Bijles SPSS

Bijles SPSS zorgt ervoor dat jij precies weet hoe je dit programma het beste kun gebruiken en je niet meer hoeft te twijfelen tussen de verschillende analysetechnieken. Bij Studentvoorstudent kun je tutoren vinden en vergelijken die bijles SPSS aanbieden en jou uitstekend kunnen helpen.

Bij het doen van onderzoek is het analyseren van je verzamelde statistische gegevens een cruciaal onderdeel. Dit kan ideaal via het programma SPSS. Echter is SPSS niet voor elke studenten direct duidelijk. Het is een uitgebreid programma met alle mogelijkheden om onderzoeksresultaten te verwerken. Het is vaak lastig kiezen welke analyse nu het beste geschikt is voor jou onderzoek. Is het nodig om een T-test uit te voeren, moet je gebruik maken van een regressie analyse, een multiple regressie analyse of toch de MANOVA of ANOVA? Dit zijn lastige keuzes en daarnaast is het vervolgens niet altijd makkelijk om de uitslagen op en correcte manier te interpreteren.

 

Bijles SPSS

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles SPSS

Radboud Universiteit Nijmegen, Research Master Social and Cultural Science
22.00 per uur
Mijn doel is ingewikkelde onderwerpen eenvoudig uitleggen. Ik volg momenteel de onderzoeksmaster Social and Cultural Science aan de Radboud Universiteit en ben geïnteresseerd in gezondheidsongelijkheid.
Universiteit Utrecht, Master Social, Health and Organizational Psychology
26.40 per uur
Dag student, Ik ben Rick en ik heb zowel een bachelor als een master diploma in de sociale wetenschappen (sociale psychologie). Ik houd van de wetenschap en ben dol op…
Erasmus Universiteit Rotterdam, International Master's in Advanced Research Criminology
24.20 per uur
Ik kan je ondersteunen bij het doen van kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Wil je meer weten over SPSS, Nvivo, Atlas.ti, analyses uitvoeren, coderen, interviewen of heb je een andere vraag?…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

Bijles natuurkunde in Nijmegen

De Kwaliteit

  • Alle tutoren die bijles in SPSS geven hebben dit vak met minimaal een 7 afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

De kosten voor bijles SPSS

  • Bij Studentvoorstudent bepaalt een tutor zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met SPSS, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Hengelo

Bijles SPSS wordt gegeven in heel Nederland

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste SPSS tutoren, zodat we de kwaliteit van onze SPSS bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele SPSS stof en de opbouw van een specifiek SPSS tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een SPSS tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles SPSS boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van SPSS bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.