Scriptiehulp

Een scriptie schrijven is iets wat veel studenten moeten doen tijdens hun studie. Door velen wordt dit als vrij lastig ervaren. Zij kunnen dan ook zeker wat hulp bij gebruiken of willen de scriptie na laten kijken. Daarom biedt Studentvoorstudent zowel fysiek als online scriptiehulp aan door heel Nederland. Studentvoorstudent is een bijlesplatform waarop studenten te vinden zijn die hun scriptie of het betreffende vak waarin ze bijles geven, hebben afgerond met minstens een 7, verder zijn de tutoren gescreend. Bekijk de tutoren, maak gratis kennis met hen via de chatfunctie en boek jouw ideale scriptie coach.

Scriptiehulp - Studentvoorstudent

Hoe kan Scriptiehulp mij helpen?

Bij Studentvoorstudent kan je onder andere een tutor je bachelor scriptie, masterscriptie, afstudeerscriptie of hbo scriptie na laten kijken. Ook kan de tutor je helpen bij het kiezen van scriptieonderwerpen, het plan van aanpak van de scriptie of het maken van een tijdsplanning voor je scriptie. Andere zaken waarbij een tutor kan helpen zijn; het zorgen dat je je houdt aan de randvoorwaarden van de scriptie, het helpen met het operationaliseren van je scriptie, zorgen dat je plagiaat van je scriptie voorkomt en nog veel meer.

Scriptie hulp kan dus op verschillende manieren besteed worden. En juíst (recent afgestudeerde) studenten weten het beste hoe het scriptietraject er uit ziet op scholen en bieden de beste scriptie hulp. Heb jij hulp met je scriptie nodig? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Kies je eigen tutor voor bijles Scriptiehulp

Radboud Universiteit Nijmegen, Rechtsgeleerdheid
23.95 per uur
Hoi allemaal! Ik ben Ruben, 29 jaar, woon in Nijmegen en ben afgestudeerd jurist (Burgerlijk Recht) aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Heb jij last van de ‘scriptienachtmerrie’? Behoefte aan de…
Universiteit Utrecht, Psychologie
27.00 per uur
Ik help je met het structureren van je scriptie en het uitvoeren van data-analyse. Wil je dat ik je scriptie lees en feedback geef? Sure! Ook andere opdrachten of tentamens…
Wageningen University, Master aquaculture and marine resource management
23.75 per uur
Hee, Ik ben Esmee (25) afgestudeerd Master student in Aquacultuur en Marine Resource Management aan de Wageningen University & Research, met een interdisciplinaire achtergrond door mijn Bachlor Beta-gamma aan de…
Scriptiehulp - de kwaliteit

De kwaliteit

  • De tutoren die scriptiehulp aanbieden hebben het vak afgerond met minimaal een 7.
  • Studentvoorstudent voert daarnaast bij alle tutoren een uitgebreide persoonlijke screening.
  • De bijlesafnemers zijn zeer tevreden en geven onze tutoren gemiddeld 4.9 sterren van de 5.

Volop vrijheid

Kies met alle vrijheid waar, wanneer, van wie en voor welk uurtarief je scriptiehulp krijgt en voel je gemotiveerder, blijer en meer ontspannen. Al meer 8000 studenten gingen je voor! Door het vertrouwen in onze gescreende tutoren bieden wij geen match, geld-terug garantie. Dit betekent dat als jij een mindere klik hebt tijdens het eerste uur van de bijles, de gehele boeking wordt geannuleerd.

Scriptiehulp - volop vrijheid

Veelgestelde vragen

We besteden veel aandacht en tijd aan het selecteren van de beste Scriptiehulp tutoren, zodat we de kwaliteit van onze Scriptiehulp bijles kunnen waarborgen. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele Scriptiehulp stof en de opbouw van een specifiek Scriptiehulp tentamen, toets of examen. Op dit moment worden onze tutoren gemiddeld met een 9,6 beoordeeld.

Je kunt een Scriptiehulp tutor makkelijk online boeken. Filter en chat met verschillende tutoren om te kijken wie het beste bij jou past. Via het profiel van een tutor of via de chat kun je een bijles Scriptiehulp boeken.

Iedere tutor heeft een uitgebreid profiel waarin zij zelf een eigen uurtarief hebben gekozen voor het aanbieden van Scriptiehulp bijles. Dit betekent dat jij zelf kunt bepalen welk uurtarief voor jou geschikt is. Het gemiddelde uurtarief is €17,50.