Bijles SPSS

Bijles SPSS zorgt ervoor dat jij precies weet hoe je het SPSS programma het beste kan gebruiken. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer te twijfelen tussen de verschillende analysetechnieken. Bij Studentvoorstudent kun je tutoren vinden en vergelijken die bijles SPSS begeleiding aanbieden en jou uitstekend kunnen helpen.

Ik wil bijles

Waarmee kunnen we je helpen?

Bij het doen van onderzoek is het analyseren van je verzamelde statistische gegevens een cruciaal onderdeel. Dit kan ideaal via het programma SPSS. Echter is SPSS niet voor elke studenten direct duidelijk en een veel gezochte zoekterm is dan ook ‘SPSS hulp gezocht’. SPSS is een uitgebreid programma met alle mogelijkheden om onderzoeksresultaten te verwerken. Het is vaak lastig kiezen welke analyse nu het beste geschikt is voor jouw onderzoek. Is het nodig om een T-test uit te voeren, moet je gebruik maken van een regressie analyse, een multiple regressie analyse of toch de MANOVA of ANOVA? Ook al heb je alle assumpties nog zo goed geleerd, het kiezen voor een analyse blijft voor veel studenten lastig. Daarnaast is het vervolgens niet altijd makkelijk om de SPSS output op en correcte manier te interpreteren én noteren. Daarom blijkt hulp bij SPSS voor veel studenten welkom te zijn. Een SPSS guide kan je antwoord geven op de vraag ‘hoe werkt SPSS?’ en biedt SPSS hulp voor al je andere vragen. Heb jij hulp bij SPSS nodig? Dan kan bijles van onze gescreende tutoren zeker iets voor jou zijn.

bijles spss van studentvoorstudent

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles SPSS

Universiteit van Amsterdam, Business Analytics & Interdisciplinaire Sociale Wetenschap
30.00 per uur
Mijn naam is Marieke en ik studeer zowel Business Analytics als Interdisciplinaire Sociale Wetenschap, waardoor ik kennis heb over ontzettend veel verschillende studiegebieden. Hierdoor kan ik veel verschillende leerlingen helpen.…
Tilburg University, Bachelor Psychologie en Master Medische Psychologie
22.00 per uur
Ik ben Maartje, een sociale, leergierige en gestructureerde psychologie studente die jou wil helpen jouw studie succesvol te halen! Ik ben sociaal vaardig, gestructureerd en geduldig waardoor de bijlessen leuk…
Bijles van Juan Pablo
Maastricht University, MSc Financial Economics
27.50 per uur
Hi, my name is JP, I will do my best to help you achieve your qualifications. I followed two bachelors in Health Sciences and European Public Health. I also did…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

De kwaliteit van bijles in Lelystad

De kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles in SPSS geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart zijn onze tutoren door hun leerlingen beoordeeld met een 9.6.

De kosten voor bijles SPSS

  • Bij Studentvoorstudent bepaalt een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met SPSS, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Barendrecht

Bijles SPSS wordt gegeven in heel Nederland

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste SPSS tutoren, zodat we de kwaliteit van onze SPSS bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele SPSS stof en de opbouw van een specifiek SPSS tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een SPSS tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles SPSS boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van SPSS bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.