Maak kennis met Zoe

Universiteit van Amsterdam

Afgelopen zomer heb ik de Research Master in Public International Law afgerond aan de Universiteit, van Amsterdam. Tijdens deze onderzoeksmaster heb ik veel kennis opgedaan met betrekking tot het doen van rechtswetenschappelijk onderzoek. Hierdoor heb ik veel geleerd over het formuleren van een onderzoeksopzet, onderzoeksvragen, onderzoeksmethoden en het aanbrengen van de juiste structuur.
Ik ben op een uitwisselingsprogramma aan Columbia Law School in New York geweest en North West University in Potchefstroom (Zuid Afrika). Hierdoor gaat lesgeven of nakijken in het Engels mij ook goed af.
Tijdens mijn bachelor Rechtsgeleerdheid gaf ik bijles aan een middelbare scholier in de onderbouw. Mede door mijn Montessori achtergrond kan ik erg goed plannen, hetgeen erg belangrijk is voor zowel het schrijven van onderzoeksopdrachten als het voorbereiden van een tentamen.
Ik kan goed begeleiden met de vakken fundamentele rechten/mensenrechten, strafrecht, en internationaal publiekrecht.

Door meerdere stages heb ik ook praktijkervaring opgedaan. Zo heb ik stage gelopen voor een kinderrechter en een officier van justitie in de strafrechtrechtbank in Zuid Afrika. Daarnaast liep ik stage voor een advocatenkantoor in Amsterdam.

Mocht je hulp nodig hebben of heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op!

Vakken

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 9

Ik heb dit vak aan zowel de Universiteit van Amsterdam als Columbia Law School in New York gevolgd.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Tijdens de twee jaar durende Research Master in Public International Law heb ik veel kennis opgedaan met betrekking tot dit vakgebied. Zo heb ik voor het vak Principles and Foundations of International Law een 8,5 gehaald. Daarnaast heb ik als student assistent onderzoek gedaan voor een nieuwe editie van het studieboek: A. Nollkaemper, Kern van het internationaal publiekrecht (Boom Uitgevers 2018). Tijdens de bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik voor het vak Internationaal Publiek Recht I een 8 gehaald, en voor Internationaal Publiek Recht II een 7,5.

HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Aan Columbia Law School (New York) heb ik het vak 'International Criminal Courts: Progress, Problems, and Prospects' behaald met een B+. Daarnaast, en meer specifiek, heb ik voor mijn scriptie gekeken naar de betekenis van het aanwezigheidsrecht van de verdachte in het internationaal strafrecht en internationale mensenrechten.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Ik heb het van Fundamentele Rechten tijdens de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond met een 8. Daarnaast heb ik het vak International Human Rights Law zowel de Universiteit van Amsterdam (afgerond met een 9) als Columbia Law School in New York (afgerond met een A) gevolgd.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Tijdens de bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik het vak Europees Recht I en II beide afgerond met een 7,5.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Tijdens de bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik een 8 gehaald voor het vak Straf(proces)recht II (Materieel).

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Tijdens de bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik vak Rechtsfilosofie en Rechtstheorie afgerond met een 7,5.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7.5

Ik heb de twee jaar durende Research Master in Public International Law afgerond. Hierin heb ik veel kennis opgedaan met betrekking tot het doen van rechtswetenschappelijk onderzoek. Ik heb een student geholpen met haar masterscriptie, waarvoor zij een 8 heeft gehaald. Daarnaast heb ik de Minor Rechtswetenschappelijk Onderzoek afgerond met een 8,5.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Op de middelbare school heb ik het vak maatschappijwetenschappen met veel plezier gevolgd. Door mijn rechtenstudie (zowel de bachelor als master) heb ik veel meegekregen over maatschappijwetenschappen en maatschappijleer, waardoor ik het nodige kan meegeven.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

Ik heb het vak geschiedenis op de middelbare school met veel plezier gevolgd en wil je graag helpen met het beter begrijpen van dit vak.

VWO HAVO VMBO
Cijfer: 7

In 2015 heb ik een 7,5 gehaald voor mijn IELTS test. Daarna heb ik als onderdeel van mijn bachelor en master in Zuid Afrika en New York gestudeerd. De Research Master in Public International Law was geheel in het Engels. Door in het Engels te studeren heb ik veel geleerd en kan ik helpen met grammatica, schrijfvaardigheid, begrijpend lezen en luistervaardigheid.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8

Tijdens mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik een 9,5 gehaald voor het vak Theorie & Praktijk Onderzoeksmethoden. Daarna heb ik een onderzoeksmaster gevolgd, waar juridisch onderzoek een groot onderdeel van uit maakte. Tijdens mijn master heb ik het vak Methods of Legal Research afgerond met een 8.

WO HBO MBO VWO HAVO VMBO
Cijfer: 8.5

Tijdens mijn bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik het vak Wetenschap en Recht met een 8,5 afgerond. Daarnaast heb ik voor de minor Rechtswetenschappelijk onderzoek ook een 8,5 gehaald en meer kennis opgedaan over dit onderwerp.

Over Zoe

Ik ben vind het leuk om dingen uit te leggen en heb hier veel geduld bij. Daarnaast ben ik sociaal, vriendelijk en flexibel. Ik heb een oog voor detail en ga erg precies te werk.
Het lijkt mij fijn om het materiaal dat we gaan bespreken te zien voordat we aan de bijles beginnen zodat ik het goed kan voorbereiden.
Ik kijk er naar uit om samen kritisch aan de slag te gaan om zo het beste resultaat te bereiken!

Informatie
 • Uurtarief: 26.40
Maandag 09:00 - 19:00
Dinsdag 09:00 - 19:00
Woensdag 09:00 - 19:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 19:00
Zondag 09:00 - 19:00
 • Fysiek
 • Online
Tip: chat meerdere tutoren voor het snelste resultaat.
 • Betaal voor of achteraf
 • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
 • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
 • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Totaal 3 beoordelingen

 1. Sammie

  Goed geholpen op afstand met mijn verslag! Flexibel en prima communicatie. Zowel inhoudelijk als taalkundig goede feedback.

 2. Yousef

  Zoë is een ware begeleider die je met hart en ziel helpt. Ze komt na wat ze zegt en je kunt op haar rekenen. Wat ik ook als fijn heb ervaren is dat Zoë als doe heeft om jou het te laten begrijpen en dat ze daar echt voor gaat. Bij mij is dat 100% gelukt. Dank je wel Zoë!

 3. Li

  Ik vond je scriptie begeleiding heel goed. Allereerst vond ik het heel fijn dat je veel kennis hebt van het onderzoek doen. Hierdoor kon je voor mijn gevoel snel structuur aanbrengen in een rommelige scriptie, waardoor ik weer meer rust in mijn hoofd kreeg en een weer verder kon werken. Verder vond ik dat je inhoudelijk ook goed kon meedenken, waardoor ik mijn argumentatie naar een hoger niveau kon tillen. Zowel structureel als inhoudelijk ben je dus heel sterk! Bovendien ben je een heel fijn persoon om mee samen te werken, omdat je rust uitstraalt en heel goed kan luisteren en meedenken.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen