Bijles in Utrecht

Bijles in Utrecht

Utrecht wordt ook wel de Domstad genoemd en ligt centraal gelegen in Nederland. Het is een stad waar veel leerlingen en studenten met plezier naar school of hun studie gaan. Ook in Utrecht hebben zij af en toe een steuntje in de rug nodig om hun tentamen en/of examen te halen. Via Studentvoorstudent vind je een overzichtelijk en uitgebreid aanbod van tutoren die bijles in Utrecht aanbieden. Deze tutoren kunnen dit extra steuntje in de rug voor een aantrekkelijke prijs bieden. Vergelijk tutoren en vind een tutor in de regio Utrecht die jou door middel van bijles kan helpen met het vak waar jij tegenaan loopt. Dit kunnen de meest uiteenlopende vakken van je studie zijn, maar natuurlijk ook vakken van de middelbare school.

Bijles in Utrecht

Waarom bijles in Utrecht via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor jouw vak;

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

Bekijk het aanbod in Utrecht

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die bijles in Utrecht aanbieden. Vul het vak waarvoor je bijles zoekt in en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in Utrecht die bijles voor jouw vak aanbiedt, dan kun je een zoekopdracht plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze zoekopdracht bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jouw zoekopdracht via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die moeite heeft met hetzelfde vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

Aanbod in Utrecht

Bekijk het aanbod