Bijles Rechten

Voor sommige studenten kan het vak rechten erg lastig zijn. Het volgen van bijles van een tutor die het vak reeds succesvol heeft afgerond kan echter wonderen verrichten. Studentvoorstudent heeft een breed aanbod van kwalitatieve tutoren die bijles rechten aanbieden. Vergelijk tutoren aan de hand van uitgebreide profielen en vind de tutor die jou kan helpen.

De studie rechten/rechtsgeleerdheid is zeer populair en stelt een uitstekende toekomst in het vooruitzicht. Je leert er alles over onder andere het Nederlands recht, internationaal recht en fiscaal recht. Binnen rechten heb je verschillende vakken zoals strafrecht en ondernemingsrecht. Het is dus een erg breed maar interessant vak.

Bekijk beschikbare tutoren

bijles rechten

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles Rechten

Hogeschool van Amsterdam, HBO-Rechten
20.00 per uur
Hi! ik ben Marina! Ik help altijd graag met het huiswerk en de examens die er aan komen. Mijn doel is om jou zekerheid en meer kennis te geven zodat…
Vrije Universiteit Amsterdam, Rechtsgeleerdheid
25.00 per uur
Hey, ik ben Omar (22) een Master Privaatrecht student aan de Vrije universiteit van Amsterdam. Ik heb hiervoor HBO-rechten aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd en heb ik de bachelor…
Vrije Universiteit Amsterdam, Rechtsgeleerdheid
150.00 per uur
Graag omschrijf ik mezelf als een zeer geduldig en empathisch persoon. Doorgaans vind ik altijd wel een weg om bepaalde materie over te brengen aan derden. In mijn functie als…

De Kwaliteit

  • Tutoren die bijles rechten geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

Kosten voor bijles Rechten

  • Bij Studentvoorstudent bepalen tutoren hun eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met rechten, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Rechten tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Rechten bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Rechten stof en de opbouw van een specifiek Rechten tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Rechten tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Rechten boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Rechten bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.