Bijles Engels

Bijles Engels

Engels kan een pittig vak op de middelbare school zijn, daarnaast is een goede beheersing van de Engelse taal vaak noodzakelijk bij een vervolgopleiding. Het goed kunnen lezen, schrijven en luisteren wordt in een tijd van globalisering steeds relevanter. Door middel van het volgen van bijles Engels voorkom je dat dit vak een struikelblok wordt en ben je goed voorbereid op je eindexamen of tentamens. Bij Studentvoorstudent vind je een uitgebreid aanbod van tutoren die bijles Engels aanbieden en jou uitstekend kunnen helpen. Voor iedere leerling of student is er een oplossing om zijn of haar kennis van de Engels taal tot een eersteklas niveau op te hogen.

Bijles Engels

Waarom bijles Engels via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor Engels;

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

Bekijk het aanbod

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die bijles Engels aanbieden. Vul je postcode in en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in jouw regio die bijles Engels aanbiedt, dan kun je een tutoraanvraag plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze tutoraanvraag bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jouw tutoraanvraag via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met Engels, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

 

Aanbod Engels

Bekijk het aanbod