Bijles Duits

Bijles Duits

Duits is van oudsher een populaire taal in Nederland. Dit komt doordat Duitsland onze oosterbuur is en dat we ook zeer nauw met Duitsland samenwerken. De Duitse taal heeft veel overeenkomsten met de Nederlandse taal, echter zijn voor veel leerlingen de naamvallen een probleem. Daarnaast kan het lezen, schrijven en spreken soms toch erg lastig zijn. Door bijles Duits te volgen zorg je ervoor dat de naamvallen voor jou geen probleem meer vormen. Tevens zorgt bijles Duits ervoor dat je niet meer hoeft op te zien tegen het lezen, schrijven en spreken van Duits en je met zelfvertrouwen je toets of tentamen kunt maken. Via Studentvoorstudent vind je een uitgebreid aanbod van tutoren die bijles Duits aanbieden, vergelijk deze tutoren en vind de tutor die jou het beste kan helpen.

Bijles Duits

Waarom bijles Duits via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor Duits;

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

Bekijk het aanbod

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die bijles Duits aanbieden. Vul je postcode in en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in jouw regio die bijles Duits aanbiedt, dan kun je een zoekopdracht plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze zoekopdracht bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jouw zoekopdracht via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met Duits, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

 

Aanbod Duits

Bekijk het aanbod