1. Emma over tutor Jaro

  Mijn dochter ( 3VWO) vond de stof lastig. Door Jaro’s uitleg kreeg zij snel meer inzicht. Door het oefenen heeft zij haar cijfer mooi op kunnen halen.

 2. Quang over tutor Zareh

  Fijne bijles alweer. Ik heb zelf vaak moeite om de logica te snappen, maar zareh legt heel fijn uit, vaak legt die het op een simpele manier uit waardoor ik de logica uiteindelijk wel snap.

 3. Lodewijk over tutor Mathijs

  Goede uitleg, aan te raden!

 4. Imran over tutor Kane

  Heel goed met uitleggen en beantwoorden van vragen. Heel erg behulpzaam.

 5. Swaan over tutor Sofia

  Sofia heeft mij fantastisch geholpen met mijn vak privaatrecht op de open universiteit. Ze heeft mij op een kundige zelfverzekerde manier de leerstof uitgelegd. Ook geeft ze praktische tips, context en studietips.
  Ze is enthousiasmerend, betrokken en zeer geduldig , en daarnaast heel prettig in de omgang. Alleen maar lof en dank!

 6. Steef over tutor Mathijs

  Mijn zoon was blij met de uitleg van Matthijs! Prettige en snelle communicatie. Bedankt!

 7. S over tutor Fleur

  Fleur kan heel goed en duidelijk uitleggen. Als je nog extra vragen/ hulp wilt staat ze altijd voor je klaar. En ze is heel gezellig om tussen door even lekker een praatje te maken 🙂

 8. Sophie over tutor Marissa

  Marissa geeft erg fijn bijles. Ze bereidt het goed voor en geeft en heldere en duidelijke uitleg.

 9. kunchok over tutor Fleur

  Mijn zoon heeft Ak en Geschiedenis bijles van Fleur gekregen. Ik ben erg tevreden .
  Legt Goed en duidelijk uit. Hij vindt het erg prettig om bijles van Fleur te krijgen. TOP👍

 10. S over tutor Fleur

  Fleur kan heel goed en duidelijk uitleggen. Heeft altijd het voor over om je extra te helpen als je er naar vraagt, en is een gezellige meid om tussendoor even te kletsen 🙂

 11. Nova over tutor Pien

  Pien is een enthousiaste, open en eerlijke tutor. Ze communiceert helder en direct en komt afspraken na. Wij bevelen haar van harte aan!

 12. Angelina over tutor Max

  Max heeft mij geholpen met het behalen van mij examens marketing basis en marketing planning. Ik was de afgelopen tijd niet naar school gegaan dus ik moest eigenlijk beginnen bij nul. Toch is het gelukt door maar 6 lessen bij Max! Hij is heel erg betrokken en luistert goed naar je. Als je nog iemand zoekt raad ik je hem echt aan!!!

 13. Monique over tutor Bjarne

  Bjarne legt duidelijk uit. Mijn zoon vindt het erg prettig om bijles van hem te krijgen

 14. Edwin over tutor Miryana

  Top tutor, heel erg geholpen!

 15. Naomi over tutor Esmée

  Tot nu toe hele fijne bijles gekregen. Denkt echt met je mee en komt afspraken na (ook niet moeilijk met afspraken inplannen). Voel me goed geholpen met mijn opdracht tot nu toe.

 16. Evelien over tutor Miryana

  Door een goede uitleg kon mijn zoon makkelijk aan de slag met z’n wiskunde.

 17. Steven over tutor Jaro

  Mijn zoontje heeft wiskunde bijles van Jaro gekregen, super tevreden, behulpzaam en goed in uitleggen.

 18. Naud over tutor Karam

  Ik heb bij Karam Engels bijles gevolgd en mijn ervaring was buitengewoon positief. Karam is niet alleen deskundig, maar ook erg geduldig en toegewijd. Hij neemt uitgebreid de tijd om de lesstof op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen. Ik zou Karam zeker aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar bijles Engels!

 19. Floortje over tutor Floran

  Mijn dochter was heel tevreden met Floran heldere en prettige uitleg. En met resultaat: een 8 voor haar toets!

 20. Caroline over tutor Jasper

  Ik had heel veel moeite om mijn vakken statistieken te halen en daarmee mijn bachelor afronden. Na veel pogingen en trainingen ben ik uiteindelijk bij Jasper gekomen. Vanaf de eerste bijles heeft Jasper de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Hij probeerde ook mijn gedachtengang te begrijpen en waar ik fout dacht. Ik heb de bijlessen zeer positief ervaren en vond dat Jasper een fijne omgeving bouwde waar ik al mijn vragen kwijt kon, zeer geduldig was en ook aanmoedigend. Het was ook super fijn dat hij zich extra beschikbaar heeft gesteld was de week voor mijn tentamens en echt de tijd nam, ook al was mijn tijd al om, De bijlessen hebben erg geholpen! Zo goed geholpen dat ik mijn enge statistieken tentamens heb gehaald 🙂