Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor studenten, leerlingen of ouders

Filter jouw zoekopdracht op vak en/of postcode, vergelijk tutoren op basis van uitgebreide profielen en chat gratis om vroegtijdig kennis te maken. Wil je bijles van een tutor? Boek het aantal gewenste bijlesuren via het profiel van de tutor, of in de chat met de tutor.

Tutoren worden door Studentvoorstudent gescreend en hebben het vak waarin zij bijles geven met minimaal een 7 afgerond. Daarnaast kun je op het profiel van de tutor beoordelingen teruglezen van studenten, leerlingen en ouders die bijles gevolgd hebben. Onze tutoren worden gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Is er geen tutor bij jou in de buurt die jouw vak aanbiedt? Plaats een tutoraanvraag of neem contact met ons op!

Nadat je bijles hebt gevolgd bij een tutor kun je een beoordeling achterlaten. Dit kan op het profiel van de tutor of via de link die je per mail hebt ontvangen na het volgen van de bijles. Onze tutoren hechten veel waarde aan jouw mening!

Onze tutoren bepalen hun eigen tarieven. Dit betekent dat de tarieven per tutor kunnen verschillen. Het gemiddelde uurtarief is €17,50 voor 1 uur bijles.

Je kunt direct betalen voor een x aantal uur via iDEAL en Creditcard of achteraf met automatische afschrijving via SEPA incasso en Creditcard. Automatische afschrijving vind wekelijks plaats wanneer er uren gevolgd zijn. Bij automatische afschrijving hoef je geen bijles uren bij te boeken. Je betaalt automatisch voor de uren die je hebt gevolgd.

Je kunt op het profiel van een tutor via de oranje knop ‘Chat met’ gratis met de tutor chatten. Tutoren reageren gemiddeld binnen 6 uur.

Tip: chat met meerdere tutoren tegelijk voor het snelste resultaat.

Reageert de tutor niet dezelfde dag op jouw bericht? Neem contact met ons op zodat wij hier vaart achter kunnen zetten.

Neem contact met ons op om de bijles met deze tutor te annuleren waarna wij samen met jou op zoek gaan naar een alternatief. Mocht dit niet lukken, dan ontvang jij geld terug over de vooruit betaalde uren die niet gevolgd zijn.

Zeker! Neem contact met ons op via info@studentvoorstudent.nl.

Voor tutoren

Met een profiel op Studentvoorstudent bereik je veel studenten en leerlingen van ieder onderwijsniveau die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Kies zelf vakken die je goed kunt overbrengen die je met minimaal een 7,0 hebt afgerond. Nadat je profiel gescreend is, zal deze online komen te staan. Vanaf dit moment kunnen studenten en leerlingen jouw profiel vinden, een chat sturen en boeken voor een bijles.

Je kunt jezelf aanmelden als tutor via ‘Bijles geven’. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Wanneer jij je aanmelding hebt voltooid, nemen wij op een door jou gekozen datum contact op per telefoon. Wij zien je aanmelding graag tegemoet en staan klaar om je te helpen.

Bij Studentvoorstudent mag je bijles geven voor vakken die jij met minimaal een 7 hebt afgerond. Daarnaast moet je een diploma van de middelbare school in bezit hebben en mag je maximaal twee jaar geleden afgestudeerd zijn. Na jouw aanmelding volgt een screening, waaruit zal blijken of je bijles mag geven via Studentvoorstudent.

Zeker! Tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd mag je jezelf aanmelden als tutor bij Studentvoorstudent.

Via Studentvoorstudent mag jij je eigen uurtarief bepalen waarvan 77,5% helemaal voor jou is.

Via Studentvoorstudent werk je niet in loondienst. Dit betekent in de meeste gevallen dat de inkomsten die je hebt verdiend met het geven van de bijlessen vallen onder ‘inkomsten uit overige werkzaamheden’ bij je belastingaangifte. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doen van de juiste aangifte.

Dit hang af van de vraag naar de vakken waarin jij bijles geeft en de compleetheid van jouw profiel. Denk hier aan een representatieve profielfoto, een uitgebreide introductie en omschrijving, een bijpassend uurtarief en vakbeschrijvingen.

Tip: deel je profiel via social media om jouw boekingskans te vergroten (bijvoorbeeld via LinkedIn of Facebook). 

Nadat jij de door jou gegeven bijlesuren hebt ingediend, word je in het begin van de volgende maand uitbetaald.

Ben jij (tijdelijk) niet in de gelegenheid om bijles te geven? Zet je profiel dan op vakantiemodus via ‘Mijn profiel’. Wanneer je profiel op vakantiemodus staat, zal je profiel niet gevonden worden door nieuwe studenten en/of leerlingen. Let op: (oud)-studenten en/of leerlingen kunnen nog wel contact opnemen.

Stuur een verzoek om je account te verwijderen met je volledige naam naar info@studentvoorstudent.nl. Wij zullen regelen dat je account wordt verwijderd waarvan je een bevestigingsmail zal ontvangen.

Mijn vraag staat er niet bij

Neem contact met ons op via de live chat of mail naar info@studentvoorstudent.nl.

Contact opnemen