Bijles in Utrecht

Sommige vakken kunnen voor studenten erg lastig zijn. Bijles of huiswerkbegeleiding in Utrecht van een tutor die het vak reeds succesvol afgerond heeft biedt de uitkomst. Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod aan kwalitatieve tutoren die bijles in Utrecht aanbieden. Deze tutoren hebben hun vak afgerond met minimaal een 7 en zijn persoonlijk gescreend. Doordat je vooraf gratis kunt chatten met verschillende tutoren is het mogelijk om jouw ideale tutor te vinden. Je weet dus van tevoren wie jou helpt en zo kun je ook kijken of het van tevoren klikt.

Bijles in Utrecht-Studentvoorstudent

De stad Utrecht

De stad wordt ook wel de Domstad genoemd en heeft een centrale ligging binnen Nederland.  Voor studenten is er het MBO Utrecht, Hogeschool Utrecht en de Universiteit van Utrecht. Met vele studenten in de stad is de vraag naar bijles groot.

In de stad zijn er verschillende tutoren die bijles geven in bijvoorbeeld wiskunde, economie, Nederlands, Frans en Engels. Verder kun je bijles aan huis volgen in de stad, mits je dit afspreekt met je tutor. Chat van tevoren gratis met onze tutoren via de chatfunctie en vind jouw ideale tutor.

Kies je eigen tutor voor bijles in Utrecht

46.45 per uur
Ik ben gemotiveerd om leerlingen te helpen waar de docenten tekort schieten. Zeker tijdens corona zie ik dat heel veel leerlingen geen goede begeleiding meer krijgen en daardoor niet meer…

Isa

Radboud Universiteit Nijmegen, Tandheelkunde
15.40 per uur
Hallo, mijn naam is Isa en ik ben 20 jaar! Afgelopen schooljaar ben ik geslaagd voor mijn VWO diploma. Momenteel studeer ik tandheelkunde aan de Radboud universiteit Nijmegen. Graag geef…
Erasmus Universiteit Rotterdam, MSc. Econometrics
27.50 per uur
Data scientist in de financiële wereld met een diepere kennis van Python programmeren en vele Machine Learning modellen. Jaren ervaring met bijles geven in wiskunde, statistiek voor VWO & WO…
Bijles in Utrecht - de kwaliteit

De kwaliteit

  • De tutoren die bijles in Utrecht geven hebben het vak afgerond met minimaal een 7.
  • Voordat tutoren op ons platform mogen staan worden zij eerst uitgebreid en persoonlijk gescreend.
  • De bijlesafnemers geven gemiddeld 4.9 sterren van de 5 als beoordeling aan de tutoren op Studentvoorstudent.

Volop vrijheid

Kies met alle vrijheid waar, wanneer, van wie en voor welk uurtarief je bijles in Utrecht krijgt en voel je gemotiveerder, blijer en meer ontspannen. Al meer 8000 studenten gingen je voor! Door het vertrouwen in onze gescreende tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat als jij een mindere klik hebt tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles in Utrecht - volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren uit Utrecht, zodat we de kwaliteit van onze bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren uit Utrecht op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor in Utrecht makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles van een tutor uit Utrecht boeken.

Iedere tutor uit Utrecht heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.