Bijles in Den Haag

Bijles in Den Haag kan je helpen wanneer je tijdens je studie tegen moeilijkheden aanloopt. Jouw studiesucces kan een boost krijgen dankzij bijles. Studentvoorstudent heeft een breed aanbod aan gescreende tutoren die allemaal een 7 of hoger voor hun bijlesvak hebben gehaald. Vergelijk tutoren aan de hand van uitgebreide profielen, neem gratis contact op via de chat en boek de tutor die het beste bij jou past.

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en is tevens hét politieke middelpunt van Nederland. De stad ligt aan de Noordzee en heeft een kustlijn van ruim elf kilometer. In Den Haag zijn vele middelbare scholen gevestigd. Ook kent Den Haag het ROC Mondriaan, waar MBO opleidingen te volgen zijn in ruim 170 verschillende richtingen. Daarnaast studeren er veel studenten aan bijvoorbeeld De Haagse Hogeschool of Hogeschool InHolland. Heb jij moeite met een vak en zoek je bijles in Den Haag? Wacht dan niet langer en kijk direct welke tutoren in Den Haag en omgeving voor je klaarstaan!

Bekijk het aanbod in Den Haag

Bijles in Den Haag

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles in Den Haag

Technische Universiteit Delft, Aerospace Engineering
22.00 per uur
Ha bijlesser! Ik ben Alexander (21) uit Delft. Mijn aanleg voor technische vakken (geslaagd met een 9 voor wiskunde en een 10 voor informatica) in combinatie met goed Engels stelt…
Universiteit Leiden, Geneeskunde
18.70 per uur
!!! MOMENTEEL VOLGEBOEKT !!! Ik heb op het moment geen tijd om nieuwe studenten aan te nemen, excuses voor het ongemak. Hey! Ik ben Cheyenne, tweedejaars geneeskundestudent, en geef al…
De Haagse Hogeschool, Technische Natuurkunde
19.80 per uur
Hallo, ik ben Loïc, ik ben 25 jaar en ben van half nederlandse half franse afkomst. Ik ben hier om jullie te helpen. Jullie mogen me alles vragen want ik…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

De kwaliteit van bijles in Den Haag

De Kwaliteit

  • Alle tutoren hebben de vakken waarin zij bijles geven minimaal met een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Onze kwalitatieve tutoren worden door bijlesafnemers gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Kosten voor bijles in Den Haag

  • Bij Studentvoorstudent kiest een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend of vriendin die moeite heeft met hetzelfde vak als jij, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
De kosten voor bijles in Den Haag

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste tutoren uit Den Haag, zodat we de kwaliteit van onze bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren uit Den Haag op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een tutor in Den Haag makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles van een tutor uit Den Haag boeken.

Iedere tutor uit Den Haag heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.