Let op: Thomas is op dit moment volgepland en niet beschikbaar voor nieuwe studenten of leerlingen.

Maak kennis met Thomas

Radboud Universiteit

Ik ben recentelijk cum laude afgestudeerd voor de master Applied Cognitive Psychology aan de UU. In februari begin ik aan een PhD. Ik heb ervaring met het geven van bijlessen aan zowel studenten als middelbare scholieren.

Vakken

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb dit vak in Leiden afgerond met een 9. Ik kan helpen met de theorieën die in dit vak aan bod komen, het uitvoeren van berekeningen en ook met SPSS.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Methoden, technieken en statistieken moet je net even doorhebben. Op een gegeven moment valt het kwartje, en dan is het een eitje! Ik kan je helpen om het kwartje te laten vallen, door de logica achter de berekeningen uit te leggen en je stapsgewijs door de sommen heen te helpen! Ik heb voor mijn statistiekvakken gemiddeld een 8.5 behaald.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb zowel psychologie als filosofie gestudeerd - precies op het raakvlak dus! Ik kan je met consciousness helpen door je de theorieën uit te leggen in normale-mensen-taal en door je te helpen met het schrijven van een wetenschappelijke paper!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

Bij het schrijven van een scriptie komt een hoop kijken. Soms gaat één van deze dingen je net wat minder makkelijk af dan andere dingen. Ik zou kunnen kijken naar statistiek, taal, structuur, APA-regels en opmaak. Het kan zowel persoonlijk als op afstand. Ik heb zelf voor zowel mijn bachelorscriptie en mijn masterthesis een 8.5 gehaald.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik zou kunnen helpen met het uitleggen van de toetsstof en het schrijven van het verslag. Ik heb zelf voor dit vak een 9 gehaald.

Over Thomas

Twee jaar geleden ben ik na het halen van mijn bachelor filosofie overgestapt naar de psychologie. Dit heb ik gedaan omdat ik heb ontdekt dat ik erg veel passie heb voor deze studie. Ik ben een zeer gemotiveerde student en haal, vooral sinds mijn overstap, erg goede resultaten.
Ik vind het daarnaast erg leuk om mijn passie over te brengen tijdens bijlessen. Ik heb het afgelopen jaar bijlessen gegeven in statistiekvakken en bij het schrijven van scripties. Voorheen heb ik ook bijlessen gegeven aan een middelbare school in Engels, geschiedenis, Nederlands, wiskunde en AK.

Informatie
 • Uurtarief: 24.20
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 5 beoordelingen

 1. Naome

  Thomas is een vriendelijke huiswerkbegeleider met erg veel kennis. Hij weet veel over statistiek en hij weet de stof op een duidelijke manier over te brengen. Zeker weten aan te raden!

 2. Emilia

  Thomas was erg geduldig tijdens de bijles, dus dat is erg fijn! Ook weet hij precies waar hij het over heeft en kan hij goed uitleggen

 3. Michael

  Bijles bij Thomas gevolgd voor het vak psychometrie. Door zijn geduld tijdens de bijlessen en zijn goede tips het vak eindelijk gehaald! Heel erg aan te raden!

 4. Faiz

  Ik ben erg tevreden over Thomas. Hij heeft mij heel goed geholpen met mijn scriptie. Ik vond hem betrouwbaar, professioneel en deed 100% zijn best om mij te helpen. Zeker een aanrader.

 5. Michael

  Herkansing voor het vak psychometrie gehaald door deze topper! Heel erg aan te bevelen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen