Bijles SPSS

Bijles SPSS zorgt ervoor dat jij precies weet hoe je het SPSS programma het beste kan gebruiken. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer te twijfelen tussen de verschillende analysetechnieken. Bij Studentvoorstudent kun je tutoren vinden en vergelijken die bijles aanbieden en jou uitstekend kunnen helpen. Deze SPSS tutoren hebben dit vak met minimaal een 7 gehaald en zijn persoonlijk gescreend. Bekijk tutoren en vergelijk ze, chat gratis met ze via onze chatfunctie en vind de tutor die jou het beste kan begeleiden met SPSS.

Bijles Spss - Studentvoorstudent

Hoe kan bijles SPSS mij helpen?

Bij het doen van onderzoek is het analyseren van je verzamelde statistische gegevens een cruciaal onderdeel. Dit kan ideaal via het programma SPSS. Echter is SPSS niet voor elke studenten direct duidelijk en een veel gezochte zoekterm is dan ook ‘SPSS hulp gezocht’. SPSS is een uitgebreid programma met alle mogelijkheden om onderzoeksresultaten te verwerken. Het is vaak lastig kiezen welke analyse nu het beste geschikt is voor jouw onderzoek.

Is het nodig om een T-test uit te voeren, moet je gebruik maken van een regressie analyse, een multiple regressie analyse of toch de MANOVA of ANOVA? Ook al heb je alle assumpties nog zo goed geleerd, het kiezen voor een analyse blijft voor veel studenten lastig. Daarnaast is het vervolgens niet altijd makkelijk om de SPSS output op een correcte manier te interpreteren én noteren. Daarom blijkt hulp bij SPSS voor veel studenten welkom te zijn. Een SPSS guide kan je antwoord geven op de vraag ‘hoe werkt SPSS?’ en biedt SPSS hulp voor al je andere vragen. Heb jij hulp bij SPSS nodig? Dan kan bijles van onze gescreende tutoren zeker iets voor jou zijn.

Kies je eigen tutor voor bijles SPSS

Universiteit Utrecht, Mathematical Sciences (UU, afgestudeerd - MSc)
30.00 per uur
Hoi en welkom op mijn pagina! Ik ben een ervaren en bevlogen privé-docent, trainer en coach in de wiskunde, statistiek, natuurkunde, scheikunde, programmeren en gerelateerde vakken. Dit doe ik in…
Radboud Universiteit Nijmegen, Research Master Social and Cultural Science
23.00 per uur
Mijn doel is ingewikkelde onderwerpen eenvoudig uitleggen en toegankelijker maken. Ik volg momenteel de onderzoeksmaster Social and Cultural Science aan de Radboud Universiteit waarin ik gezondheidsongelijkheid onderzoek.
Radboud Universiteit Nijmegen, Sociologie
25.00 per uur
Hoi ik ben Tieme! Ik ben 20 jaar en studeer Sociologie aan de Radboud Universiteit. Ik heb mijn VWO (tweetalig) afgerond op het OBC in Bemmel.
Bijles SPSS - de kwaliteit

De kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles SPSS aanbieden hebben dit vak met minimaal een 7.
  • Onze tutoren zijn uitgebreid en persoonlijk gescreend om de kwaliteit te waarborgen.
  • De bijlesafnemers geven gemiddeld 4.9 sterren van de 5 als beoordeling aan de tutoren op Studentvoorstudent.

Volop vrijheid

Je bepaalt zelf wanneer, waar, van wie en voor welk uurtarief je bijles SPSS ontvangt. Iedere persoon is anders en daarom geloven wij in het feit dat je door zélf te kiezen jouw ideale bijles vindt. Door het vertrouwen in onze tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat wanneer jij toch geen klik blijkt te hebben tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Bijles SPSS - volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste SPSS tutoren, zodat we de kwaliteit van onze SPSS bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele SPSS stof en de opbouw van een specifiek SPSS tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een SPSS tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles SPSS boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van SPSS bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.