Maak kennis met Tim

Hogeschool Rotterdam

Ik ben een slimme, gezellige jongen die goed uitleg kan geven aan jongere kinderen. Ik ben van mening dat ik snel een manier kan vinden waardoor de leerling de stof weer begrijpt en kan aanhaken bij zijn huidige klas. Ook ben ik geduldig en vind ik het niet erg om dingen voor een tweede of derde keer uit te leggen

Vakken

HAVO VMBO
Cijfer: 9

ik ben erg goed in dit vak en daarnaast denk ik dat ik het makkelijk kan uitleggen aan kinderen die het vak niet begrijpen of weten waarom ze het moeten doen

HAVO VMBO
Cijfer: 7

ik kan de leerlingen goed uitleggen welke verbanden, oorzaak-gevolgen en hoofdzaken ze kunnen herkennen in de tekst

HAVO VMBO
Cijfer: 7

ik ben heel erg goed betreft spelling, stijlfouten en kan de leerlingen goed uitleggen dat door middel van de opbouw van een tekst, je kunt herkennen waar je de antwoorden in een bepaalde tekst kunt vinden.

Over Tim

Ik heb zelf een vier jaar op het VWO gezeten en daarna de HAVO erg gemakkelijk met niet al te veel inspanning afgerond. Op het VWO heb ik zelf ook een jaar bijles gehad en deze vrouw heeft mij leren leren. Ik had altijd veel moeite om de hoofdzaken uit lange stukken tekst te halen bij vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis en Nederlands. Ik hoop door mijn huidige kennis en ervaring kinderen te helpen die onder andere hier problemen mee hebben. Ik ben namelijk van mening dat het steeds meer problemen oplevert later als je dit niet zo vroeg mogelijk leert.
Op wiskundig gebied heb ik nog altijd spijt dat ik geen wiskunde B of D heb gedaan. Ik heb in mijn klas vroeger veel mensen zien worstelen met wiskunde terwijl ik denk dat dat helemaal niet hoeft door mensen gestructureerde uitleg te geven waardoor dat kwartje valt. Als het kwartje eenmaal gevallen is dan is wiskunde op middelbaar niveau helemaal niet zo heel moeilijk en dat neemt een hoop tranen weg voor veel kinderen.

Informatie
  • Uurtarief: 19.25
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag -
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Tim heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen