Scriptiehulp

Door scriptiehulp te volgen krijg je hulp van een tutor die zijn of haar scriptie al succesvol heeft geschreven en precies weet hoe je al deze problemen bij het schrijven van je scriptie moet oplossen. Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod van tutoren die scriptiehulp aanbieden en jou perfect kunnen helpen.

Het schrijven van een scriptie is een lastig onderdeel voor veel studenten. Je zoekt een onderwerp wat je aanspreekt, wat in relatie tot je studie staat en wat op een correcte manier te onderzoeken is. Daarop volgend dien je een onderzoeksmethode te kiezen die past bij jou doelstellingen, hoofd en deelvragen.

Bekijk beschikbare tutoren

Scriptiehulp

Direct gratis chatten

Bijles zonder langdurige pakketten

Voor 1.000+ vakken

Kies je eigen tutor voor bijles Scriptiehulp

Vrije Universiteit Amsterdam, Law and Politics of International Security (LLM)
19.25 per uur
Student Internationale Veiligheid, Internationale Betrekkingen en Culturele Antropologie, hiervoor cum laude het VWO afgerond. Ik help je graag om beter te worden in vakken die te maken hebben met de…
Vrije Universiteit Amsterdam, Rechtsgeleerdheid
20.90 per uur
Ben je opzoek naar begeleiding bij je studie? Ik sta voor je klaar! We beginnen bij het begin, stap voor stap zal ik jou begeleiden waar nodig! Niet alleen in…
Tilburg University, Law and Technology
19.25 per uur
Hallo, mijn naam is Juliette. Ik heb de master Law and Technology gevolgd aan Tilburg University. Daarvoor heb ik HBO-Rechten gedaan aan de HAN in Nijmegen. Ik heb dus ervaring…

Vind jouw tutor in 3 stappen

Zoek

Zoek

Zoek een tutor op basis van jouw postcode en vak

Chat

Chat

Gratis vooraf chatten voor een persoonlijke klik

Boek

Boek

Volg bijles, word volledig ontzorgd en haal je diploma!

Plaats een tutoraanvraag

Tutoren nemen contact met jou op indien zij kunnen helpen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden per mail.

Plaats

Plaats

Plaats een tutoraanvraag voor jouw vak

Ontvang

Ontvang

Ontvang reacties van tutoren die jou kunnen helpen

Chat en Boek

Chat en Boek

Chat en boek de tutor die het beste bij jou past

De kwaliteit van bijles in Lelystad

De Kwaliteit

  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide persoonlijke screening uit.
  • Als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een beoordeling op de pagina van de tutor plaatsen.

De kosten voor scriptiehulp

  • Een tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Jij kiest zelf een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met scriptiehulp, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
Bijles in Barendrecht

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Scriptiehulp tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Scriptiehulp bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Scriptiehulp stof en de opbouw van een specifiek Scriptiehulp tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Scriptiehulp tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Scriptiehulp boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Scriptiehulp bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.