Over ons

Over ons

Studentvoorstudent is een Nederlands bijles platform met 350+ kwalitatieve tutoren die bijles aanbieden door heel Nederland. Onze tutoren zijn studenten die recentelijk jou vak hebben afgerond. Hierdoor weet de tutor precies wat er van jou verwacht zal worden bij je volgende toets/tentamen. Wij helpen leerlingen en studenten met het zoeken en vinden van de tutor die hen het beste kan helpen. Wij zijn actief in Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en nog vele andere steden door heel Nederland.

Onze missie

Leerlingen en studenten ervaren steeds meer stress tijdens de opleiding en/of studie. Studentvoorstudent wil leerlingen en studenten helpen om op een plezierige manier hun opleiding en/of studie te doorlopen. Dit doen we door aanvullend onderwijs voor leerlingen en studenten toegankelijk, betaalbaar en overzichtelijk te maken.

Onze tutoren helpen leerlingen en studenten met de vakken waar zij problemen bij ondervinden. De tutoren hebben deze vakken met minimaal een 7 afgerond en zijn daarnaast gescreend door ons deskundige team. Tutoren mogen hun eigen uurtarief bepalen. Door onderlinge concurrentie zal er een eerlijke prijs tot stand komen. Wij zetten onze kennis, ervaring en netwerk graag in om tutoren te vinden die jou het beste kunnen helpen.

Over ons

Onze visie

Wij zijn zeer begaan met de kwaliteit van ons werk, de relatie met onze klanten en de kwaliteit van de tutoren op ons platform. Ons doel is zo veel mogelijk leerlingen en studenten op een kwalitatieve manier helpen bij het voltooien van hun opleiding en studie. Wij willen bekend staan voor de kwaliteit die wij leveren. Wij kijken er naar uit om je verder te helpen bij jouw opleiding en/of studie.

Ons team

Er staan al 350+ kwalitatieve tutoren op het platform van Studentvoorstudent. Deze tutoren zijn klaar om je te helpen bij jouw opleiding en studie. Bovendien zijn we altijd op zoek naar kwalitatieve tutoren die hun kennis willen inzetten om leerlingen en studenten te helpen. Ons interne team zorgt ervoor dat jij de tutor kunt vinden die jij nodig hebt.

 

Heb je wellicht nog een vraag of wil je meer over ons weten?

Veel gestelde vragen en contact