Bijles Nederlands

Bijles Nederlands zal je goed voorbereiden op je toetsen, tentamens en je toekomst. Bij Studentvoorstudent is er een breed aanbod van tutoren te vinden die bijles Nederlands aanbieden. In de meeste vervolgopleidingen van de middelbare school is Nederlands de voertaal. Ook na het studeren zal het goed kunnen spreken en schrijven van de Nederlandse taal bij zowel werk als privé zeer relevant zijn.

Nederlands is één van de drie kernvakken op de middelbare school. Veel leerlingen ervaren problemen met dit vak. Ook studenten ervaren steeds vaker problemen met Nederlands, bijvoorbeeld bij de grammatica, de woordenschat, het schrijven van officiële brieven en het maken van tentamens. Het is van cruciaal belang dat de kennis van Nederlands vanaf jongs af aan van goed niveau is.

Bekijk beschikbare tutoren

 

Nederlands

Kies zelf jouw tutor

Gratis vooraf chatten

100% matchgarantie

Kies je eigen tutor voor bijles Nederlands

Liz

Technische Universiteit Delft, Bouwkunde
18.70 per uur
Al ruim twee jaar ervaring heb ik met het geven van bijles aan middelbare scholieren, zowel onder-als bovenbouw. Ik ben een gemotiveerde docent, die met geduld de lesstof een 2e…
Tilburg University, Law and Technology
19.25 per uur
Hallo, mijn naam is Juliette. Ik ben momenteel bezig met het afronden van de master Law and Technology aan Tilburg University. Daarvoor heb ik HBO-Rechten gedaan aan de HAN in…

Huy

Rijksuniversiteit Groningen, wiskunde
16.50 per uur
Hallo! Mijn naam is Huy en ik studeer momenteel wiskunde (voorheen natuurkunde) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb zelf dus heel veel ervaring met natuurkunde en wiskunde, maar ook met…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

Bijles in Soest

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles in Nederlands geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

De kosten voor bijles Nederlands

  • Bij Studentvoorstudent bepaalt een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met Nederlands, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Soest

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Nederlands tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Nederlands bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Nederlands stof en de opbouw van een specifiek Nederlands tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Nederlands tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Nederlands boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het geven van Nederlands bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.