1. Mladen over tutor Isabel

  Isabel is uitstekend in het bijles geven van wiskunde B. Zij bereidt zich voor elke les uitgebreid voor. Isabel is ook toegewijd en weet op een interessante en toegankelijke manier complexe vragen uit te leggen. Zij is geduldig en zeer vriendelijk. Een echte aanrader!

 2. Bo over tutor Maxime

  Maxime geeft hele fijne wiskunde bijles. Als je iets niet snapt legt ze het op verschillende manieren uit tot dat je het wel snapt. Ook helpt Maxime je met een stappen plan maken om de opdrachten beter te begrijpen!

 3. Flo over tutor Lola

  Lola legt heel duidelijk en rustig uit op een prettige manier. Een aanrader

 4. Marije over tutor Robin

  Betrokken en flexibel zo hebben wij Robin ervaren. Samen examenopgaven geoefend, waardoor er goed zicht was op wat er te verwachten was op het examen. Met goed eindresultaat 👍🏻. Aanrader!

 5. Gisele over tutor Robin

  De bijles van Robin is heel goed bevallen, hij is rustig en legt de stof duidelijk uit!

 6. Annabel over tutor Robin

  Robin heeft mij heel helder en geduldig uitleg gegeven

 7. Senay over tutor Robin

  Robin is geduldig en gedreven. Hij heeft een brede kennis en veel ervaring. Ook vond ik het fijn dat hij genoeg beschikbare momenten had. Dat is handig bij opdrachten met een deadline.

 8. Helena over tutor Robin

  Ik heb fijne online bijlessen gehad bij Robin! Hij stond open om zich in te lezen in iets wat niet perse tot zijn specialiteiten behoorde maar het alsnog op een begrijpelijke en rustige manier uitlegde. Ik heb veel aan zijn motivatie gehad om mij aan het werk te krijgen en grote stappen te maken naar het tentamen toe. De lessen zijn zeker voor herhaling vatbaar !

 9. Vera over tutor Robin

  Robin heeft mij heel erg geholpen met zijn bijles! De basis weer even opgefrist en zo door naar het moeilijkere. Hij zit er snel en kan goed schakelen waardoor je goed effectief bezig bent!

 10. Almudena over tutor Antoine

  Antoine was very helpful and solved all my problems. He explained to me how to find the sources relevant to my study and we put that into practice. I recommend him 100%. He is very kind, patient and willing to help you with anything you need. I really appreciate his help. Now I know how to do my research proposal! Thank you very much Antoine!

 11. Isabel over tutor Juliette

  Juliette heeft mij geholpen met het vak verbintenissenrecht. We hebben samen de opdrachten doorgenomen, heeft mij zeer goed geholpen!

 12. Ruben over tutor Sam

  Ik heb met Sam mijn Economie voorbereid. Rustig en duidelijk. Erg fijn om met Sam te werken.

 13. Lisa over tutor Josca

  Super fijne en duidelijke uitleg! Josca heeft voor mij de stof die ik voor mijn toets moest leren duidelijk uitgelegd en samengevat waardoor ik na heel veel moeite om het zelf te doen, de stof eindelijk onder de knie heb gekregen!

 14. Lisa over tutor Hannah

  Duidelijke uitleg! De bijlessen van Hannah hebben ervoor gezorgd dat ik mijn toets met veel kennis en zekerheid kon maken.

 15. Elfi over tutor Marjolein

  Onze dochter heeft bijles economie gehad van Marjolein. Ze vond dat ze goed bijles gaf. Ze ging door totdat ze de opdracht af hadden en mijn dochter het begreep. Ze werkte de opdrachten ook goed uit. Mijn dochter heeft na de bijlessen haar eerste voldoende voor economie gehaald dus het heeft echt goed geholpen!

 16. Eshana over tutor Koen

  Ik ben heel blij met Koen, hij helpt mij altijd. Hij luistert en begrijpt mij goed. Hij maakt altijd tijd vrij en is super behulpzaam. Dankjewel Koen je bent een Topper!

 17. Angelina over tutor Sam

  Fijne wiskunde uitleg, laat je eerst zelf nadenken zodat je onthoud wat je doet!

 18. Arjen over tutor Maartje

  Heldere feedback en duidelijk uitgelegd! Nogmaals bedankt voor de hulp bij de afronding van mijn scriptie.

 19. Amber over tutor Ruben

  Dit jaar had ik heel veel moeite met het vak sterkteleer op mijn studie forensisch onderzoek (HBO), doordat ik nooit natuurkunde heb gehad. Ruben heeft me geholpen met het begrijpen van de leerstof en het toepassen ervan. De leerstof werd een stuk makkelijker en ik heb mijn examen zelfs in één keer gehaald zonder herkansingen. Ik raad hem zeker aan!

 20. Miranda over tutor Marlou

  Onze dochter is heel blij met de extra duidelijke uitleg