Bijles in Den Haag

Bijles in Den Haag

‘s-Gravenhage is de hoofdstad van Zuid-Holland en wordt ook wel Den Haag genoemd. Het is een stad met ruim 537 duizend inwoners. Naast Amsterdam en Rotterdam is Den Haag de derde grootste gemeente van Nederland. Het is een stad aan de Noordzee, met een kust van elf kilometer. De badplaatsen van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin, zijn met mooi weer dan ook druk bezocht door toeristen. Op het gebied van onderwijs is er in Den haag veel te vinden. Zo zijn er middelbare scholen die onderwijs aanbieden van vmbo tot en met gymnasium niveau. Ook beschikt Den Haag over het ROC Mondriaan, waar MBO opleidingen te volgen zijn in 170 verschillende richtingen. Daarnaast zijn er verschillende bachelor- en masteropleidingen te volgen aan bijvoorbeeld The Hague University of Applied Sciences en de Hotelschool The Hague of Hogeschool Inholland. Veel studenten trekken dan ook naar Den Haag om op een van deze scholen te studeren. Echter zijn er sommige studenten en leerlingen die af en toe we wat hulp kunnen gebruiken. Bijles van een tutor kan dan voor rust zorgen, waardoor jij met zelfvertrouwen je vakken haalt. Studentvoorstudent heeft een breed aanbod tutoren die bijles in Den Haag aanbieden. Vergelijk de tutoren en vind een tutor in de regio Den Haag die jou voor een aantrekkelijke prijs bijles kan geven.

Bijles in Den Haag

Waarom bijles in Den Haag via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor jouw vak;

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor- of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

Bekijk het aanbod in Den Haag

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die bijles in Den Haag aanbieden. Vul het vak waarvoor je bijles zoekt in en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in Den Haag die bijles voor jouw vak aanbiedt, dan kun je een zoekopdracht plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze zoekopdracht bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jouw zoekopdracht via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die moeite heeft met hetzelfde vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

 

Aanbod in Den Haag

Bekijk het aanbod