Bijles Engels

Door middel van het volgen van bijles Engels voorkom je dat dit vak een struikelblok wordt en ben je goed voorbereid op je eindexamen of tentamens. Bij Studentvoorstudent vind je een uitgebreid aanbod van tutoren die bijles Engels aanbieden en jou uitstekend kunnen helpen. Vergelijk de profielen van verschillende tutoren en kies de tutor die het beste bij jou past.

Engels kan een pittig vak op de middelbare school zijn, daarnaast is een goede beheersing van de taal vaak noodzakelijk bij een vervolgopleiding. Het goed kunnen lezen, schrijven en luisteren wordt in een tijd van globalisering steeds relevanter.

Bekijk beschikbare tutoren

Bijles Engels

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles Engels

Nyenrode Business Universiteit, WO Msc Controlling (Nyenrode), HBO Bedrijfseconomie, Finance and Control (HAN, Nijmegen)
24.20 per uur
Hi! Ik vind het leuk om mijn interesse en kennis in Finance, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, bedrijfsadministratie, budgetteren, financieel management, accountancy, rekenen, wiskunde, economie en M&O en gerelateerde vakken over te dragen!…
20.70 per uur
Ik ben gemotiveerd om leerlingen te helpen waar de docenten tekort schieten. Zeker tijdens corona zie ik dat heel veel leerlingen geen goede begeleiding meer krijgen en daardoor niet meer…
Bijles van Sadjad
Hogeschool Rotterdam, Watermanagement
16.50 per uur
Ik ben erg sociaal en communicatief vaardig. Ik vind het belangrijk om de kennis die ik bezit te delen met anderen. Ik help mensen graag en daarom lijkt dit baantje…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

Bijles natuurkunde in Nijmegen

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die Engels bijles geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

De kosten voor bijles Engels

  • Bij Studentvoorstudent kiest een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met Engels, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Hengelo

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Engels tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Engels bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Engels stof en de opbouw van een specifiek Engels tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Engels tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Engels boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Engels bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.