Bijles Rechten

Bijles Rechten

De studie Rechtsgeleerdheid/Rechten is zeer populair en stelt een uitstekende toekomst in het vooruitzicht. Je leert er alles over het Nederlands recht, Internationaal recht, fiscaal recht en nog veel meer. De vakken zijn zeer uiteenlopend, van strafrecht tot ondernemingsrecht. Het is een uitgebreid en interessant vakgebied met veel mogelijkheden. Het kan soms echter ook pittig zijn en de tentamens zijn niet even in een week te leren. Het volgen van bijles rechten van een kwalitatieve tutor helpt jou om je goed op je tentamens voor te bereiden. Via Studentvoorstudent kun je een breed aanbod van tutoren vinden die bijles rechten aanbieden. Vergelijk deze tutoren aan de hand van een uitgebreid profiel en vind de tutor die je met jouw rechten vak kan helpen.

Bijles Rechten

Waarom bijles rechten via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor jouw vak;

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

 Bekijk het aanbod

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die bijles aanbieden. Vul je postcode in, selecteer jouw rechten vak en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in jouw regio die bijles voor jouw rechten vak aanbiedt, dan kun je een zoekopdracht plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze zoekopdracht bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jouw zoekopdracht via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die moeite heeft met hetzelfde rechten vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

 

Aanbod Rechten

Bekijk het aanbod