Bijles Duits

Met het volgen van een bijles Duits krijg je alle belangrijke onderdelen van het vak snel onder de knie. Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod van tutoren die je perfect kunnen helpen met het halen van je examen of tentamen. Deze tutoren hebben dit vak succesvol afgerond met minimaal een 7. En zijn gescreend. Zij geven online en fysiek les. Vergelijk deze tutoren aan de hand van uitgebreide profielen en vind de tutor die jou het best kan helpen.

 

Bijles Duits - Studentvoorstudent

Hoe kan bijles Duits mij helpen?

Duits is van oudsher een populaire taal in Nederland. Dit komt doordat we zeer nauw met Duitsland samenwerken. De Duitse taal heeft veel overeenkomsten met de Nederlandse taal, echter zijn de naamvallen voor veel scholieren een probleem. Daarnaast kan het lezen, schrijven, en spreken soms toch erg lastig zijn.

De taal heeft ook andere letters zoals de ringel s of de umlaut, wanneer gebruik je deze letters nu en welk woord heeft welke naamval? Voor je examen moet je teksten lezen, hierbij is een grote woordenschat belangrijk. Bij al deze vragen kan een tutor jou helpen. Chat gratis met onze tutors en vind je perfecte match.

Kies je eigen tutor voor bijles Duits

Rijksuniversiteit Groningen, Pedagogische wetenschappen
20.90 per uur
Mijn naam is Corrien, een spontane, enthousiaste vwo-leerling en inmiddels WO student die graag met mensen werkt. Op dit moment studeer ik pedagogische wetenschappen aan de universiteit. Contact met mensen…
other, Geofysica
28.00 per uur
Mijn naam is Lisanne en ik ben 21 jaar oud . Ik ben Cum Laude afgestudeerd aan het Vossius Gymnasium te Amsterdam omdat ik leren motiverend en leuk vind. Ik…

Eva

Radboud Universiteit Nijmegen, Duitse taal en cultuur
25.00 per uur
Hoi! Ik ben Eva, docente Duits en ik studeer daarnaast Duitse taal en cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb bijna 15 jaar in Duitsland gewoond en woon…
Bijles Duits - de kwaliteit

De kwaliteit

  • Onze Duits tutoren hebben het vak wiskunde met minstens een 7
  • Voordat tutoren op ons platform mogen staan worden zij eerst uitgebreid en persoonlijk gescreend.
  • De bijlesafnemers geven gemiddeld 4.9 sterren van de 5 als beoordeling aan de tutoren op Studentvoorstudent.

Volop vrijheid

Zelf bepalen wie, wanneer, waar en voor welk uurtarief jou bijles Duits geeft? Bij ons kies je in alle vrijheid jouw ideale bijles. Al meer dan 8000 studenten gingen je voor en waren super tevreden! Door het vertrouwen in onze tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit houdt in dat wanneer je geen klik hebt tijdens het eerste uur bijles de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles Duits - volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Duits tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Duits bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Duits stof en de opbouw van een specifiek Duits tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Duits tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Duits boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Duits bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.