1. Jasper over tutor Hannah

  Hannah geeft mij nu sinds een aantal weken online wiskunde bijles. Ze kan duidelijk uitleggen en zorgt ervoor dat je met een fijn gevoel de les verlaat. Door samen de stof te doorlopen ben ik het meer gaan begrijpen, wat resulteerde in een 6,8 voor mijn eerste wiskunde se. Achteraf dus super tevreden en blij dat ik bij Hannah ben begonnen!!

 2. Shakura over tutor Matthijs

  Clear and straightforward

 3. Paula over tutor Liz

  Mijn zoon heeft veel baat gehad bij de bijlessen wiskunde van Liz. Hij haalde tot zijn eigen verbazing een mooie voldoende voor zijn toets.

 4. Sara over tutor Margot

  Ik heb bijles gehad bij Margot voor het vak omgevingsrecht. Ik had vooral veel moeite met het begrijpen van de systematiek voor het verlenen van de omgevingsvergunning, Margot heeft het heel duidelijk uitgelegd en door haar begrijp ik de systematiek helemaal. Margot legt alles heel duidelijk uit en is heel fijn om naar te luisteren. Ik zou haar zeker aanraden als bijlesdocent aan anderen!

 5. Mansour over tutor Huub

  Huub geeft op een hele goede leerzame manier bijles. Heeft voldoende kennis van het onderwerp!

 6. Paulina over tutor Sam

  Goede uitleg en erg aardig :))))

 7. Rabia over tutor Yula

  Mijn dochter vond het leerzaam en zij heeft het goed begrepen

 8. Juliette over tutor Stijn

  Stijn is een super fijne bijlesdocent! Hij is erg geduldig, steekt veel energie in de bijlessen en gebruikt veel voorbeelden waardoor de stof tastbaar wordt. Hij is enthousiast over zijn vak en weet dit ook over te brengen.

 9. Linda over tutor Tommie

  Heel blij met Tommie. Hij is punctueel en bereidt de bijles erg goed voor. Ook tussendoor is hij goed bereikbaar. Hij legt dingen rustig uit. Hij helpt me met wiskunde op Masters niveau en houdt rekening met mijn voorkennis, hij legt alleen uit wat ik nog niet weet. Misschien wel zijn beste eigenschap vind ik dat hij positief is en bijdraagt aan mijn zelfvertrouwen.

 10. Anita over tutor Daniel

  Tevreden!

 11. Jeroen over tutor Lars

  Lars is een absolute topper als bijles docent. Geduldig, flexibel en uiteraard kundig! Zijn bijlessen hebben me ontzettend geholpen bij mijn pre-master econometrie. Al met al zou ik Lars zeker aanraden.

 12. Susan over tutor Boaz

  Boaz legt goed en duidelijk dingen uit. Hij helpt je ook geduldig met alle vragen die je hebt. Hij is ook snel bereikbaar en geeft ook echt om hoe je werk gaat. Ook in de bijles. Ik ben blij met hem.

 13. P over tutor Chimène

  Chimene is een prettige bijlesdocent. Ze is rustig en behulpzaam. Je kan alle vragen aan haar stellen en ze verdiept zich in de stof.

 14. Jane over tutor Floran

  Hele fijne bijles, duidelijke uitleg.

 15. Rosanna over tutor Stijn

  Stijn is een super fijne bijlesdocent. Hij neemt goed de tijd om het je uit te leggen naar stof hoe jij het het beste snapt. Hij gebruikt ook voorbeelden waardoor het tastbaar word en in je hoofd makkelijker wordt om de verbanden te leggen! Daarnaast merk je dat Stijn het vak echt leuk vind en hij heel graag wilt dat je het haalt en wat er voor zorgt dat ik in ieder geval gemotiveerder werd om het vak te begrijpen en te halen. Mede dankzij Stijn heb ik een 8 gehaald voor een tentamen die ik al twee keer niet had gehaald en mega tegen op zag.

 16. Linde over tutor Tim

  Goede en duidelijke uitleg gehad van de stof (Scheikunde).

 17. Karin over tutor Josca

  Josca heeft mij enorm geholpen met mijn toets van Wiskunde B. Mede dank zij Josca heb ik een voldoende gehaald. Echt een aanrader.

 18. Rosanna over tutor Stijn

  Stijn is een super fijne bijlesdocent. Hij neemt goed de tijd om het je uit te leggen naar stof hoe jij het het beste snapt. Hij gebruikt ook voorbeelden waardoor het tastbaar word en in je hoofd makkelijker wordt om de verbanden te leggen! Daarnaast merk je dat Stijn het vak echt leuk vind en hij heel graag wilt dat je het haalt en wat er voor zorgt dat ik in ieder geval gemotiveerder werd om het vak te begrijpen en te halen. Mede dankzij Stijn heb ik een 8 gehaald voor een recht tentamen waar ik eerst als een berg tegen op zag!

 19. Noah over tutor Huub

  Erg goede bijles gekregen van Huub. Hij legt alles erg duidelijk en rustig uit.

 20. Monica over tutor Lisa

  Lisa is een geweldige leraar.

  Geduldig en heel duidelijk met zijn uitleg.