Fysiek of online bijles geven?

Bijles geven als student is de ideale studentenbaan, maar ook voor recent afgestudeerden is het top! Met een tutorprofiel op Studentvoorstudent bereik je veel studenten en leerlingen die je online bijles kan geven maar ook fysiek bijles kan geven. Kies zelf vakken die je goed kunt overbrengen én waar je minimaal een 7 voor hebt gehaald. Dit kunnen vakken zijn van de middelbare school maar ook van je studie. Daarnaast is het ook mogelijk om studenten scriptiehulp te bieden of om hen te helpen met het schrijven van verslagen.

Bijles geven als student

Bijles geef je in 3 simpele stappen

Stap 1: Meld je aan

Meld je aan door een account te maken. Het is erg belangrijk dat je na het aanmaken van een account ook alle onderdelen op je profiel invult. Alleen wanneer je profiel volledig is ingevuld kan er namelijk een persoonlijke screening plaatsvinden. Op je profiel geef je onder andere aan of je online bijles wil geven of fysiek, in welk(e) vak(ken) je bijles wil geven en vul je in wanneer je beschikbaar bent. Daarnaast is het belangrijk je uurtarief in te stellen. Bij Studentvoorstudent bepaal jij je eigen tarief waarvan 77,5% voor jou is.

Bijles docent worden
Uitleg bijles docent worden - screening

Stap 2: Word gescreend

Als je vervolgens een account hebt aangemaakt en je je profiel volledig hebt ingevuld word je persoonlijk gescreend. Een van onze medewerkers zal je bellen om je wat vragen te stellen, om je tips te geven voor je tutorprofiel en om je uitleg te geven over het platform, uren indienen en de uitbetaling. De screening vindt plaats in een door jou gekozen tijdslot.

Stap 3: Geef bijles

Ben je gescreend en staat je profiel online? Dan is tijd om bijles te gaan geven. Studenten en leerlingen zien jouw profiel op de aanbodpagina wanneer zij zoeken op een bepaald vak. Vervolgens kiezen zij op basis van de tutorprofielen een aantal tutoren uit om mee te chatten. Het is dus erg belangrijk dat jouw profiel aanspreekt en dat je snel reageert op chatberichten. Krijg je een chat en kan je diegene ondersteunen? Help hem of haar dan met bijles en dien tot slot de gewerkte uren in om uitbetaald te worden. Altijd op de hoogte blijven? Maak gebruik van de app.

Uitleg bijles docent worden - chatten

Wil jij bijles geven?

Meld je dan aan als tutor en help een ander naar een top cijfer!