Bijles van Yarnick

Maak kennis met Yarnick

Hanze Hogeschool Groningen

Ik ben Yarnick, 19 jaar en ik studeer Werktuigbouwkunde aan de Hanze Hogeschool in Groningen nadat ik een diploma HAVO NT+NG aan de middelbare school heb behaald. Mijn kennis ligt vooral op het gebied van techniek en de daarbijbehorende vakken zoals Natuurkunde & Scheikunde, Toegepaste Mechanica & Sterkteleer etc.

Vakken

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 10

Ik beheers natuurkunde goed, dit vak ligt mij ook goed. ik hou ervan om met dingen bezig te zijn die je altijd in het dagelijks leven terug ziet. Natuurkunde is eigenlijk heel logisch, en met de juiste aanpak ook niet moeilijk. Deze aanpak probeer ik je aan te leren!

MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Voor de opleiding Werktuigbouwkunde wordt je geacht om verslagen etc. in het engels in te leveren. Hier heb ik dan ook ervaring mee.

HAVO VMBO
Cijfer: 7

Scheikunde heb ik afgerond op HAVO niveau. Ook op het HBO heb ik nog een klein beetje scheikunde herhaald, maar dit zat dan samengepakt in een ander vak zoals bijvoorbeeld motortechniek waarbij je ook scheikunde toepast.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 6.9

Dynamica is net zoals elk ander beta-vak ook heel logisch. Als je het eenmaal ziet stelt het niks meer voor, hier kan ik je dan mee helpen!

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 6.8

Statica, aangeboden als Toegepaste Mechanica op de Hanze Hogeschool, komt op hetzelfde neer als Dynamica. echter staat hier alles in een evenwicht. De uitkomst van een (evenwichts)vergelijking in dit vak is dan ook altijd 0. Ik leer je hoe je hier goed mee om kan gaan en hoe je dit opstelt.

Over Yarnick

Met beta-vakken is het vooral erg belangrijk om te snappen waar je mee bezig bent. Reproduceren is niet heel moeilijk maar dat geeft je niet het gevoel dat je iets beheerst. Door veel te oefenen en bepaalde waardes in opgaven te veranderen krijg je een goed beeld waarom iets nou zo is, en als je dat ziet snap je ook waar je mee bezig bent en is het vak een stuk duidelijker en beter te begrijpen.

Informatie
  • Uurtarief: 19.25
Maandag 17:00 - 22:00
Dinsdag 17:00 - 22:00
Woensdag 17:00 - 22:00
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Yarnick heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen