Bijles Nederlands

Bijles Nederlands zal je goed voorbereiden op je toetsen, tentamens en je toekomst. Bij Studentvoorstudent is er een breed aanbod aan kwalitatief hoogstaande tutoren te vinden die bijles in het vak aanbieden. Zij geven zowel online als fysiek les, hebben minstens een 7 voor het vak en zijn gescreend. In de meeste vervolgopleidingen van de middelbare school is Nederlands de voertaal. Ook na het studeren zal het goed kunnen spreken en schrijven van de Nederlandse taal bij zowel werk als privé zeer relevant zijn. Vind nu je tutor voor bijles!

Bijles Nederlands - Studentvoorstudent

Hoe kan bijles Nederlands mij helpen?

Nederlands is één van de drie kernvakken op de middelbare school. Veel leerlingen hebben problemen met dit vak. Studenten en volwassenen ervaren steeds vaker problemen met Nederlands, bijvoorbeeld bij de grammatica, met als meest bekende voorbeeld stam+t fouten. Hiernaast is het hebben van een grote woordenschat en het schrijven van officiële brieven erg belangrijk.

Het maken van tentamens in goed Nederlands is meer dan een struikelblok. Het is van cruciaal belang dat de kennis van Nederlands vanaf de basisschool al van goed niveau is. Nederlands bijles kan je bijvoorbeeld op de niveau havo, vwo of hbo. Ook zijn er verschillende steden waar je bijles kan volgen, denk aan:  Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. Natuurlijk kan je bijles ook volgen in andere steden of online. Klik op onderstaande knop en start met het vergelijken van tutoren die bijles geven in het vak Nederlands!

Kies je eigen tutor voor bijles Nederlands

Eva

Universiteit Utrecht, Youth, Education and Society
30.00 per uur
Hi! Mijn naam is Eva en ik heb een passie voor (maatschappelijke) vraagstukken die onderzoek en praktijk samenbrengen. Aangezien ik voldoening haal uit het schrijven en nakijken van wetenschappelijke verslagen,…
Vrije Universiteit Amsterdam, Rechtsgeleerdheid
25.00 per uur
Hey, ik ben Omar (22) een Master Privaatrecht student aan de Vrije universiteit van Amsterdam. Ik heb hiervoor HBO-rechten aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd en heb ik de bachelor…
Universiteit van Amsterdam, Economie
29.95 per uur
Hallo! Mijn naam is Maud en ik ben heb mijn studie Economie en Bedrijfskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Graag kom ik in contact om jou te helpen en…
Bijles Nederlands - de kwaliteit

De kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles aanbieden hebben dit vak  met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • De bijlesafnemers geven gemiddeld 4.9 sterren van de 5 als beoordeling aan de tutoren op Studentvoorstudent.

Volop vrijheid

Kies met alle vrijheid waar, wanneer, van wie en voor welk uurtarief je bijles Nederlands krijgt en voel je gemotiveerder, blijer en meer ontspannen. Al meer 8000 studenten gingen je voor! Door het vertrouwen in onze gescreende tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat als jij een mindere klik hebt tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles Nederlands - volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Nederlands tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Nederlands bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Nederlands stof en de opbouw van een specifiek Nederlands tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Nederlands tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Nederlands boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Nederlands bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.