1. Emma over tutor Yula

  Yula legt heel fijn en goed uit!

 2. Carla over tutor Yula

  Yula is heel vriendelijk en legt goed uit. Ze heeft onze zoon aan een voldoende geholpen voor Scheikunde. We gaan zeker weer om haar hulp vragen.

 3. Jouk over tutor Mathijs

  Mathijs is legt volgens mijn dochter goed uit. Fijn persoon en communiceert snel. Hij houdt zich ook aan zijn afspraken. 🙂

 4. Nova over tutor Marissa

  Ik heb ontzettend veel gehad aan de lessen met Marissa! Ze is altijd goed voorbereid en komt met goede voorbeelden en uitleg. Ook is ze heel flexibel en was het altijd gezellig! 🙂

 5. Rohit over tutor Matthias

  Matthias geeft op een hele fijne manier bijles. Hij stuurt je op een fijne en effectieve manier bij en draagt zijn kennis heel duidelijk en simpel over. De bijlessen zijn elke cent waard geweest!

 6. Bjorn over tutor Job

  Job is een fijne bijlesdocent voor onze zoon van 14 voor het vak natuurkunde (3VWO). Hij vraagt vooraf wat de te behandelen stof is en bereid de lessen goed voor. Het pakt het gestructureerd aan en laat zien hoe je de opdrachten systematisch oplost. Verder is Job gewoon een aangename persoon wat ook niet onbelangrijk is! Zeker een aanrader!

 7. Jouk over tutor Mathijs

  Vriendelijk, snel in de communicatie en mijn dochter was blij met zijn uitleg.

 8. Marguerite over tutor Zareh

  Ik ben zeer tevreden met de bijles Zareh ik sta nu een dikke voldoende met zijn hulp. Ik vind hem een leuk persoon en hij heeft echt de geduld om jouw te helpen. Super fijn. Als ik hulp nodig heb voor wiskunde is hij de eerste persoon waar in naar toe zou gaan. Echt een top ervaring

 9. CM over tutor Marissa

  Marissa heeft op en hele fijne manier scriptiehulp gegeven. Bereide zich van tevoren heel goed voor en luisterde ook goed!

 10. Melissa over tutor Esmée

  Hele vriendelijke meid! Esmee heeft mij, heel goed geholpen met het schrijven van mijn scriptie. Ze kijkt niet alleen “even” na, maar geeft nuttige feedback, denkt met je mee en ze heeft mij geïnspireerd om mijn scriptie te kunnen schrijven. Dankjewel Esmee voor je fijne 1 op 1 begeleiding!

 11. Siwaar over tutor Olivier

  Hij kan heel goed uitleggen. Hij is geduldig, dus als je het niet begrijpt geef het aan en hij zal het nog een keer uitleggen totdat je het begrijpt.

 12. Rwida over tutor Zareh

  Ik ben zeer tevreden met de wiskunde bijles die mijn zoon krijgt van Zareh.
  Hij is niet alleen zeer bekwaam in zijn vak, maar ook geweldig in het omgaan met tieners. Zijn flexibiliteit met tijden maakt het een uitstekende keuze voor het versterken van de wiskunde basis van je kinderen. Aanrader!👌

 13. Wasim over tutor Zareh

  Als ik deze jongen een knuffel kon geven dan was het al niet genoeg. Een verschrikkelijke vak als Statistiek heeft Zareh eenvoudig en prettig aan mij uitgelegd. Mensen, ik meen dit oprecht deze jongen heeft mij concepten van 6 weken(!) in een korte periode uitgelegd. Hiervoor had ik altijd een 2 of 3 als cijfer. Ik heb het gewoon keihard gehaald door zijn uitleg. Zareh is ook heel erg flexibel en kan altijd zijn tijden voor je aanpassingen, wat erg fijn is. Door Zareh kan ik gewoon afstuderen.

 14. Wasim over tutor Emily

  Voorheen waren mijn Bedrijfseconomie cijfers ALTIJD tussen de 2 en 4, dankzij de begeleiding van Emily heb ik gewoon een 9,4 behaald voor mijn Bedrijfseconomie herkansing. Ze denkt met je mee, is geduldig en effectief! Echt een aanrader.

 15. Rwida over tutor Zareh

  Ik ben zeer tevreden met de wiskunde bijles die mijn zoon krijgt van Zareh. 🤓
  Hij is niet alleen zeer bekwaam in zijn vak, maar ook geweldig in het omgaan met tieners. Zijn flexibiliteit met tijden maakt het een uitstekende keuze voor het versterken van de wiskunde basis van je kinderen. Aanrader!👍

 16. Mervil over tutor Zareh

  Wat zijn toch zo blij met Zareh als bijlesdocent. Wat een geduld heeft hij. Duidelijke uitleg. Professioneel. Dankjewel Zareh

 17. Luna over tutor Zareh

  1 bijles wiskunde B gehad en heeft erg veel geholpen. Rustige en duidelijke uitleg wat alles erg helder maakt. Je gaat echt stap voor stap te werk wat voor mij de opgave veel makkelijker maakte. Heel fijn!

 18. Maria over tutor Zareh

  Mijn zoon zit momenteel in 4 VWO en krijgt enige tijd al bijles van Zareh voor wiskunde A. Mijn zoon heeft alleen maar positieve woorden voor zijn bijleservaring met Zareh, hij is geduldig en zeer kundig en kan een relatief moeilijk onderwerp eenvoudig maken en uitleggen. Een echte aanrader dus.

 19. Marjam over tutor Emily

  Emily heeft mij heel erg goed geholpen met bedrijfseconomie. Zij kan goed uitleggen en denkt heel erg met je mee. Ik ben zeer tevreden en raad elke student aan om bij Emily te lessen!

 20. Michelle over tutor Tim

  De bijles heeft mij erg geholpen om het overkoepelende plaatjes van verschillende modellen te begrijpen. We zijn voornamelijk ingegaan op IV, OLS en 2SLS.