningen waar ik momenteel bezig ben met een masterstudie Health & Society. In de zomer van 2018 ben ik afgerond van de studie Sport, Gezondheid & Management (ook wel Sportkunde) aan de HAN Nijmegen. Ik vind het leuk om mensen te helpen bij het realiseren van hun doelen en ervaring met coachen van mensen bij het persoonlijke ontwikkeling.

Als ik mijn coachingsstijl in een woord moet omschrijven is dat: empowerment. Ik wil de student bekwaam maken door kritische vragen te stellen en juist te focussen op de gebieden waar veel verbetering te zoeken valt.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Met professionele coaching en het leren van dit vak, leg ik de nadruk op het menselijke element. Het ontwikkelen van een open instelling en het maken van een verband staat hierin centraal. Omdat dit een vak is waarbij praktisch oefenen een betere leermethode is dan leren vanuit het boek zal ik op een vrije manier de sterke en verbeterpunten van de student analyseren en deze proberen samen te versterken.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Verandermanagement of veranderkunde is geen exact vak en daardoor is het belangrijk om de student van ervaring en inzicht te voorzien. Ik richt mijn focus dan ook niet op het stampen van theorie of kennis, maar eerder of het opdoen van ervaringen met de theorie als hulp om tot een beter doordachte invulling van zijn of haar project te komen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Bij dit vak wil ik de student voorzien van theoretische kennis door het kritisch na te denken over keuzes. Ik zal met de student samen opgaven maken, zowel uit het boek als hypothetische situaties en zal hem of haar veel vragen stellen zodat hij of zij tot nieuwe inzichten zal komen.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Het vak communicatie vind ik erg essentieel en iets wat zowel theoretisch te leren valt als praktisch te beoefenen. Ik probeer de student kritische vragen te stellen zodat hij of zij zo snel mogelijk zich ontwikkeld binnen dit vakgebied.

Over Thomas

Ik wil diep doorgronden waar de student problemen mee heeft en zal hier voor elke student een bijpassende methode voor vinden. Ik wil het voor hem of haar zo te maken zodat de persoon het van binnen en buiten begrijpt. Ik gebruik veel metaforen en beeldspraak om duidelijk te maken hoe ik denk dat het moet gebeuren en ik houd van interactie. Ik ben bereid onorthodoxe leertechnieken te gebruiken en sta open voor feedback. Ik heb ervaring in het zijn van een coach en leraar, ik leef me in de persoon en wil via een gelijke relatie samen doelen gaan behalen.

Informatie
  • Uurtarief: 18.15
Maandag 17:00 - 20:00
Dinsdag 14:00 - 18:00
Woensdag -
Donderdag 16:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Thomas heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen