Bijles Rechten

Voor sommige studenten kan het vak rechten erg lastig zijn. Het volgen van bijles van een tutor die het vak reeds succesvol heeft afgerond kan echter wonderen verrichten. Studentvoorstudent heeft een breed aanbod van kwalitatieve tutoren die bijles rechten aanbieden. Vergelijk tutoren aan de hand van uitgebreide profielen en vind de tutor die jou kan helpen.

De studie rechten/rechtsgeleerdheid is zeer populair en stelt een uitstekende toekomst in het vooruitzicht. Je leert er alles over onder andere het Nederlands recht, internationaal recht en fiscaal recht. Binnen rechten heb je verschillende vakken zoals strafrecht en ondernemingsrecht. Het is dus een erg breed maar interessant vak.

Bekijk beschikbare tutoren

Bijles Rechten

Kies zelf jouw tutor

Gratis vooraf chatten

100% matchgarantie

Kies je eigen tutor voor bijles Rechten

Tilburg University, Law and Technology
19.25 per uur
Hallo, mijn naam is Juliette. Ik ben momenteel bezig met het afronden van de master Law and Technology aan Tilburg University. Daarvoor heb ik HBO-Rechten gedaan aan de HAN in…

Fay

Radboud Universiteit Nijmegen, Nederlands recht
22.00 per uur
Tentamen niet gehaald? Geen stress! Ik help je zodat je je herkansing wel gaat nailen 🙂 Ik ben van mening dat je alles kan leren als je het echt wil.…
Vrije Universiteit Amsterdam, Rechtsgeleerdheid
55.00 per uur
Graag omschrijf ik mezelf als een zeer geduldig en empathisch persoon. Doorgaans vind ik altijd wel een weg om bepaalde materie over te brengen aan derden. In mijn functie als…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

Bijles in Soest

De Kwaliteit

  • Tutoren die bijles rechten geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

Kosten voor bijles Rechten

  • Bij Studentvoorstudent bepalen tutoren hun eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met rechten, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Soest

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Rechten tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Rechten bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Rechten stof en de opbouw van een specifiek Rechten tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Rechten tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Rechten boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het geven van Rechten bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.