Maak kennis met Thomas

Hallo, mijn naam is Thomas! Ik ben 17 jaar en ga in september 2021 Frans studeren. Talen zijn mijn grote passie en ik zou het dan ook heel leuk vinden om anderen te helpen een taal te leren.

Hi, my name is Thomas! I’m 17 years old and I will be studying French in September 2021. I really like languages. Therefore, I would really like helping students learning a language.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9.2

Frans is mijn grote passie. Ik vind het heel leuk om met de taal bezig te zijn. Ik kan dus helpen met grammatica en woordjes, maar ook met het begrijpen van literatuur.

The French language is my great passion. I really love using the languages. I can offer help understanding grammar or vocabulary, but I can also help understanding literature.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.8

Een andere taal die ik heel leuk vind is Duits. Ook hierbij kan ik helpen met grammatica en woordjes, maar ook met literatuur.

Another language I'm interested in is the German language. I can offer help understanding grammar, vocabulary and/or literature.

Over Thomas

Mijn doel bij het geven van bijles is om te zorgen dat de leerling zich de stof eigen maakt. Ik ga proberen om samen met de leerling de stof te begrijpen, zodat de leerling datgene dat die heeft geleerd, ook toe kan passen en het bijna vanzelf gaat!

My goal in tutoring is to make sure that the student will understand the subject. I will try to develop the language skils of the student, so that in the end, they can use their skills almost automatically!

Informatie
  • Uurtarief: 16.50
Maandag 06:00 - 23:00
Dinsdag 06:00 - 23:00
Woensdag 06:00 - 23:00
Donderdag 06:00 - 16:00
Vrijdag 06:00 - 13:00
Zaterdag 06:00 - 13:00
Zondag 14:00 - 23:00
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Thomas heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen