1. Stefan over tutor Lisanne

  Zeer veel gehad aan de bijles wiskunde van Lisanne, ze heeft me hierbij goed geholpen door op een andere manier de stof duidelijk te maken.(door het in kleine stukjes op te breken en uit te leggen) zodat ik eindelijk begreep waarom ik iets deed, ipv het truckje doen. ben erg blij met de hulp die Lisanne me bood met wiskunde: integreren / differentiëren / en laplace en differentiaal verglijkingen. Lisanne heeft veel geduld en is vriendelijk in de omgang. aanrader!

 2. Ibrahim over tutor Ben

  Vooral ook betrouwbaar en eerlijk

 3. Stan over tutor Zareh

  Zeer goeie lessen, veel persoonlijke aandacht en een fijne sfeer. Je krijgt wat je hebt gedaan in de les ook doorgestuurd waar door je het later nog kan doornemen

 4. Lare over tutor Yan Ni

  Yan Ni haar bijlessen hebben me heel goed geholpen, dankzij deze bijlessen heb ik mijn examen Bedrijfseconomie gehaald. Ik ben heel tevreden!

 5. Dion over tutor Zareh

  Hele fijne docent hij weet precies waarover hij praat en kan het goed uitleggen.
  zeker een aanrader!!

 6. Christiane over tutor Fleur

  Fleur heeft zich in de zomervakantie van één van onze leerlingen bereid getoond om te ondersteunen bij de voorbereidingen voor een herexamen. Ze heeft zich hierbij erg flexibel opgesteld en de leerling zeer op maat begeleid.

  De leerling geeft het volgende aan over de begeleiding:
  Mijn eerste indruk van Fleur is zeker positief! Ze is heel vriendelijk en helpt je graag. Zij legt dingen heel goed uit en als je het nog steeds niet begrijpt legt zij het nog een keer grondig uit. Ik heb ook veel leuke gesprekken met haar gehad over bepaalde onderwerpen. Wat je alleen aan haar moet uitleggen is wat je moet weten/leren en dan maakt zij een powerpoint en zoekt/maakt ze kleine toetsen om te kijken hoe goed je de stof begrijpt. Ik zou Fleur zeker aanraden voor de mensen die dingen niet zo snel begrijpen!

 7. Iris over tutor Zareh

  Geduldige docent 😊

 8. Tim over tutor Avin

  De lessen zijn echt super!

  Ik voel me erg zelfverzekerd door de lessen van Avin, ze heeft een fijne manier van lesgeven en luistert goed naar je persoonlijke wensen. Ik kan haar iedereen aanbevelen als je moeite hebt met Engels.

 9. Iris over tutor Zareh

  Geduldig, zorgvuldig docent. Hij begrijpt waar de fouten en instinkers liggen en speelt daar op in zodat je het hele proces begrijpt 🙂

 10. Robin over tutor Siard

  Voor mijn scriptie moest ik SPSS en R gebruiken, maar ik kon door de bomen het bos niet meer zien. Op aanraden van een studiegenoot kwam ik bij Siard terecht, die snel begreep wat de bedoeling was. Hij legde helder uit welke analyses het meest geschikt waren en begeleidde me stap voor stap bij de uitvoering en interpretatie ervan. Misschien nog wel belangrijker was zijn optimisme en oprechte interesse, wat me de motivatie gaf om door te zetten!

 11. Shakura over tutor Jasper

  Vanaf het eerste contactmoment was dit een zeer aangename ervaring. Jasper reageerde snel en was ook snel beschikbaar. Tijdens de online meeting werd een online memo board gedeeld waar hij aantekeningen op maakte en dingen uitschreef die hij uitlegde, zodat ik achteraf nog terug kon kijken als ik zelf door de stof heen ging en extra hulp nodig had. Het was ontzettend goed te volgen, Jasper ving goed op wanneer ik iets toch niet helemaal begreep. Hij was geduldig, had uit zichzelf ook al dingen opgeschreven wat ik misschien moeilijk zou vinden (en vaak waren het ook exact die dingen!). Hij kwam zelf ook met tips over mogelijke examenvragen. Er zijn maar 2 tutors op dit platform die dus lesgeven in Psychometrics, dus ik ben ontzettend blij dat Jasper zo geweldig is! Ontzettend geduldig om dingen op een andere manier/ opnieuw uit te leggen, zowel in het Nederlands als in het Engels, en voor vragen kon ik hem ook nog achteraf contacteren. Echt ontzettend aan te raden en gaf mij iets meer zelfvertrouwen voor het Psychometrics examen. 20/10 recommend! 

 12. Nancy over tutor Huy

  Dankzij de les van Huy is mijn zoon van onvoldoen naar voldoende gegaan voor vwo4 wiskunde A top

 13. Wies over tutor Thijs

  Thijs reageerde meteen op mijn oproep en communicatie en afspreken (fysiek) was goed en duidelijk. Mijn zoon was zeer tevreden met zijn hulp en had weer nieuwe motivatie om aan de slag te gaan.

 14. Diego over tutor Bibi

  Bibi is erg rustig en neemt de tijd voor je. De uitleg is duidelijk en doelgericht. Erg fijn!

 15. Jasmijn over tutor Thijs

  Thijs reageerde snel en kon mij direct helpen. Daarnaast gaf hij duidelijke en fijne uitleg!

 16. Jorrit over tutor Zareh

  Zareh is heel intelligent en kan goed uitleggen!

 17. Madiha over tutor Ahad

  Het was erg fijn!
  Hij zorgde dat ik alles snapte, hij legde het stof heel goed uit tot ik het echt begreep. Door hem heb ik betere cijfers gehaald.
  Plus hij was super vriendelijk!

 18. Marloes over tutor Thijs

  Erg duidelijke uitleg!

 19. Carmen over tutor Wouter

  Wouter heeft me geholpen met SPSS & de data-analyse bij mijn masterthesis. Wouter legt op een duidelijke en fijne manier uit. Mede hierdoor begreep ik de data-analyse beter en kon ik mijn thesis afronden, zeker aan te raden als je zelf vastloopt!

 20. Renée over tutor Laurens

  Reageert snel, stemt goed op je af en is zeker een aanrader om bijles van te krijgen.