1. Lara over tutor Siard

  Heel goede R-begeleiding! Siard weet precies hoe hij dingen moet aanpakken en legt alles rustig en precies uit. Hij luistert goed naar vragen en komt met idee├źn waar ik zelf niet was opgekomen. Ik denk dat mijn scriptie een heel stuk beter is geworden dankzij hem!

 2. Ivana over tutor Sarah

  Sarah is a kind teacher, who really thinks along with you to bring you closer to what you want to achieve.

 3. Rene over tutor Dirk

  Dirk neemt de tijd om alles rustig uit te leggen. Hij beschikt over goede kennis van zaken. De indruk die hij op ons gemaakt heeft is dan ook zeer positief. Daarnaast komt hij alle gemaakte afspraken na en denkt mee in situaties.. Geduld is hierbij ook belangrijk en dat is geen enkel probleem. Kortom, absoluut de moeite waard om in te schakelen voor bijles!

 4. Olivier over tutor Faysal

  Bijles gekregen voor Corporate Finance. Geeft duidelijk uitleg met goede slides en heeft mij goed geholpen voor mijn tentamen

 5. Ilze over tutor Brit

  Brit is een top bijlesleraress. Ik ben heel tevreden Ik heb haar ingehuurd om mijn dochter (VWO) met de academisch schrijven Nederlands te helpen. Brit hielp haar met het huiswerk en bod ook de korte opdrachten aan om haar schrijfvaardigheden te verbeteren. Brit is ook heel flexiebel en veelzijdig. Een dag vroeg ik, of ze in plaats van Nederlands de biologie opdracht samen met mijn docter zou kunnen maken. En ze heeft haar flink geholpen. Bovendien heeft Brit een positieve instelling. Echt een aanrader!

 6. Yvette over tutor Marijn

  Marijn heeft mijn zoon erg goed geholpen met biologie. Hij bereidde de lessen ook goed voor.

 7. Desiree over tutor Eva

  De bijles van Eva is heel fijn. Ze legt duidelijk de stof uit en de eerste voldoende is binnen. Ze is altijd op tijd online.

 8. Paula over tutor Valencia

  Ik ben heel goed geholpen door Valencia! Ik ben heel blij en tevreden over de feedback en hulp bij mijn stageverslag. Ze heeft alles super snel nagekeken en waardevolle feedback gegeven in de korte tijd. Ik wil je heel graag bedanken voor de flexibiliteit en dat je in zo n korte tijd flink werk gericht om mijn deadline te kunnen halen. Het is zeker een aanrader om je verslag na laten checken door Valencia! Ik neem nog zeker contact op met Valencia in de toekomst. Als je twijfelt stuur haar bericht, ze reageert super snel en ze is super lief!

 9. Eline over tutor Myrthe

  Myrthe geeft super duidelijke uitleg en is een fijne bijles docent om mee te werken. Ze is heel geduldig en geeft je de ruimte om op je eigen manier dingen aan te pakken.

 10. Niels over tutor Ashley

  Ze gaf duidelijk uitleg en ik heb een goed cijfer gehaald door haar.

 11. Zeliha over tutor Lars

  Lars is een fijne rustige persoon die de tijd neemt om dingen uit te leggen. Hij heeft de stof op een goede manier uitgelegd.

 12. Mauke over tutor Julia

  Julia heeft mij fantastisch geholpen om van een onvoldoende naar een dikke voldoende te gaan voor het vak rekenen in het lab. Julia is duidelijk en heeft veel kennis en het is super prettig om met haar samen te werken. In de toekomst zal ik zeker van haar kwaliteiten gebruik maken.

 13. Jasmijn over tutor Yan Ni

  Fijne manier van les geven. Dik tevreden

 14. Mirna over tutor Thomas

  Thomas geeft op een prettige manier hele duidelijke uitleg over het gebruik van Rstudio. Vooral alle extra tips over hoe dingen net wat sneller en gemakkelijker kunnen vond ik prettig. Hij laat ook zien hoe je zelf functies op kan zoeken, en dat er vaak meerdere manieren werken.
  Heel erg bedankt!

 15. Carmen over tutor Matthijs

  Fijne uitleg !! Bijles heeft erg geholpen

 16. Yvonne over tutor Tim

  Tim kan goed uitleggen met handige schermdeelfunctie in Teams. rustig en aardig persoon

 17. Jacintha over tutor Matthijs

  Duidelijke uitleg.

 18. Sunny over tutor Sarah

  De bijlessen van Sarah hebben mij heel veel geholpen met econometrie. Heel helder en duidelijke uitleg.

 19. carys over tutor Melvin

  Ik heb een goede ervaring gehad. Hij legt goed uit en is geduldig, aanrader!!

 20. Familie over tutor Tim

  De uitleg van Tim is geduldig, helder en duidelijk.