Scriptiehulp

Scriptiehulp

Het schrijven van een scriptie is een lastig onderdeel voor veel studenten. Dit begint vaak al bij de keuze van het onderwerp. Je zoekt een onderwerp wat je aanspreekt, wat in relatie tot je studie staat en wat op een correcte manier te onderzoeken is. Daarop volgend dien je een onderzoeksmethode te kiezen die past bij jou doelstellingen, hoofd en deelvragen. Wordt de validiteit en betrouwbaarheid van je onderzoek gewaarborgd, is je theoretische onderbouwing uitgebreid genoeg en is het onderzoek correct uitgevoerd? Dit zijn allemaal moeilijke vragen in het proces dat je doorloopt bij het schrijven van je scriptie. Door scriptiehulp te volgen krijg je hulp van een tutor die zijn of haar scriptie al succesvol heeft geschreven en precies weet hoe je al deze problemen bij het schrijven van je scriptie moet oplossen. Via Studentvoorstudent vind je een breed aanbod van tutoren die scriptiehulp aanbieden en jou perfect kunnen helpen.

Scriptiehulp

Waarom scriptiehulp via Studentvoorstudent?

✔ Bijles door gescreende tutoren (studenten) met minimaal een 7 voor hun scriptie

✔ Tutoren nemen gemiddeld binnen 6 uur contact met je op;

✔ Betaal voor of achteraf;

✔ Niet de juiste tutor? Wij zorgen voor een alternatieve oplossing;

✔ Samen bijles volgen? Iedere extra deelnemer ontvangt 40% korting.

Bekijk het aanbod

Hoe vind ik een tutor?

Klik op “bekijk het aanbod” en ga direct naar het overzicht van tutoren die scriptiehulp aanbieden. Vul je postcode in en bekijk het aanbod bij jou in de buurt. Aan de hand van uitgebreide profielen kun je zelf een keuze maken welke tutor het beste bij jouw wensen past. Boek en communiceer direct via de interne chat met de tutor. Overleg onderling waar en wanneer je de bijles wilt krijgen.

Is er geen tutor in jouw regio die scriptiehulp aanbiedt, dan kun je een zoekopdracht plaatsen. Tutoren zullen vervolgens deze zoekopdracht bekijken en contact met jou opnemen als ze jou kunnen helpen. Daarnaast zal Studentvoorstudent jouw zoekopdracht via haar kanalen verspreiden en op zoek gaan naar een geschikt tutor voor jou.

Tarieven en Extra’s
  • Ken je een vriend op vriendin die ook moeite heeft met de scriptie, dan is het mogelijk om samen bijles te volgen. Deze vriend of vriendin krijgt 40% korting op het uurtarief van de tutor.
  • Om er voor te zorgen dat er kwalitatieve tutoren op ons platform staan moeten tutoren het vak waarin zij lesgeven minimaal met een 7 hebben afgerond. Studentvoorstudent voert daarnaast een uitgebreide screening uit en als kers op de taart kunnen studenten en leerlingen een review op de pagina van de tutor plaatsen.
  • De tutor bepaalt bij Studentvoorstudent zijn of haar eigen uurtarief. Kies een tutor die bij jou past en een voor jou geschikt uurtarief hanteert.

 

Aanbod Scriptiehulp

Bekijk het aanbod