Bijles SPSS

Bijles SPSS

Bij het doen van onderzoek is het analyseren van je verzamelde statistische gegevens een cruciaal onderdeel. Dit kan ideaal via het programma SPSS. Echter is SPSS niet voor elke studenten direct duidelijk. Het is een uitgebreid programma met alle mogelijkheden om onderzoeksresultaten te verwerken. Het is vaak lastig kiezen welke analyse nu het beste geschikt is voor jou onderzoek. Is het nodig om een T-test uit te voeren, moet je gebruik maken van een regressie analyse, een multiple regressie analyse of toch de MANOVA of ANOVA? Dit zijn lastige keuzes en daarnaast is het vervolgens niet altijd makkelijk om de uitslagen op en correcte manier te interpreteren. Bijles SPSS zorgt ervoor dat jij precies weet hoe je dit programma het beste kun gebruiken en je niet meer hoeft te twijfelen tussen de verschillende analysetechnieken. Bij Studentvoorstudent kun je tutoren vinden en vergelijken die bijles SPSS aanbieden en jou uitstekend kunnen helpen.

Bijles SPSS

Waarom bijles SPSS via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor SPSS;

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

Bekijk het aanbod

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die bijles SPSS aanbieden. Vul je postcode in en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in jouw regio die bijles SPSS aanbiedt, dan kun je een zoekopdracht plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze zoekopdracht bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jouw zoekopdracht via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met SPSS, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

Aanbod SPSS

Bekijk het aanbod