Over Studentvoorstudent

Over ons

Studentvoorstudent is een Nederlands bijlesplatform. Gedreven om een bijdrage te leveren aan een positieve leerervaring van studenten en leerlingen. Wij ontwikkelen een platform dat ervoor zorgt dat het vinden en geven van bijles zo snel en simpel mogelijk wordt gefaciliteerd.

Hoe is Studentvoorstudent ontstaan

Tijdens onze studie ontdekten we dat het ontzettend lastig is om een tutor te vinden die écht bij jou past. Wij waren niet de enige; veel studiegenoten hadden hier ook moeite mee. Waar ligt het probleem?

Na het doen van verschillende onderzoeken ontdekten wij dat de bijlesmarkt bijzonder traditioneel ingestoken is. De bijlesmarkt wordt beheerst door grote bedrijven met torenhoge marges. De bijlesprijzen per uur liggen hoog, de wachttijden zijn lang en je weet vooraf zelden wie en welke kwaliteit je kunt verwachten.

Door alle kennis die wij tijdens dit onderzoek hadden opgedaan samen te voegen, ontstond er een nieuw concept dat de basis van Studentvoorstudent vormde. Een online platform dat bijles voor studenten en scholieren faciliteert.

Dit concept is doorgegroeid naar het huidige platform van Studentvoorstudent, waar jij in heel Nederland binnen enkele klikken een aanbod van verschillende tutoren (bijlesgevers) kunt vergelijken en zelf de meest geschikte tutor kunt uitkiezen.

Het team

Ons team is zeer gedreven om bijles in heel Nederland overzichtelijk, toegankelijk en betaalbaar te maken. Elke dag komen wij een stap dichterbij om dit te realiseren. Op dit moment zijn er al meer dan 1.500 tutoren met een uitgebreid profiel op het platform van Studentvoorstudent die jou kunnen helpen.

Wij staan voor kwaliteit. Wij proberen onszelf iedere dag op werk en persoonlijk vlak te verbeteren. Een gezonde balans tussen werk en privé is hierbij erg belangrijk.

Met een jong team van 11 man helpen wij met ons platform studenten en ouders de ideale tutor te vinden.

Het personeel van Studentvoorstudent

Kennismaken?

We vertellen graag wat we doen en wie wij zijn. Je bent van harte uitgenodigd om binnen te lopen (Van der Brugghenstraat 1A te Nijmegen) en met ons het gesprek aan te gaan.

Heb je wellicht nog een vraag of wil je meer over ons weten?

Contact