Bijles Engels

Door middel van het volgen van bijles Engels voorkom je dat dit vak een struikelblok wordt en ben je goed voorbereid op je eindexamen of tentamens. Bij Studentvoorstudent vind je een uitgebreid aanbod van tutoren die Engels bijles aanbieden, online of fysiek!  Zij passen hun lessen aan op jouw behoeftes en leggen in het tempo uit dat jij fijn vindt. Zo krijg jij op maat bijles. De kosten van Engels zijn afhankelijk van welke tutor je kiest. Een tutor kan namelijk zijn eigen tarief bepalen. Deze bijles docenten zijn allemaal persoonlijk gescreend en hebben dit vak minimaal afgerond met een 7.

Bijles Engels- Studentvoorstudent

Hoe kan bijles Engels mij helpen?

Engels is de wereldtaal, als je in een ander land komt is het erg handig als jij deze taal onder de knie hebt. Engels heb je op de basisschool en middelbare school, en zal in je vervolgopleiding nodig zijn om vakken te volgen. Een goede beheersing van de Engelse taal is dan ook noodzakelijk. Het goed kunnen lezen, schrijven en luisteren wordt in een tijd van globalisering steeds relevanter. De taal is belangrijk op alle niveaus, denk aan: vwo, hbo en wo. Je kan het vak in diverse steden volgen, zoals Den Haag, Arnhem en Enschede. Natuurlijk kan je ook begeleid worden in andere steden of online.

Komen de begrippen present simple, present continuous, past continuous, present perfect, future simple ook zo bekend voor? Het kan zijn dat je deze tijden door elkaar haalt en soms moeite hebt met de grammatica van dit vak. Door middel van bijles of huiswerkbegeleiding te krijgen in het vak Engels, haal jij niet alleen een voldoende voor jouw toets maar kun jij straks ook makkelijker communiceren in het buitenland!

Kies je eigen tutor voor bijles Engels

Rijksuniversiteit Groningen, Pedagogische wetenschappen
20.90 per uur
Mijn naam is Corrien, een spontane, enthousiaste vwo-leerling en inmiddels WO student die graag met mensen werkt. Op dit moment studeer ik pedagogische wetenschappen aan de universiteit. Contact met mensen…
Universiteit Utrecht, Master Orthopedagogiek
36.00 per uur
Hoi, mijn naam is Lieke, afgestudeerd orthopedagoog! Ik heb ondertussen ruim 7 jaar ervaring in het geven van privé-bijles en het geven van bijlessen en huiswerkbegeleiding bij een bijlesinstituut. Met…
Universiteit van Amsterdam, Economie
29.95 per uur
Hallo! Mijn naam is Maud en ik ben heb mijn studie Economie en Bedrijfskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Graag kom ik in contact om jou te helpen en…
Bijles Engels- De kwaliteit

De kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles Engels aanbieden hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Voordat tutoren op ons platform mogen staan worden zij eerst uitgebreid en persoonlijk gescreend.
  • De bijlesafnemers geven gemiddeld 4.9 sterren van de 5 als beoordeling aan de tutoren op Studentvoorstudent.

Volop vrijheid

Kies met alle vrijheid waar, wanneer, van wie en voor welk uurtarief je bijles Engels krijgt en voel je gemotiveerder, blijer en meer ontspannen. Al meer 8000 studenten gingen je voor! Door het vertrouwen in onze gescreende tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat als jij een mindere klik hebt tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles Engels- Volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Engels tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Engels bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Engels stof en de opbouw van een specifiek Engels tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Engels tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Engels boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Engels bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.