Bijles in Utrecht

Sommige vakken kunnen voor studenten erg lastig zijn. Bijles van een tutor die het vak reeds succesvol afgerond heeft biedt de uitkomst. Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod aan kwalitatieve tutoren die bijles in Utrecht aanbieden. Doordat je vooraf gratis kunt chatten met verschillende tutoren is het mogelijk om jouw ideale tutor te vinden. Je weet dus van tevoren wie jou helpt en zo kun je ook kijken of het van tevoren klikt.

Utrecht wordt ook wel de Domstad genoemd en heeft een centrale ligging binnen Nederland. De stad is de hoofdstad van gelijknamige provincie Utrecht. In deze stad vind je een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland, Hoog Catharijne. Daarnaast kent de stad verschillende middelbare scholen. Voor studenten is er het MBO Utrecht, Hogeschool Utrecht en de Universiteit van Utrecht.

Bekijk het aanbod in Utrecht

Bijles in Utrecht

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles in Utrecht

Universiteit Utrecht, Business IT & Management
16.50 per uur
Ik vind het leuk om kennis over te dragen over mijn vakgebied. Mijn vakkennis heb ik opgedaan door de studie Business IT Management op de Hogeschool Utrecht die ik cum…

Abe

Universiteit Utrecht, Mathematical Sciences ( = master wiskunde)
24.20 per uur
Doordat ik mijn bachelor wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam en mijn master mathematical sciences aan de Universiteit Utrecht heb gedaan, heb ik een redelijk beeld van hoe de wiskunde…
Universiteit Utrecht, Wiskunde en Natuurkunde (dubbele bachelor)
20.00 per uur
Hoi, ik ben Bjorn, tweedejaars student wiskunde en natuurkunde aan de Universiteit Utrecht. Ik ben een enthousiaste bijlesdocent die je graag helpt om leerstof beter te begrijpen en toe te…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

Bijles natuurkunde in Nijmegen

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles in Utrecht aanbieden hebben hun vakken met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Onze kwalitatieve tutoren worden door bijlesafnemers gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Kosten voor bijles in Utrecht

  • Bij Studentvoorstudent kiest een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die moeite heeft met hetzelfde vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Hengelo

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren uit Utrecht, zodat we de kwaliteit van onze bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren uit Utrecht op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor in Utrecht makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles van een tutor uit Utrecht boeken.

Iedere tutor uit Utrecht heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.