Over ons

Over Studentvoorstudent

Studentvoorstudent is een Nederlands bijlesplatform. Gedreven, humoristisch en vooral enthousiast om een bijdrage te leveren aan een positieve leerervaring van studenten en leerlingen. Wij ontwikkelen een platform om geschikte tutoren (bijlesgevers) te vinden waar zij zich uitgebreid presenteren.

Wat doet Studentvoorstudent dan precies? Studentvoorstudent is een innovatief bedrijf dat ervoor zorgt dat het vinden en geven van bijles zo snel en simpel mogelijk wordt gefaciliteerd.

Wij zorgen ervoor dat jij binnen enkele klikken een aanbod van verschillende tutoren kunt vergelijken en zelf de meest geschikte kan uitkiezen. We bieden studenten de ideale studentenbaan aan waarbij het delen van kennis centraal staat, je in contact komt met nieuwe mensen en een fantastisch uurloon ontvangt.

Wij vinden dat iedere student en leerling ertoe doet. Wij streven ernaar om alle studenten en leerlingen in Nederland toegang te geven tot betaalbare vakinhoudelijke hulp waardoor zij zich kunnen focussen op het behalen van hun diploma en kunnen starten met een succesvolle carrière.

 

Doelstellingen

  • Kwaliteit is bij ons de nummer 1 prioriteit. De tutoren die bijles hebben gegeven via Studentvoorstudent zijn gemiddeld met een 9 beoordeeld. Studentvoorstudent zelf krijg een beoordelingvan een 9,3 van platformgebruikers. Dit is een resultaat waar wij erg trots op zijn, maar ons niet door laten weerhouden om te blijven streven naar een hogere kwaliteit.
  • Ons motto is: ‘’Omdat iedere student en leerling ertoe doet’’. Dit uit zich in het ambitieuze streven om iedere student en leerling een geschikte tutor te bieden die écht bij hem of haar past.
  • Samen sta je sterk. Wij gaan graag het gesprek aan met tutoren, studenten en leerlingen om ervoor te zorgen dat wij het platform en de beleving continu kunnen blijven verbeteren
  • Binnen Studentvoorstudent streven wij naar een horizontale structuur waarbij onderling op een open en vertrouwelijke manier gecommuniceerd wordt. De focus binnen de organisatie ligt op directe communicatie met tutoren, studenten en leerlingen, oplossingsgericht denken en snel kunnen schakelen.

 

Het team

Ons team is zeer gedreven om Studentvoorstudent hét nummer 1 bijlesplatform van Nederland te maken. Elke dag komen wij een stap dichterbij om dit te realiseren. Op dit moment zijn er al meer dan 450 tutoren die jou kunnen helpen.

Wij staan voor kwaliteit. Wij proberen onszelf iedere dag op werk en persoonlijk vlak te verbeteren. Een gezonde balans tussen werk en privé is hierbij erg belangrijk.

Het kantoor van Studentvoorstudent is gevestigd in het ‘hert’ (😉) van Nijmegen, tegenover het centraal station. De directieleden, Ludo en Tim, zijn geboren en getogen in Nijmegen en werken dagelijks vol enthousiasme samen met het team aan het platform.

We vertellen graag wat we doen en wie wij we zijn. Je bent van harte uitgenodigd om eens binnen te lopen en het gesprek met ons aan te gaan.

 

Heb je wellicht nog een vraag of wil je meer over ons weten?

Veel gestelde vragen en contact