Bijles Biologie

Het doorgronden van alle processen en de werking van cellen of organen kan soms een lastige opgave zijn. Door het volgen van bijles biologie zorg je er voor dat je met een gerust hart je toetsen of tentamens in kunt gaan. Via Studentvoorstudent kun je een groot aanbod van tutoren die bijles biologie aanbieden vergelijken en vind je de tutor die het beste bij jou past.

Biologie is een mooi vak waarbij je onderzoekt hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Je leert hoe de cellen in het lichaam werken, wat de functie van bepaalde organen is en hoe het lichaam reageert op externe prikkels. Daarnaast leer je ook over de werkingen van organismen en planten in de natuur.

Bijles Biologie

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles Biologie

Rijksuniversiteit Groningen, Pedagogische wetenschappen
20.90 per uur
Mijn naam is Corrien, een spontane, enthousiaste vwo-leerling en inmiddels WO student die graag met mensen werkt. Op dit moment studeer ik pedagogische wetenschappen aan de universiteit. Contact met mensen…
Wageningen University, Environmental Sciences
17.60 per uur
Hallo allemaal, ik ben Marlou, ik studeer Environmental Sciences en heb bijna drie jaar ervaring met bijles geven aan leerlingen uit klas 1 t/m 6 van alle niveaus. Ik vind…
Technische Universiteit Eindhoven, Biomedical Engineering
19.25 per uur
Hoi! Ik ben Nick en ik volg op het moment een master biomedische technologie (Na + Sk + Bio + Wi + ICT) aan de technische Universiteit waar ik ook…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

De kwaliteit van bijles in Lelystad

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles in Biologie geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

De kosten voor bijles Biologie

  • Bij Studentvoorstudent bepaalt een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met biologie, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Barendrecht

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Biologie tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Biologie bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Biologie stof en de opbouw van een specifiek Biologie tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Biologie tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Biologie boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Biologie bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.