Bijles Duits

Met het volgen van een bijles Duits krijg je alle belangrijke onderdelen van het vak snel onder de knie. Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod van tutoren die je perfect kunnen helpen met het halen van je examen of tentamen. Deze tutoren hebben dit vak succesvol afgerond en helpen je bij al je vragen rondom Duits. Vergelijk deze tutoren aan de hand van uitgebreide profielen en vind de tutor die jou het best kan helpen.

Duits is van oudsher een populaire taal in Nederland. Dit komt doordat we zeer nauw met Duitsland samenwerken. De Duitse taal heeft veel overeenkomsten met de Nederlandse taal, echter zijn de naamvallen voor veel scholieren een probleem. Daarnaast kan het lezen, schrijven, en spreken soms toch erg lastig zijn.

Bekijk beschikbare tutoren

Bijles Duits

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles Duits

Radboud Universiteit Nijmegen, Pedagogische wetenschappen
15.95 per uur
Ben jij op zoek naar een tutor die zeer ervaren in het geven van bijles in verschillende vakken is, een tweedegraads onderwijsbevoegdheid Duits heeft & cum laude in de bachelor…
Technische Universiteit Delft, Werktuigbouwkunde
17.60 per uur
Hoi, ik ben Isabel, 18 jaar oud en ik studeer mijn tweede jaar Werktuigbouwkunde aan de Technische universiteit in Delft. Inmiddels heb ik al een jaar ervaring met bijlesgeven via…

Bo

Rijksuniversiteit Groningen, Molecular Medicine and Innovative Treatment
22.00 per uur
Hoi! Ik ben Bo, een spontane leergierige studente Molecular Medicine and Innovative Treatment. Ik ben 22 jaar, studeer in Groningen en woon alweer vier jaar op kamers in de stad.…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

De kwaliteit van bijles in Lelystad

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles in Duits geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

Kosten voor bijles Duits

  • Bij Studentvoorstudent bepaalt een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met Duits, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Barendrecht

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Duits tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Duits bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Duits stof en de opbouw van een specifiek Duits tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Duits tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Duits boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Duits bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.