Bijles in Den Haag

Sommige studenten lopen tijdens hun studie tegen moeilijkheden aan. Bijles van een tutor kan jouw studiesucces een boost geven. Studentvoorstudent heeft een breed aanbod van tutoren die bijles in Den Haag aanbieden. Vergelijk tutoren aan de hand van uitgebreide profielen en vind een tutor die jou uitstekend kan helpen.

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is tevens hét politieke middelpunt van Nederland. De stad ligt aan de Noordzee en heeft een kustlijn van ruim elf kilometer. Naastgelegen badplaatsen Scheveningen en Kijkduin worden in de zomer dan ook veel bezocht door toeristen. In Den Haag zijn vele middelbare scholen gevestigd. Ook kent Den Haag het ROC Mondriaan, waar MBO opleidingen te volgen zijn in ruim 170 verschillende richtingen. Daarnaast studeren er veel studenten aan bijvoorbeeld De Haagse Hogeschool of Hogeschool InHolland.

Bekijk het aanbod in Den Haag

Bijles in Den Haag

Gescreende tutoren

Gratis vooraf chatten

Kies zelf jouw tutor

Kies je eigen tutor voor bijles in Den Haag

Universiteit Leiden, Crisis and security management
16.50 per uur
Enthousiaste masterstudent aan de Universiteit Leiden!
Universiteit van Amsterdam, Business Administration
27.50 per uur
Several years of experience in tutoring, especially for courses like management accounting, finance, statistics, etc. Not only the knowledge itself, but I am also willing to guide you to nurture…

Jur

Universiteit Leiden, Clincal Psychology
13.20 per uur
Hoi! Ik ben Jur. Ik ben Toegepast psycholoog en op dit moment bezig met de master klinische psychologie aan de universiteit Leiden. Ik deel graag mijn kennis die ik heb…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

Kwaliteit

De Kwaliteit

  • Alle tutoren hebben de vakken waarin zij bijles geven minimaal met een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Studenten en leerlingen kunnen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

Kosten voor bijles in Den Haag

  • Bij Studentvoorstudent kiest een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die moeite heeft met hetzelfde vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Kosten

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren uit Den Haag, zodat we de kwaliteit van onze bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren uit Den Haag op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor in Den Haag makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles van een tutor uit Den Haag boeken.

Iedere tutor uit Den Haag heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het geven van bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.