Maak kennis met Tijn

Radboud Universiteit Nijmegen

Mijn naam is Tijn (22) en ik ben vierdejaars student rechten (ELS) aan de Radboud Universiteit. Ik loop momenteel stage in Den Haag en heb vorige zomer m’n bachelor cum laude behaald. Komend jaar ga ik mijn master doen. Ik ben breed geïnteresseerd in het recht en kan je dus met een hoop vakken goed op weg helpen!

Vakken

WO HBO
Cijfer: 9

Dit gecombineerde vak vergt voor ieder deel een net wat andere aanpak. Samen gaan we ernaar kijken de abstractie van het staatsrecht en de structuur van het bestuursrecht samen te brengen.

WO HBO
Cijfer: 10

Inleiding privaatrecht wordt door velen in het eerste jaar als zeer moeilijk ervaren. Ouderejaars noemen het vaak het eerste 'echte' tentamen van de rechtenstudie. Met behulp van het compendium vermogensrecht gaan we er samen voor zorgen dat de verschillende leerstukken op een logische wijze bij elkaar komen.

WO HBO
Cijfer: 8

Een vak met twee verschillende gezichten. Vooral het deel van het internationaal recht vereist inzicht in ietwat abstractere onderwerpen. Ik zal je de handvatten aanreiken om deze onderwerpen te tackelen, zodat je een goed cijfer voor dit vak kunt halen.

WO HBO
Cijfer: 9

De systematiek van de Awb kunnen doorgronden is het belangrijkste voor het behalen van dit vak. Per casus zullen we steeds terugvallen op deze systematiek,om deze vervolgens toe te passen samen met de jurisprudentie.

WO HBO
Cijfer: 8

Dit vak borduurt voort op de kennis van jaar 1 en diept die verder uit. Samen zullen we kijken naar de belangrijkste begrippen waar het bestuursrecht op is gestoeld en hoe je die concreet op een bepaalde casus kunt toepassen. Vaak is de stof namelijk erg theoretisch en weet je in een concrete casus niet hoe je die theorie nu moet toepassen.

WO HBO
Cijfer: 9

Een belangrijk vak over de interne structuur en werkwijze van de EU. Hier is het van belang de instellingen en hun taken goed uit elkaar te houden. We zullen dan ook kijken hoe je dit aan de hand van de EU verdragen moet doen.

WO HBO
Cijfer: 9.5

WO HBO
Cijfer: 8

Hoe werkt de interne markt van de EU en wat is de rol van het hof van justitie hierbij? Dat is de centrale vraag van dit vak, waarbij ook het EU mededingingsrecht de revue passeert. Belangrijk bij dit vak is om te weten in welk "hokje" een bepaalde vraag te plaatsen is. Dit probeer ik met mijn bijlessen inzichtelijk te maken.

WO HBO
Cijfer: 8

Het goederenrecht wordt door veel studenten als lastig ervaren, omdat de systematiek vaak onduidelijk blijft tijdens de colleges. Ik besteed extra veel aandacht aan de systematiek van de wet ij dit vak, om vanuit daar de begrippen verder in te kleuren met behulp van de collegestof en jurisprudentie.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Duits is een hele regelmatige taal, met een duidelijke systematiek. Het is vooral de systematiek die je onder de knie moet krijgen. Als dat eenmaal is gelukt, is de taal zelfs makkelijker dan het Engels! Hier wil ik dan ook de focus op leggen.

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Engels is overal om ons heen. Ik probeer in mijn bijlessen dan ook altijd iets te zoeken wat aansluit bij mijn leerling. Op die manier wordt de stof hopelijk levendiger en meer inzichtelijk.

Over Tijn

In mijn bijlessen vind ik het belangrijk dat we constant vragen blijven stellen om zo tot nieuwe inzichten te komen. Door dat te doen ontstaat er gaandeweg een overzicht in de stof die je moet bestuderen voor het tentamen. En als je dat overzicht eenmaal hebt, ligt een mooi resultaat binnen handbereik!

Informatie
 • Uurtarief: 19.25
Maandag 18:00 - 20:00
Dinsdag 18:00 - 20:00
Woensdag 18:00 - 20:00
Donderdag 18:00 - 20:00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 5 beoordelingen

 1. Demi

  Na al vier keer voor dit vak te zijn gezakt, heb ik Tijn benaderd voor hulp. We hebben mijn laatste tentamen doorgenomen en mij laten inzien waar ik punten heb laten liggen. De voor mij totaal onbegrijpelijke stof is zoveel helderder geworden door zijn uitleg. Hij is enthousiast over het vak, wat zeker verschil maakt in de manier van uitleg en daardoor begrijp ik het meteen wat beter!

 2. Cansu

  Ontzettend heldere uitleg en super kundig op het vlak van Europees recht! Zeker een aanrader voor een goed steuntje in de rug!

 3. Pasqual

  Tijn is een goede luisteraar en komt met goede informatie en ideeën. Heb hem geraadpleegd voor internationaal recht.
  Pasqual Verhagen

 4. Kaily

  Tijn is aardig, flexibel en het is fijn om met hem te werken. Hij is erg van het tekenen, waardoor bepaalde dingen voor ons beide duidelijker werden.

 5. Janice

  Geeft fijn uitleg. Hij heeft de voor mij onmogelijke teksten vertaald naar begrijpend Nederlands. 🙂 Reageert snel op je bericht.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen