Bijles Nederlands

Bijles Nederlands zal je goed voorbereiden op je toetsen, tentamens en je toekomst. Bij Studentvoorstudent is er een breed aanbod aan kwalitatief hoogstaande tutoren te vinden die bijles in het vak Nederlands aanbieden. In de meeste vervolgopleidingen van de middelbare school is Nederlands de voertaal. Ook na het studeren zal het goed kunnen spreken en schrijven van de Nederlandse taal bij zowel werk als privé zeer relevant zijn.

Nederlands is één van de drie kernvakken op de middelbare school. Veel leerlingen hebben problemen met dit vak. Ook studenten ervaren steeds vaker problemen met Nederlands, bijvoorbeeld bij de grammatica, met als meest bekende voorbeeld stam+t fouten. Hiernaast is het hebben van een grote woordenschat, het schrijven van officiële brieven en het maken van tentamens in goed Nederlands meer dan eens een struikelblok. Het is van cruciaal belang dat de kennis van Nederlands vanaf jongs af aan van goed niveau is. Klik daarom op onderstaande knop en start met het vergelijken van verschillende tutoren die bijles geven in het vak Nederlands!

Bekijk beschikbare tutoren

bijles Nederlands

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles Nederlands

Bijles van Sadjad
Hogeschool Rotterdam, Watermanagement
16.50 per uur
Ik ben erg sociaal en communicatief vaardig. Ik vind het belangrijk om de kennis die ik bezit te delen met anderen. Ik help mensen graag en daarom lijkt dit baantje…
Tilburg University, Communicatie- en Informatiewetenschappen
17.50 per uur
Hoi! Mijn naam is Sophie, en op het moment studeer ik Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Leren heb ik nooit als iets vervelends gezien, maar dat het…
Vrije Universiteit Amsterdam, Rechtsgeleerdheid
19.00 per uur
Hey, ik ben Omar (22) een Master Privaatrecht student aan de Vrije universiteit van Amsterdam. Ik heb hiervoor HBO-rechten aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd en heb ik de bachelor…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

bijles Nederlands kwaliteit

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • De studenten en leerlingen kunnen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen, deze beoordeling is gemiddeld een 9,6!

De kosten voor bijles Nederlands

  • Bij Studentvoorstudent bepaalt een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend of vriendin die ook moeite heeft met Nederlands, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Kosten bijles nederlands

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Nederlands tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Nederlands bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Nederlands stof en de opbouw van een specifiek Nederlands tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Nederlands tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Nederlands boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Nederlands bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.