Bijles Biologie

Het doorgronden van alle processen en de werking van cellen of organen kan soms een lastige opgave zijn. Door het volgen van bijles biologie zorg je er voor dat je met een gerust hart je toetsen of tentamens in kunt gaan. Onze tutoren zijn namelijk allemaal persoonlijk gescreend en hebben het vak met minstens een 7 gemiddeld afgerond. Via Studentvoorstudent kun je een groot aanbod van tutoren die biologie bijles aanbieden vergelijken en vind je de tutor die het beste bij jou past.

Bijles Biologie - Studentvoorstudent

Hoe kan bijles biologie mij helpen?

Biologie is een mooi vak waarbij je onderzoekt hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Je leert hoe de cellen in het lichaam werken, wat de functie van bepaalde organen is en hoe het lichaam reageert op externe prikkels. Daarnaast leer je ook over de werkingen van organismen en planten in de natuur. Bijles kun je onder andere volgen op de niveau’s havo en vwo. Verder kun je onder andere in de steden Amsterdam en Utrecht bijles volgen, dit kan ook in andere steden of online.

Een natuur wetenschap die zich bezighoudt met de studie van het leven en organismen. Van toegepaste biologie, moleculaire biologie, medische biologie naar basisbiologie. Een heel breed vak dus. Heb jij moeite met een van deze specifieke onderwerpen of gewoon biologie in zijn geheel? Wellicht helpt bijles in dit vak jou verder.

Kies je eigen tutor voor bijles Biologie

Christelijke Hogeschool Windesheim, HBO-Rechten
19.50 per uur
Hi! Mijn naam is Berkay en ik ben een afgestuurde rechtenstudent aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Mensen omschrijven mij als een zeer geduldig en behulpzaam persoon. Graag wil ik…
44.87 per uur
Ik ben gemotiveerd om leerlingen te helpen waar de docenten tekort schieten. Zeker tijdens corona zie ik dat heel veel leerlingen geen goede begeleiding meer krijgen en daardoor niet meer…
Rijksuniversiteit Groningen, Pedagogische wetenschappen
20.90 per uur
Mijn naam is Corrien, een spontane, enthousiaste vwo-leerling en inmiddels WO student die graag met mensen werkt. Op dit moment studeer ik pedagogische wetenschappen aan de universiteit. Contact met mensen…
Bijles Bilogie- De kwaliteit

De kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles biologie aanbieden hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening.
  • De bijlesafnemers zijn zeer tevreden en geven onze tutoren gemiddeld 4.9 sterren van de 5.

Volop vrijheid

Zelf bepalen wie, wanneer, waar en voor welk uurtarief jou bijles biologie geeft? Bij ons kies je in alle vrijheid jouw ideale bijles. Al meer dan 8000 studenten gingen je voor en waren super tevreden! Door het vertrouwen in onze tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit houdt in dat wanneer je geen klik hebt tijdens het eerste uur bijles de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles Biologie- Volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Biologie tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Biologie bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Biologie stof en de opbouw van een specifiek Biologie tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Biologie tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Biologie boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Biologie bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.