Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor studenten, leerlingen of ouders

Studentvoorstudent is een online platform dat vragers en aanbieders van bijles in Nederland samenbrengt. Dit is bijles voor studenten en middelbare scholieren. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen of examen.

Studentvoorstudent biedt een overzicht van tutoren bij jou in de buurt aan. Tutoren presenteren zich op dit platform via een zelfgemaakt profiel. Je kunt deze profielen vergelijken om te kijken welke tutor het beste bij jou past. Alle tutoren hebben minimaal een 7 gehaald voor het vak waarin zij bijles geven.

Filter op jouw postcode/woonplaats en het vak waarin je geholpen wilt worden. Krijg een uitgebreid aanbod van zorgvuldig geselecteerde tutoren bij jou in de buurt. Boek direct of chat met de tutor om voor jouw bijles te overleggen over de inhoud.

Tutoren staan minimaal een 7 voor het vak waarin zij bijles willen geven. Daarnaast screenen wij onze tutoren en verifiëren wij de identiteit, de contactgegevens (telefoonnummer, e-mail en foto) en verwerken de cijfers van de tutoren in onze administratie. De evaluatie fungeert uiteindelijk als kerst op de taart om de kwaliteit van de tutoren te waarborgen. Zo werken wij met een beoordelingssysteem, vragen studenten, leerlingen of ouders hoe zij lessen ervaren hebben en maken tot slot gebruik van enquetes.

Mocht er geen tutor in de buurt zijn die jouw vak aanbiedt, plaats dan een zoekopdracht via ‘Plaats een zoekopdracht‘ of vraag naar een geschikte tutor via de live chat.

 

 

Nadat je bijles hebt gevolgd bij een tutor kun je een beoordeling achterlaten. Dit kan op het profiel van de tutor of via de link die je per mail hebt ontvangen na het volgen van de bijles. Onze tutoren hechten veel waarde aan uw mening.

Door tutoren hun eigen uurtarieven te laten bepalen zal er door onderlinge concurrentie een eerlijke prijs tot stand komen. Om het Studentvoorstudent-platform te kunnen runnen, brengen we servicekosten in rekening wanneer een bijles geboekt wordt. De servicekosten zijn 10% per boeking. Deze toeslag is gebaseerd op basis van het subtotaal en is verwerkt in het zelfgekozen uurtarief van de tutor.

Je kunt een openbare vraag aan de tutor stellen. Nadat je een tutor hebt geboekt zal de tutor spoedig contact met je opnemen via de interne chat. Hier ontvang je ook een email van.

Studentvoorstudent zal voor jou op zoek gaan naar een alternatieve tutor. Mocht dit niet lukken, dan ontvang jij je geld terug.

Je kunt een openbare vraag op het profiel van de tutor stellen. Hier kun je bijvoorbeeld vragen wanneer de tutor beschikbaar is en of hij/zij jou met een specifiek onderdeel kan helpen.

Je kunt vooraf betalen via ideal of ervoor kiezen om achteraf te betalen via een maandelijkse factuur.

Dit kan simpel via de live chat onderin het scherm of mail ons naar info@studentvoorstudent.nl.

Zeker! Stuur een mailtje naar info@studentvoorstudent.nl en wij nemen graag contact met je op.

Voor tutoren

Studenten en leerlingen zullen tutoren zoeken en vergelijken op basis van een vak. Dit geeft een aanbod van verschillende tutoren weer. Op jouw profiel kan een openbare vraag gesteld worden, bijvoorbeeld om te achterhalen of jij een specifiek onderwerp kan behandelen. Wanneer je geboekt wordt, kun je via de interne chat direct met de student/leerling afspraken hoe, waar en wanneer de bijles gegeven zal worden. Geef vervolgens bijles op de door jullie afgesproken datum en locatie. Na je bijles kun je de gewerkte uren indienen om uitbetaald te worden.

Meld je aan als tutor via ‘Bijles geven’. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Wanneer je je hebt aangemeld, spreken wij elkaar op de door jou gekozen dag via de telefoon. Wij zien je aanmelding graag tegemoet en staan klaar om je te helpen.

Bij Studentvoorstudent mag je bijles geven voor vakken waar jij minimaal een 7 voor staat. Na jouw aanmelding volgt een screening, waaruit zal blijken of je bijles mag geven via Studentvoorstudent.

Jazeker! Tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd mag je bijles geven via Studentvoorstudent.

Via Studentvoorstudent mag je jouw eigen uurtarief bepalen. Door tutoren hun eigen uurtarieven te laten bepalen zal er door onderlinge concurrentie een eerlijke prijs tot stand komen. 85% van jouw gekozen uurtarief is helemaal voor jou! Je bent niet in loondienst, maar werkt via ‘IB47‘. Dit kan ideaal gecombineerd worden met een andere bijbaan.

Dit hangt af van verschillende factoren. Het is erg belangrijk welk vak je aanbiedt en hoe je dit presenteert. Een uitgebreide opzet van jouw profiel (bv. achtergrond informatie, uurtarief, vakken) heeft grote invloed. Daarnaast is het van belang dat er voldoende animo voor hetgeen wat je aanbiedt.

Tip: deel je profiel via social media om jouw boekingskans te vergroten.

Je krijgt in het begin van de volgende maand de uren uitbetaald die je in de maand ervoor hebt gegeven.

Geen probleem. Via ‘Mijn profiel’ kun je jouw profiel (tijdelijk) op offline zetten.

Mijn vraag staat er niet bij

Neem contact met ons op via de live chat of mail naar info@studentvoorstudent.nl.