Scriptiehulp

Een scriptie schrijven is iets wat veel studenten moeten doen tijdens hun studie. Door velen wordt dit als vrij lastig ervaren. Zij kunnen dan ook zeker wat hulp bij gebruiken of willen de scriptie na laten kijken. Daarom biedt Studentvoorstudent zowel fysiek als online scriptiehulp aan door heel Nederland. Studentvoorstudent is een bijlesplatform waarop studenten te vinden zijn die hun scriptie of het betreffende vak waarin ze bijles geven, hebben afgerond met minstens een 7, verder zijn de tutoren gescreend. Bekijk de tutoren, maak gratis kennis met hen via de chatfunctie en boek jouw ideale scriptie coach.

Scriptiehulp - Studentvoorstudent

Hoe kan Scriptiehulp mij helpen?

Bij Studentvoorstudent kan je onder andere een tutor je bachelor scriptie, masterscriptie, afstudeerscriptie of hbo scriptie na laten kijken. Ook kan de tutor je helpen bij het kiezen van scriptieonderwerpen, het plan van aanpak van de scriptie of het maken van een tijdsplanning voor je scriptie. Andere zaken waarbij een tutor kan helpen zijn; het zorgen dat je je houdt aan de randvoorwaarden van de scriptie, het helpen met het operationaliseren van je scriptie, zorgen dat je plagiaat van je scriptie voorkomt en nog veel meer.

Scriptie hulp kan dus op verschillende manieren besteed worden. En juíst (recent afgestudeerde) studenten weten het beste hoe het scriptietraject er uit ziet op scholen en bieden de beste scriptie hulp. Heb jij hulp met je scriptie nodig? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Kies je eigen tutor voor bijles Scriptiehulp

Radboud Universiteit Nijmegen, Master klinische Psychologie
27.50 per uur
Inspirerend, geduldig en gedreven. Statistiek en SPSS, veel mensen studenten hebben er een hekel aan, maar ik hou ervan om de puzzels op te lossen en tot een juiste uitkomst…
Tilburg University, MSc Data Science
19.80 per uur
Mijn naam is Jennifer, ben 23 jaar en heb een passie voor mensen helpen, programmeren en onderzoek doen. Met mijn brede kennis en ervaring in Data Science en Economische Psychologie…
Tilburg University, Law and Technology
19.25 per uur
Hallo, mijn naam is Juliette. Ik heb de master Law and Technology gevolgd aan Tilburg University. Daarvoor heb ik HBO-Rechten gedaan aan de HAN in Nijmegen. Ik heb dus ervaring…
Scriptiehulp - de kwaliteit

De kwaliteit

  • De tutoren die scriptiehulp aanbieden hebben het vak afgerond met minimaal een 7.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening.
  • De bijlesafnemers zijn zeer tevreden en geven onze tutoren gemiddeld 4.9 sterren van de 5.

Volop vrijheid

Kies met alle vrijheid waar, wanneer, van wie en voor welk uurtarief je scriptiehulp krijgt en voel je gemotiveerder, blijer en meer ontspannen. Al meer 8000 studenten gingen je voor! Door het vertrouwen in onze gescreende tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat als jij een mindere klik hebt tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Scriptiehulp - volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Scriptiehulp tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Scriptiehulp bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Scriptiehulp stof en de opbouw van een specifiek Scriptiehulp tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Scriptiehulp tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Scriptiehulp boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Scriptiehulp bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.