1. Rabia over tutor Baris

  Mijn broertje heeft bijles van Baris gehad. Baris is een hele goede bijlesdocent. Legt duidelijk en gedetailleerd uit. Oefent ook met opdrachten om de stof nog beter te begrijpen. Al met al top bijles gehad en super tevreden!

 2. Evelien over tutor Charlotte

  De bijles was super fijn! Charlotte was erg duidelijk en geduldig en ze kon de stof goed uitleggen. Elke bijles was met zorg voorbereid door haar en dit was te merken. Uiteindelijk heb ik dankzij haar mijn opdracht met een 9.2 afgerond. Bedankt!

 3. Sjanna over tutor Koen

  Erg behulpzaam, heel snel met reageren en hulp, nuttige en kundige feedback!

 4. Camille over tutor Nick

  Ik kreeg van Nick bijles in programmeren. Hij is een hele fijne tutor en hij zet je aan het denken zodat je zelf met een oplossing komt voor een bepaald probleem.

 5. Rowin over tutor Lars

  Door de duidelijke uitleg van Lars heb ik mijn statistiek toets die ik eerder niet gehaald had met een 7 afgerond!

 6. YANA over tutor Derk

  Dank je wel, alles is goed, mijn zon vond de les leuk

 7. Anouk over tutor Lars

  Lars heeft mij geholpen met mijn analyse (SPSS) voor mijn masterscriptie. Ik kon heel snel een afspraak met hem inplannen en met een aantal uur bijles heb ik mijn gehele analyse kunnen schrijven. Ik zou Lars zeker aanraden!

 8. Anne over tutor Lars

  Dankzij de bijlessen van Lars heb ik mijn tentamen Statistiek gehaald en heb ik ook een goede basis gelegd voor mijn statistiek kennis voor in de toekomst. Hij kan rustig en goed doorgrond uitleggen, waardoor de stof makkelijker te begrijpen is.

 9. Harm over tutor Josca

  Super fijn geholpen!! Absolute aanrader.

 10. Carmen over tutor Yan Ni

  Door Yan Ni heb ik na 4 keer herkansen, eindelijk mijn bedrijfseconomie tentamen gehaald. Ze heeft mij maar twee keer bijles gegeven (gezien de tijd) en dit heeft al enorm geholpen. Yan Ni heeft goede voorbeelden, legt het rustig uit en vraagt de juiste dingen aan je zodat je het begint te snappen. Dus zeker een bijles bij Yan Ni boeken!!

 11. Björn over tutor Huub

  Uitstekende uitleg, kan ik zeker aanbevelen

 12. Simon over tutor Lars

  Lars legde alles erg goed uit en leerde mij handige trucjes om door de sommen heen te komen. Verder nam hij de tijd om alles duidelijk uit te leggen als ik het de eerste keer niet begreep.

 13. Robert Frederik Mio over tutor Femke

  super

 14. Michelle over tutor Lois

  Lois heeft mij goed vooruit geholpen bij het schrijven van mijn scriptie. Ze luistert aandachtig, denkt oplossingsgericht en heeft een creatieve aanpak. Samen zijn we tot een goed resultaat gekomen. Ik zou Lois zeker aanbevelen.

 15. Atef over tutor Anne-Loes

  Heel aardig en doet haar best alles goed uit te leggen! 🙂

 16. Esra over tutor Lars

  Dankzij Lars met een gemak geslaagd voor mijn statistiek tentamen. Hij is heel geduldig en heeft een fijne uitleg. Zeker aan te raden !

 17. Yanty over tutor Yula

  Scheikunde van onvodelde naar een negen. Yula heeft bijles gegeven voor onze zoon 4e vwo. Zij reageerde snel en open voor ideeen. Afgesproken dat wij haar in de toekomst weer gaan benaderen, heel blij met Yula.

 18. Jacobien over tutor Femke

  Mijn dochter is heel tevreden over haar uitleg!

 19. Michelle over tutor Koen

  Koen is heel geduldig en behulpzaam!

 20. Mischa over tutor Liz

  Liz geeft super fijn bijles, eerst word theorie uitgelegd en daarna kan je opdrachten samen maken. Ik snap de stof nu en haal eindelijk voldoendes!