Maak kennis met Lieke

Radboud Universiteit Nijmegen

Hoi, ik ben nu eerstejaars student aan de Radboud Universiteit. Ik woon op kamers in Nijmegen, dus mijn rooster is vrij flexibel, dus kan ik in overleg op bijna elke dag wel bijles geven. Ik heb in de afgelopen jaren al veel les/training gegeven, dus ik heb veel ervaring daar in en ik zou het heel erg leuk vinden om mensen te helpen met hogere cijfers te halen.

Vakken

VWO HAVO
Cijfer: 7

Ik ben voor aardrijkskunde met een 7,3 geslaagd en ik doe nu de aardrijkskundige studie geografie, planologie en milieu. Ik vond het persoonlijk een erg leuk vak en ik zou het erg leuk vinden om hier bijles in te geven.

VWO HAVO
Cijfer: 8

Ik spreek goed Engels en kan ook helpen met uitspraak en voorbereiden van een eventueel mondeling. Verder is mijn spelling, grammatica en woordenschat ook helemaal prima, dus daar zou ik ook goed mee kunnen assisteren.

VWO HAVO
Cijfer: 8

Geschiedenis was een van mijn favoriete vakken, ik kan vooral heel goed helpen met de toepassing en oefenen met vragen beantwoorden. Dingen zoals bronvragen of toepassingsvragen zou ik goed mee kunnen helpen.

VWO HAVO
Cijfer: 8

De wiskunde A kant heb ik met een 8 afgesloten op de middelbare school en er waren weinig tot geen onderdelen waar ik onvoldoendes voor heb gehaald, dus ik kan voor bijna elk onderdeel wel helpen.

VWO HAVO
Cijfer: 8

Ik heb wiskunde A afgesloten met een 8, er waren bijna geen onderdelen die ik echt niet snapte, dus waar ik ook niet mee zou kunnen helpen.

Over Lieke

Ik heb afgelopen jaar mijn VWO diploma gehaald met een E&M en C&M profiel, daardoor is mijn kennis van die vakken nog redelijk groot, omdat ik ze zo recent nog heb gehaald. Ik heb al veel ervaring in les/training geven opgedaan in de afgelopen jaren, doordat ik jaren training heb gegeven. De manier waarop ik tewerk ga is eigenlijk dat de leerling bij mij aangeeft waarmee je wilt oefenen en dat ik dat dan zo veel mogelijk probeer voor te bereiden door middel van samen vragen oefenen of dat ik iets nog extra uitleg.

Informatie
  • Uurtarief: 19.00
Maandag 15:00 - 22:00
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag 19:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag -
Zondag -
  • Fysiek
  • Online
Tip: Chat met meerdere tutoren voor het snelste resultaat en ontvang email bij reactie.
  • Betaal voor of achteraf
  • Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing
  • Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op
  • Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting

Beoordelingen

Lieke heeft nog geen beoordelingen.

Alleen personen die een bijles hebben gevolgd kunnen een beoordeling achterlaten.

Kun jij geen tutor in de buurt vinden?

Plaats een tutoraanvraag en wij zoeken voor jou een geschikte tutor!

Tutor aanvragen