Bijles Engels

Door middel van het volgen van bijles Engels voorkom je dat dit vak een struikelblok wordt en ben je goed voorbereid op je eindexamen of tentamens. Bij Studentvoorstudent vind je een uitgebreid aanbod van tutoren die bijles Engels aanbieden en jou uitstekend kunnen helpen. Zij passen hun lessen aan op jouw behoeftes en leggen in het tempo uit dat jij fijn vindt. Zo krijg jij op maat bijles.

Engels kan een pittig vak op de middelbare school zijn, maar een goede beheersing van de taal is vaak noodzakelijk bij een vervolgopleiding. Het goed kunnen lezen, schrijven en luisteren wordt in een tijd van globalisering steeds relevanter. Een Studentvoorstudent kan je daar uitstekend bij helpen. Zij zorgen gemiddeld voor een toename van 2 volle punten op het oorspronkelijke cijfer van hun bijlesleerlingen. Niet gek dus, dat deze leerlingen hen gemiddeld met een 9,6 beoordelen. Wil jij ook zo’n toptutor én van tevoren weten of het klikt? Start dan met het vergelijken van de tutoren die bijles Engels geven en klik op de knop hieronder!

Bekijk beschikbare tutoren

Bijles Engels

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles Engels

Universiteit van Amsterdam, Economie
29.95 per uur
Hallo! Mijn naam is Maud en ik ben heb mijn studie Economie en Bedrijfskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Graag kom ik in contact om jou te helpen en…
Christelijke Hogeschool Windesheim, HBO-Rechten
19.50 per uur
Hi! Mijn naam is Berkay en momenteel volg ik de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Mensen omschrijven mij als een zeer geduldig en behulpzaam persoon. Graag wil…
42.58 per uur
Ik ben gemotiveerd om leerlingen te helpen waar de docenten tekort schieten. Zeker tijdens corona zie ik dat heel veel leerlingen geen goede begeleiding meer krijgen en daardoor niet meer…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

kwaliteit bijles Engels

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles Engels aanbieden hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Onze kwalitatieve tutoren worden door bijlesafnemers gemiddeld met een 9,6 beoordeeld. 

De kosten voor bijles Engels

  • Bij Studentvoorstudent kiest een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend of vriendin die ook moeite heeft met wiskunde, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Kosten bijles Engels

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Engels tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Engels bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Engels stof en de opbouw van een specifiek Engels tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Engels tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Engels boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Engels bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.